Gravidutze si mamici de CLUJ-13
Raspunsuri - Pagina 9
OanaAlina spune:
ramona, eu am facut TT la gine 1 si am primit rezultatul dupa o saptamana. insa sau mai fost cayuri in care au ramas fara reactivi si a fost mai mult de asteptat!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
ririan spune:
Oana tu ai peste 35 de ani sau l-ai facut ca asa ai vrut?
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
OanaAlina spune:
nu am peste 35 de ani si nici nu mi-a recomandar dr sa il fac! l-am facut mai mult pentru ca am auzit de el si avantajele pe care le are!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
codruta_grg spune:
Vai mai Monica mai, n-am stiut....sper ca sunt bine amandoi....de unde au luat-o? Nu o dau la gradi decat la 3 ani, ca nu au vrut sa mi-o ia doar 4 ore/zi 2-3 zile....asa ca va sta cu buni (de la 10-18 (cand isi gata de zugravit si faiantat casa 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
CristinaGoji spune:
Ramona-ririan - bine ai venit! Am vazut ca si la odisee suntem in aceeasi oala
Acuma ma plangeam ca nu mai e nimeni cu termen asa mic ca si mine ![]()
De TT nu stiu nimic, ca eu nu mi-am facut.
Unde e Vlaha? Asa tare mi-au placut pozele!
Mami
8+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
carrie spune:
La multi ani de Sf Maria!
ioi fetelor ce vreme oribila, horror!bleahh
noi ne-am facut foc in semineu ca centrala are ceva bai si trebe reglata, asa ca suntem f romantici![]()
ce ziceti nu trecem pe prima pagina numele noastre+ale bebeilor+datele nasterii lor ca sa-i felicitam la timp?
Ririan bine ai venit mamica curajoasa!
fetelor tot voiam sa va zic , noi avem ceva de la Chicco ce-i place tare mult bebelinei, are niste melodii f faine si lumini dragute
http://www.toyz.ro/sunete-si-muzica/chicco/proiector-cu-sunete-vocea-mamei/
si Play Gym-ul de la ei merita banii desi e scumputz!
va pup, mai viu daca nu ma ia vantu si ploaia
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
codruta_grg spune:
Noi avem si acum Gymul de la Chicco, mai da cu mana in el si danseaza pe muzica. cand era mica s-a jucat mult cu el, comparativ cu masa modo,care e neatinsa
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
Ramona bine ai venit printre noi.Si eu sunt tot Ramona.Adica Ramonella,ca sunt micuta si slabuta.![]()
Eii,inca n-am montat patutul,ca azi e sarbatoare.
Si mai asteptam putin.
Oana ai comandat patutul????
Gabi ma bucur ca micuta papa si e cuminte!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
31+
Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI
Raluca spune:
Ce harnicutze-s fetele pe vreme rea....
eu azi mi-am luat nasul la purtare, am iesit rapid in oras la o tura mica de shoping si papa, totul a durat 3 ore si a fost tare bineeeeeeee......acum din nou la pat!
Oana ai gasit patutz?
Monico, is bine flacaii tai?
Bun venit Ramonei - mami eroina!
Cristiana, la noi merge centrala de o saptamana ca eu sunt friguroasa rau...mai avem un pic si facem foc si in semineu!
Cristina, Vlaha e pe drumul spre Baisoara, inainte de Savadisla!
Gym ptr bb si carusel sunt f. frumoase si complexe la Tiny Love-vedeti pe net...
Raluca
, mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Morgano spune:
OOOOO, ce activitate intensa azi.
Codruta, ai avea unde s-o dai pe Petra, dar probabil min. 4 ore, nu incerci? Eu am bona, insa o dau probabil in primavara, ma gandesc la binele ei in colectivitate, ca asa... normal ca mi-e drag cu ea acasa (cat stau io acasa de fapt.... insesizabil ziua).
Monico, sanatate la feciori, is faini tare asa ca nu-i problema cu insuratu'
Ramona bine ai venit, ai 3 frumuseti... ce te faci dc tot fetita faci ![]()
Da, ar fi buna o lista la inceput, cu toatele, insa ar trebui colectate datele.
Alex,mie dra. mea mi-a facut colectarea de secretie, dar am mers cu eprubeta in mana la Stanca la laboratoru' de acolo. Ca e ceva gel special in care se punea.... etc. Mi-a placut mult cum arata Stanca, un mic dubiu am avut referitor la intra cine vrea pe poarta de pe 21 dec., ca io am haladuit pe toate holurile la liber cautand laboratorul ala, nimeni nu m-a intrebat ce vreau, desi din greseala am intrat la zona cu blocul operator. Ori pe la intrarea cealalta e asa de strict de parca ar fi alta clinica.... noah.
Raluca, te-ai plimbat iar moralul ridicat e de bine. Greu cu statul in pat, mie de asta imi era frica... io cum is mai zbantzuita innebuneam, sincer.
Gabi, ma bucur ca merge bine la voi, ai sa vezi ce calm si liniste ai sa capeti in timp... eu eram asa senina in primele luni de mama focului. Bine, marele meu noroc au fost noptile dormite de la 2-3 sapt ale Anei, la 5 dimineata dc se trezea.
Si noi avem Playgymu' i-a avut o perioada de maaare glorie, acuma nu-l mai baga defel in seama. Carusel tot de la chicco, din ala cu casuta cu butoane, tare l-a iubit, si jucariile le-a vanturat prin toata casa, acum e ascuns pt Iris. Dar cel mai mare succes l-a avut si-l are un clopotel de plus cu un fel de oglinda care e de fapt din ala de-l tragi de-o ata si canta. Asta e topu-topurilor, nu ma vad sa i-l iau sa-l mut pe patul astei mici, noroc ca nu-i scump.
Si la noi merge centrala, ca erau deja 19 grade in casa si pt Ana e prea frig, io in schimb sunt in calduri mari.
TT l-am facut si eu din motive de constiinta si siguranta, am 32 de ani si a iesit ok si la Ana acum 2 ani, dar nu mi-am pus pb. sa nu-l fac dc e disponibil. Io ca si Raluca am stat peste 1 sapt dupa el ca tot se incurcau aia in stiinta cu rezultatele.
Ripley
34+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)