Gravidutze si mamici de CLUJ-13

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu cred ca fiecare nastere are povestea ei.Gabi
sa stiti ca am fost la ginecolog si zice ca e normal,iar sangerarea a fost si dupa eco, asa ca e exclus sa fie doar de la ea.
Cred ca ar treebui mai multa odihna, dar nu prea pot, plus ca niste bani sunt bineveniti,la cheluielile cu bebiku
va pup petoate si va doresc o zi frumoasa

+28 si Alexandru Marius[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

mai intrebasem la un moment dat insa cred ca m-am "pierdut" pe parcurs si nu mai stiu cum era! la gine 1 bebelusii sunt imbracati su hainutele de acasa sau cum se procedeaza? cu pampers-ul cum este?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Da, Oana, la Gine 1 te lasa cu hainutele tale. Si trebuie sa ai si Pampers.

Tocmai am vb cu Lavinia, e bine, acasa cu bebita, preocuparile primelor zile, dar e bine si optimista.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Flory, cu Dr Puscas am nascut.
Bex, pe moasa o chema Rotar sin u mai stiu cum..Pe mine m-a ajutat mult de tot!
Alex, si eu imi doresc san e intalnim cat mai curand, poate urmatoarea intalnire va fi cu piticii!

Eu sint cam suparat acum. A venit rezultatul de la coprocultura mea si a Sarei, si avem amandoua candidoza. Am avut eu o candidoza bucala in sarcina, pe care nu am avut voie sa o tratez si se pare ca acum o are si ea. Offfffffffffff!!!! Sa vad ca va spune medicul.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

oana-la gine 1 te lasa cu hainele tale. daca peste noapte vrei sa te odihnesti si-ti duc ei copilul ti-l imbraca in hainute de la ei.asa e acolo. dar cand e langa tine, o imbraci tu. pampers trebuie sa duci tu.
alex pe calera manastur nr 101 este un cabinet de stomatologie, eu acolo am facut practica timp de 2 ani. caut-o pe anca marcu sau monica alexandru. 2 tipe super, lucreaza bine, nu se grabesc, mie una imi place si situ ca sunt bune. sincer de rusu nu stiu de bine, atunci mai bine la morar. noi avem un cabinet de tehnica dentara cu sotul si stiu...dar ramane intrenoi.daca te hotarasti sa mergi acolo unde ti-am spus, spune-le ca esti prietena mea-melinda- si ma vor stii.
gabriela-super poveste, cand ai povestit mi-au dat lacrimile si mi-am amintit si eu viu fatuca lui piti cand am vazut-o prima data si n-am asteptat nici atat sa o stearga de lichidul ce avea pe fatuca, am pupat-o toata.e super sentimentul de mami...hihihi
nu pot sa spun ca ma bucur ca te simti coplesita si iti vine sa plangi, dar m-am linistit ca nu sunt singura, am crezut ca e cu mine ceva ca sunt asa de sensibila.felicitari mami, cu fiecare zi ce trece va fi mai usor, adica ne obisnuim si va fi bine
va pupic pe toate
Meli

Mergi la inceput

gabi-are vreun simptom pitica pt candidoza? ce analize ai facut?
meli

Mergi la inceput

Nu, Meli, nu are nici un simptom, i-am facut coprocultura ca eram ingrijorata cu diareea, asa am aflat ca are si ea. De mine stiam.

Mergi la inceput

si diareea putea sa fie de la candidoza? dar pt tine ce inseamna diaree? ca am inteles ca la bebitii care papa lapte de la mami, au multe scaune, chiar la fiecare alaptare, mai moale si e normal
meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabrila, cam toti bb fac mai devreme sau mai tarziu candida...se rezolva usor vb. cu dr. ei...multa sanatate!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Gabi, merci! e aceeasi persoana, aveam de gand sa iau legatura cu ea, dar nu eram sigura ca mai lucreaza la gine1.

Meli, in sfarsit te-am vazut:) esti o frumusica si pari foarte tinerica, nu stiu cati ani ai, dar pari o pustoaica;)

Fetelor, acum cred ca incepem sa va bombardam cu intrebari, dar si eu ca si oana, nestiutoare....cate body/costumase ati dus pt bb?

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

bex-multumesc, multumesc, ma simt bineeee...hihihi
cati ani imi dai asa din curiozitate?
eu am dus pt fiecare zi un body si o hainita peste cu manecute si picioruse. deci cam trei din fiecare. atata te tine daca nu ai complicatii
si inca ceva .parerea mea e ca optati daca se poate pt epidurala. eu m-am dus ca nu-mi trebuie, dar la dilatarea de 4 am cerut. de ce sa nu daca nu-i nimic nociv, m-am interesat si eu, cat de cat sunt in domeniu. la mine nasol a fost ca la 8 cm a trecut efectul si nu au vrut sa mai faca ca sa nu fiu "nesimtita" si sa nu cooperez la impins. hihihi dar tot a fost mult mai ok decat fara. asta e parerea mea
Meli

Mergi la inceput