bobite sub limba?!
de vreo 2saptamani am observat k am sub limba 2bobite moi kre nu ma dor si nu ma deranjeaza in nici un fel..in plus in parti am observat azi niste excrescente cam in acelasi fel insa sunt f mici,abia se vad,parca ar semana cu un herpes,dar zona respectiva este alba si nu ma doare ,nu ma deranjeaza,nimik..vineri am programare la dermatolog insa pana atunci sunt f stresata...aveti idee ce ar putea fi?este posibil sa fie din cauza faptului k de curand am avut o infectie virala,nu grava din cate mi-a spus doctora, in care pe limba am facut afte iar papilele gustative mi s-au inflamat ingrozitor?are vreo legatura una cu alta?sau ar putea fi ceva mai grav de atat???imi puteti da vreun sfat?
Raspunsuri
Sheannamp spune:
Initial creeata de nicole221
buna tuturor..am revenit si eu din nou cu o intrebare:acum o luna am depistat pe limba niste umflaturi,tari,kre nu ma dureau+k varful limbii era f rosu..am fost la un medic generalist kre mi-a zis k am o infectie virala,k nu e grava si k am papilele gustative inflamate..mi-a dat k "tratament" thymo tabs-niste pastile de supt,cu eucalipt,cimbru,echinacea...nici un rezultat...dupa o saptamana si ceva am fost la dermatolog pt k am gasit sub limba si 2umflaturi k 2bobite kre nu ma dureau si m-a examinat si mi-a spus k am afte..si mi-a dat o solutie dezinfectanta ISO-BETADIN BUCAL..a trecut 1saptamana de cand am facut gargara cu ea,insa parca nu e nici un rezultat...de vreo 2zile am observat k limba a devenit alba si daca apas cu dintii pe ea parca se taie,iar varful limbii ma doare...a trecut aproape 1luna de knd le am depistat si nu vad nici un rezultat in urma medicamentelor luate....ce ma sfatuiti sa fac?sunt disperata pt k nu le mai suport,varful limbii ma ustura f tare..simt k cedez psihic!la ce medic sa mai merg,sau ce tratamente sa mai incerc?ma gandesc k ar putea fi altceva,nu numai afte,dar ce ar putea fi atunci?va rog din suflet sa imi dati un sfat!
Rodica spune:
Stiu doar ca am avut afta la limba pe lateral , adanc in carne, - care mi-a aparut dupa ce am mestecat guma- nu stiu ce m-a apucat, ca nu mai pusesem guma in gura de 10 ani si nici de acum inainte nu mai pun la cate chimicale are in ea.
Am suferit groaznic,n-am putut sa mananc ,nu puteam sa vorbesc, daca reuseam sa vorbesc scuipam pe toata lumea.... dar dupa trei saptamani cu greu, mi-a trecut.
Ce am facut? Cel mai eficient mi s-a parut Plantagingival de la Plafar. Gargara cu musetel concentrat , diferite picaturi din muguri de plante.
Am luat si tincturi diferite, incercand si din interior sa echilibrez organismul.
Pana la urma cred ca am avut bafta ca a trecut....
Sanatate !
nicole221 spune:
ce norocoasa esti k ai scapat de ele!eu in schimb de 2luni ma chinui sa scap de ele si nu reusesc.am fost la doctor si mi-a prescris iso betadina cu care sa ma clatesc,dar parca nu a avut nici un efect foarte vizibil.la un moment dat parca imi mai trecusera cat de cat,iar acum 2saptamani mi-au aparut din nou...am fost din nou la medic aici in ro si mi-a dat dicarbocalm pt k schimba ph-ul,ulei de catina si in acelasi timp sa ma clatesc si cu bicarbonat...ei bine...chiar nu vad nici o imbunatatire.ieri am cumparat urgo gel pt afte,insa este ingrozitor pt k ustura de iti vine sa plangi,plus k sunt si adancite in carne,ce mai e un adevarat chin!o sa il mai folosesc inca 3zile si daca nu vad chiar nici o imbunatatire atunci o sa merg la un orl pt k altceva nu stiu ce as putea face,,(ma gandesc totodata k as putea avea si o ciuperca pt k limba a devenit f alba)chiar nu stiu ce sa mai fac,ce medicamdente"miraculoase"sa mai incerc pt k deja am obosit...sper sa fie bun urgo gelul,daca nu merg la orl si o sa vad ce va urma