Gravidutze si mamici de CLUJ-13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza

SOANSO bine ai revenit printre noi ,ma bucur ca papusica ta e ok si ca papa mai mult
succes in obtinerea job ului

O.ALINA eu am inceput sa folos.garmastanul si sa stii ca sfarcurile au inceput sa fie mai elastice ,dar si scrie pe prospect ca e bine sa l folos inainte de alaptare cu o luna ,potzi sa incerci si tu ,o sa vedem noi mai tarziu cat de mult ne a ajutat sau nu

sa avetzi o saptamana superrrrrrr

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna dimineata si de la noi:)!

ce mai faceti, fetelor?

soso, succes cu jobul, sper sa iti iasa!!!!!!

ieri noi am avut musafiri, mai exact o musafira si am gatit iepuras:)si gofri (daca va place sa stiti sa merita sa aveti un aparat special, rapid ai un desert bun si mai deosebit), f interesant experiment sa il gatesti tu nu numai sa il papi:) pt cine e interesat, am o reteta buna;, la iepure ma refer

asa, in alta ordine de idei, pufulet, magazinul e deschid de la 10 la 6 din cate imi amintesc, e un magazin din asta cam comunist de mobila, dar are vreo 2 modele de patut de bebe din lemn destul de ok, dar exact genul ala f simplu, undeva in jur de 400, din cate imi amintesc sau poate chiar mai ieftin...deci nu e special de copii, asa ca oferta e f mica. mai degrraba inceraca la ambient...

am fazut fetitele lui ririan, sunt f dragute, cred ca nu e f simplu cu 3 papusi si cu un bb pe drum...te admir sincer!!!!

alex, eu chiar ieri am discutat despre crema asta, intr-adevar cum spunea si oana, cica e mai ok sa o folosesti mai bine dupa nastere si ininte sa folosesti alte creme de sani...acum tu stii, babuiesc ca nu strica;)

ma bucur ca ati vazut pozele de la vlaha, poate mergeti si incercati si gogoselele cu gem

o saptamana insorita tuturor si chef de orice:)!

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

31 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Fetelor, am nevoie de niste sfaturi. Duminica trebuie sa ma duc la botez la fetita nasei mele si nu stiu ce si de unde sa-i cumpar. M-ar interesa ceva hainute mai deosebite. Imi puteti da niste locatii? La Central n-am gasit nimic sa-mi placa.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!
Eu azi ma duc prin piata Marasti,sa mai caut camasa de noapte cu halat,ca la Central am gasit numai marimi xxl..
Eu ma dau pe sani cu crema de la Mustela,speciala pt bust,si ma dau si pe sfarcuri.Mi se pare foarte buna.E cam scumpa,dar merita.
Apropo,unde ati vazut camasi de noapte?????Mici!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neatza buna si de la noi!

Pe Oana am lamurit-o pe mess cum e cu streptococu'... adik pe unde naste.

Bex, numa gogosele visez de 15 min de cad te-am citit.

Carrie, dc fetele sunt ok si ai cu cine le lasa, mergi la job dc e important! Eu asa am facut, de fapt cand am ajuns cu Ana de la spital am facut dush, tzitzi si m-am dus la un teanc de contracte, dar e drept ca fiind biroul meu, nu am avut de ales.

Sincer, io n-am chef deloc de musafiri, sunt de groaza. Eu care gatesc bunatati cu drag de obicei, acuma nici pe nasii viitori ai lui Iris nu i-am invitat inca pe la noi sa-i chemam de nasi.

Soso, bafta pt job si relaxare maxima cat sunteti la mama ta.

Alex, eu stiu ca tine de varianta cu folosit inainte, da' n-am aplicat si nu aplic ca mi-e lene. Ragade nu am facut cine stie ce, sper sa fie ok si de data asta.

Codruta, noi n-am instalat veci cearceaful ala de musama sau ce o fi, ca nu am avut nevoie... probabil va urma cand vom incerca sa scapam de scutece cu Ana... cu care recunosc ca am intarziat fte tare la faza cu olita si acum merge ca melcu, de fapt nu merge. Eu zic ca cearceaful de plastic tine un fel de umezeala jilava, e si incomod pt copil.

Kitzy, data fiind relatia apropiata cu mamica botezatei, eu as sugera sa-i iei de aceeasi suma ceva mai deosebit decat hainute. Mai frumusele gasesti la Hansel&Gretel (Cocodrillo) pe 6 martie colt cu baba novac, adica spre hotel victoria. Eu as lua fie o jucarie de la Chicco mai scumpa, chiar dc e pt mai tarziu, fie ceva bijou, dar nu hainute ca sigur are tone.

Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineatza, frumoasa dimineatza, cu putin soare-in sfarsit,

Tzuc incearca la noul magazin Z , mai jos de Central-spre Meli melo, au lucruri dragutze. In Sora, la etaj mai era Alaballa iar daca vrei sa te enervezi pe preturi poti incerca Hansel&gRETEL (eu nu mai intru in asta de cand am vazut in austria produsele de aici la 1/4 din pretul lor-hoti la drumu'mare)

Bex, nu ma mai ispiti cu gogosi si alte bunatati ca io tre' sa stau inca cumintica la pat!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Tot io' ptr. Kitzy-sunt de acord cu Ripley..n-as merge pe haine...o bijuterie, un playground, un balansoar ...

Ramonella, eu mi-am gasit pijama cu nasturi, camasa de noapte la fel in Central, sambata, de la ceva firma Sofiaman, f. dragutze, bbc 100%, erau si marimi mici, un pic cam scumpe da'....

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Ok, merci mult. Ceva chestii de agatat la patut au pe acolo? Ca parca m-ar bate gandul sa-i iau si asa ceva. La bijouri nu ma bag, din alea cred ca o sa primeasca de la nasi, ca doar are 2 perechi. O sa ma duc prin oras sa vad ce gasesc.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Buuuunnnn! Am vb cu al meu sotz si ne-am hotarat sa-i luam o pereche de cercei si ceva jucarie haioasa. Aveti idee cam ce jucarie as putea sa-i iau? N-are decat 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

kitzy, ce mai faci? cum mai esti?

mie la Z mi s-au parut dragute hainele, dar cam scumpe:( de ce nu incerci la Cora? au in ultima vreme ceva hainute mai dragute, la preturi destul de rezonabile, ceva firma frantuzesca daca nu ma insel...plus ca acolo cred ca ai gasi sigur si ceva de agatat la patut sau alte accesorii, din astea am vazut si la bbcenter pe iuliu maniu, chicco si din astea.

nu mai stiu cine intreba de cercelusi, cred ca Oana, eu am filat cativa deosebiti la Nicolli Gioieli, langa biserica Schimbarea la Fata, pe Eroilor, acolo au special pt bbluse niste cercelusi mortali, sunt ceva mai scumpi decat cei turcesti, dar aici au aur din 18k si au bijuterii mai deosebite.

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

31 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput