daca ati trecut prin asa ceva...
Raspunsuri - Pagina 4
OanaMar spune:
buna Cocolyso.
cum adica faci stimulare cu dr tau? nu Vladareanu e dr tau?(parca asa intelesesem).
Eu..nimic, astept ziua de luni sa vad ce aflu. ma apuc de teste de ovulatie de maine sa vad ce mai spun si alea..
pup
ada29 spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu inca o luna stau pe tusa,asa ca nu prea am multe de zis,in schimb va citesc si va tin pumnii la toate.
Mult succes fetelor!
ada
Cocolyso spune:
Vladareanu mi-a facut laparo.
Eu am dr meu de ani de zile care are rezultate super cu stimulare dar nu face laparo.Asa ca sa nu pierd vremea fac stimulare cu el.
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
OanaMar spune:
buna dimineata dragele mele.
Am promis ca dupa ce fac testul postcoital, va povestesc..
Concluzia testului-negativ 90%. Spermatozoizii mor in vagin dar in col rezista,dar fff putini! Concluzia-Inseminare cu stimulare.
Bineinteles ca sunt distrusa, imi vine sa ma impusc...Sincer, stau sa ma gandesc ce sa fac?? luna viitoare ar trebui sa fac prima inseminare.in prima zi a CM sun dr si imi da schema pt inseminare.Mi-a spus ca s-ar putea sa am sanse mari, dar in acelasi timp trebuie sa ma pregatesc si pt un esec.
"prietena mea" mi-a spus ca de ce ma chinuiesc atat? ca ce ma fac daca o sa sa reusesc la inseminare dar voi avea Doamne fereste un copil handicapat..Ce incurajare, nu?!!?
ce sa fac? sa mai astept?(ce sa mai astept, parca nu mai pot).
va pup si orice sfat este binevenit
Cocolyso spune:
Oana , cum sa faci un copil handi.....?
Come on, revino-ti.
Inseminarile nu au ABSOLUT nici un efect negativ.
Imi cer scuze dar tb sa o spun.Prietena ta ar tb sa se mai documenteze un pic.
Dar dr nu a spus cauza din care spermatozoizii mor?
Poate si asta ar tb tratat.Eu zic sa incerci sa te linistesti si sa faci insemimare si scoate-ti gandurile negre din cap.
Cum se face acest test?
cristiama spune:
Oana draga, fii barbata!
Ce-i cu prostiile astea pe care le auzi despre inseminare? Poate vrei sa ceri parerea si de la tanti care vinde marar in piata!!!!
Vezi ca este o dicutie a fetelor care fac inseminare.
Probabil nu stii prea exact ce este: sperma tratata (se inlatura lenesii si sunt stimulati ceilalti) se introduce cu un fel de seringa din plastic direct in uter, deci treci de vagin si de col, unde se intalneste cu ovulul grasan si stimulat care-l asteapta.
Nu doare operatia in sine, si mie cel putin mi-au crescut sansele f tare, respectiv de la 0 la 100%!!!!!!
Si apropo, TOATE fetele vor sa ramana insarcinate natural, din prima luna din care isi doresc. Doar ca asta nu se intampla la toate din noi, si atunci ce facem?
OanaMar spune:
Glera acida..cred ca este cauza.
sincer am fost atat de dezamagita ca nu am fost foarte atenta la ce mi-a spus.
nu mai este tratament, tratamentul e inseminarea. Clar.
Ce test ma intrebi cum se face? Postcoitalul? La 4 ore dupa contactul sexual, mi-a luat secretie din vagin si din col.Normal, acest test se face la 5-6 ore de la contact, insa iti dai seama, la mine dupa 4 ore erau distrusi..
Nu este dureros, mie mi-a fost cam jena ca..nu e voie sa te speli inauntru si...Dar a trecut. Dr mi-a zis ca aceeasi operatiune va fi si la inseminare, nici un pic de durere, dureaza putin..sa vedem.
Oricum, eu sunt hotarata sa fac aceasta inseminare.
"prietena mea"-ce sa zic...numai asta putea sa imi spuna..
nici eu nu am auzit sa se fi intamplat asa ceva in urma inseminarii, insa cand auzi incurajari din astea, te mai gandesti si la prostii
Multumesc ca mi-ai raspuns asa repede. Chiar am nevoie sa mai vb cu cineva despre asta!
gudinde spune:
Oana,
Nu nasti nici un fel de copil handicapat pt ca a fost conceput prin inseminare sau FIV sau ICSI sau orice alta metoda.
Sa stii ca lumea aspirantelor este formata din fete foarte sensibile, inimoase si sufletiste dar in acelasi timp de femei mature, trecute prin multe, foarte educate si citite si care trebuie sa blocheze informatiile venite de la astfel de "binevoitori". Binevoitori ale caror cunostinte nu depasesc manualul de anatomie de clasa a VIII (de ala de a XI-a nu are rost sa pomenim ca e deja compendiu) dar dauuuu asa din gura neintrebati si fara sa gandeasca. Astfel de sfaturi si remarci ai sa tot auzi.
Important este sa ai incredere in doctorul tau si in planul de atac pe care l-ati facut impreuna si cand ai nevoie de suport moral sau informatii vino la persoane care au trecut prin asa ceva si care vorbesc in cunostiinta de cauza nu doar ca sa se afle in treaba.
Moamaaaa ce 
am eu pe "binevoitorii" astia.
Cocolyso spune:
Citeste subiectul de la inseminare.
Oricum, copii cu pb nu am citit nicaieri, cauza sa fie inseminarea.
Imi pare rau si sunt alaturi de tine.
Eu zic ca e f bine ca ai descoperit cauza si se poate face ceva.
E atat de frustrant sa tot incerci sa sa nu fie rezultat....asa cum incercam si eu pana sa fac laparoscopie.
Acum m-ai pus pe ganduri si pe mine cu acest test....eu am fost aseara la monitorizare, am raspuns f bine la tratament, foliculi maturi pe ambele ovare, azi si maine fac cate un pregnil si mi=a recomandat program artistic de azi pana vineri.Pb e ca sotul meu e plecat joi si vineri....sper sa se prinda ceva azi sau maine, sau cum o vrea Dumnezeu.....
Anca Wish spune:
Oana stii cate fete au facut testul postcoital (care le-a iesit negativ) si au ramas insarcinate (unele chiar in luna aceea)? MULTE!!! Testul ala postcoital e o chestie relativa.
Calmeaza-te si gandeste matur.
Informeaza-te si fii constienta de sansele tale. Esti tanara, gaseste un dr. capabil si relaxeaza-te putin.
Inseminarea are acelasi rol ca un contact sexual doar ca elimini cativa pasi (scurtandu-le drumul), prin cateter se introducandu-se sperma direct in uter.
Important e sa gasesti dr. interesat sa-ti stabileasca exact ziua ovulatiei.
bafta multa si nu ai de ce sa fii distrusa!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.