Gravidutze si mamici de CLUJ-13

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Meli si Cristina mersi de raspunsuri!!!O sa ma mai duc,dar numai la pilates ca la aerobic ma obosesc.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

la neogym am platit 160 lei /luna pt 1 ora pilates + 1 ora curs, de 2 ori pe saptamana.

un pic mi s-au parut mie exercitiile cam active pt mine, saltatul acela pe minge m-a ingrijorat sa nu il agite prea tare pe bebe, sa nu se intample ceva, dar am vazut mamici mai avansate ca mine in sarcina care n-aveau nici o treaba, asa m-am mai linistit. insa daca simt vreo jena sau ceva, data viitoare pur si simplu nu le fac care mi se par periculoase si gata.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor-are ceva daca ma duc in apa?e prea repede?cat timp n-ai voie de baita dupa nastere?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Fetelor, eu am luat cateva hainutze 50, tot am sanse sa nasc prematur....sa vedeti ce mici sunt! Ilinca si-a imbracat o papusa intr-o salopeta....si se mira ce micutz va fi bb.

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

dpop - si la curs despre ce se povesteste? Mi se pare cam scump un milion 600 pentru 2 ori pe saptamana, dar poate intradevar sunt informatii pretioase. Sau e vorba de conditii ultra? Sau de ce e asa scump? Ca daca e pentru Pilates, as prefera sa merg la Aquina sa inot decat sa fac Pilates.

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI am sunat la cabinet dar ANCA M.e in concediu asa ca am facut programare la MONA INDRECAN .....ce parere ai ?

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Meli - eu am facut prima baie adevarata dupa 6 saptamani de la nastere, sau 5 (nu mai stiu exact). Pana atunci, doar dus , iar eu sunt mare amator de baita in cada cu apa fierbinte

Poze
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

alex-mona indrecan a venit la cabinet dupa ce eu am plecat de acolo.deci sincer nu stiu. dar ma gandesc ca e ok.sefa se intereseaza cand ia pe cineva.eu iti spuneam de monica ca si a doua persoana. dar sigur e ok, sati linistita.mona ma stie din vedere, poate si dupa nume, nu stiu.
cristina-ma gandesc ca daca ma duc la o baita scurta, nu-i problema. sper
ce scumpica poate fi Ilinca. ce parere are de bb?
meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu am ramas cu un semn de intrebare citind mesajele voastre: am vazut ca cineva intreba de botez, ce si cum se face, si apoi am vazut ca s-a postat cum ca noi ar trebui sa cumparam nasilor ceva...?
Ma puteti lumina si pe mine, eu stiu ca nasii trebuie sa cumpere bebelusului....?

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Asa e , Pufulet, nasii cumpara totul pentru botez, doar ca unele fete vor sa le cumpere ceva la randul lor pentru nasi cu ocazia botezului.

Poze
aproape major
barza

Mergi la inceput