Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 12
RGE spune:
..fetelor v-am pupat si eu ca vine sotul sa ma ia sa mergem la Udriste sa fac trecerea masinilor pe numele meu ..daca scap printr-o minune repede trec si eu sa va vad ...desi nu-mi fac sperante..macar sa am noroc sa rezolv problema..va pup va urez DISTRACTIE PLACUTA la intalneala.....va pup ..daca nu mai apuc sa va scriu in seara asta ..sper sa apuc maine dimineata inainte sa fug la control...maine am o zi plina..control, gimnastica , masaj..si seara..de fapt cred ca ne apuca noaptea vrem sa plecam spre munte...eu va pup totusi pe toate si sa auzim numai de bine...
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
distractie placuta fetelor care merg la intalneala!
sa mancati si sa beti si pt. noi!
sa faceti poze !!! dar fara mancaruri in poza!
sa nu stati mult ca obositi BB-lasi!
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
dany2007 spune:
Noi am plecat ....sper sa ajungem la timp.
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
adinag spune:
Fetele cu intalnirea, va invidiez! Petrecere placute si abia astept sa vad pozele!
Sa mancati de toate, si euzic sa stati cat va place, ca dupa... nu se va mai putea, deci profitati acum!
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
alfa_anca spune:
erika pai inseamna ca ne vom vedea in parc cu bebeii, eu stau in Baneasa.
Anca 31+ Elena
poze
Jasmin012 spune:
Fetelor, au am plecat, acum ca mi-a confirmat Erika...deci m-am gindit eu bine. Dany, eu vin din Berceni, dar iau metroul pina la Aviatorilor si apoi 301 o statie sau doua, ma orientez eu. Ne vedem acolo. Pupici
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
mihuta spune:
Distractie placuta la intalneala ! Sa mancati si pentru noi !!!
Pussi, pentru bebe intrebam de balsam. Coccolino sensitive de exemplu e suficient de bun ?
29s + Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by simonicutzaquote:
Originally posted by mihuta
Intrebare : ce balsam o sa folositi pentru hainute ?
29s + Sophia
mihuta eu una de vreo 2 ani de zile folosesc un balsam de rufe marca Chante Clair: http://www.ciao.it/Chante_Clair_Bebe_Balsamo_ammorbidente693259 care aici in tara nu se gaseste din pacate ... sau aceasta marca folosesc: http://www.italsilva.com/ss_marsiglia.html care au un miros ataaatttt de pllaaaaaaaccccccccccccccuuuuuuuuuuuuttttttttttttt.... sa nu mai vb. de mirosul pe care il au hainele orada uscate, de multe ori nici nu ma mai parfumez...
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
Mersi de info, dar de unde le iei ? Le aduci de afara ?
29s + Sophia
adra_bell spune:
Buna mamici si bebici!
N-am mai scris de mult timp, dar va citesc mereu, desi abia prididesc.
Noi suntem bine, de saptamana viitoare intram in prenatal, si ne apucam de curatenie si cumparaturi. Mare lucru n-am cumparat pana acum, doar ceva hainute pentru bebelusha si aproape nimic pentru mine.
Am mare bataie de cap cu camasile pentru alaptat, am cautat prin Cora, de unde spunea cineva ca si-a cumparat dar n-am gasit. Imi puteti spune, voi de unde v-ati cumparat?
Am vazut ca vorbeati despre jucarii de plus, eu stiu ca nu se folosesc la copii sub 2-3 ani, pana dispare reflexul de a duce la gurita, fiindca pe plus traiesc niste acarieni microscopici
adra_bell 30+ cu Eva-Elena
dany26 spune:
Fetelor ce noroc aveti de vreme frumoasa...ati vazut ca a aparut soarele abia de pe la ora 17...special pt intalnirea voastra...si e asa senin!!
Asteptam poze multe maine!!!!!!!!!!!!!
28+ ANDREI