Maternitatea Giulesti (II)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dana, cred ca imi va provoca nasterea, te voi tine la curent dupa ce voi ajunge acasa.

Madalina 37+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera alina spune:

Buna,
sunt si eu o viitoare mamica,sarcina gemelara obtinuta prin fiv , am 33 saptamani si sunt la dr. Dorina Codreanu; acum ca se apropie din ce in ce mai mult momentul mult visat, a inceput sa-mi fie frica.A nascut cineva cu dra Dorina Codreanu? Aveti idee vine noaptea daca e nevoie?
va rog sa-mi raspundeti daca stiti ceva pentru ca sunt tare ingrijorata

Vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Buna Vera. Avand in vedere ca sarcina ta e obtinuta prin FIV, si mai sunt si gemeni, eu cred ca o sa aiba foarte multa grija si atentie. Ati stabilit cum nasti?

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxie

Buna Vera. Avand in vedere ca sarcina ta e obtinuta prin FIV, si mai sunt si gemeni, eu cred ca o sa aiba foarte multa grija si atentie. Ati stabilit cum nasti?

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Vera

Mergi la inceput

quote:

Roxie,eu inca nu am vorbit cu doctora mea, maine ma duc la ea si sper sa stabilim cand si cum o sa nasc.Am foarte multe emotii pentru ziua de maine.pupici

Vera

Mergi la inceput

quote:

Roxie,eu inca nu am vorbit cu doctora mea, maine ma duc la ea si sper sa stabilim cand si cum o sa nasc.Am foarte multe emotii pentru ziua de maine.pupici

Vera

Mergi la inceput

Am vb ieri cu doctora mea si mi-a spus ca o sa nasc prin cezariana.

Vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Ma asteptam sa hotarasca asa, este si fiv si gemeni. Nastere usoara si recuperare si mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetele,

Eu sunt o graviduta de 16 saptamani si ma tot gandesc cum, unde cu cine o sa nasc. Asa c ava rog daca aveti timp si chef sa va pierdeti timpul povestind, va rog sa imi spuneti si mie cum decurge o nastere (natura/cezariana) cu toate amanuntele...adica de cand ajungi in spital prin ce proceduri treci, toaleta, clisma...etc ca habar n-am la ce sa ma astept si tare mi-e frica.

Mersi mult!

Multa sanatate voua si bebeilor.

16+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by AlexaM

Buna fetele,

Eu sunt o graviduta de 16 saptamani si ma tot gandesc cum, unde cu cine o sa nasc. Asa c ava rog daca aveti timp si chef sa va pierdeti timpul povestind, va rog sa imi spuneti si mie cum decurge o nastere (natura/cezariana) cu toate amanuntele...adica de cand ajungi in spital prin ce proceduri treci, toaleta, clisma...etc ca habar n-am la ce sa ma astept si tare mi-e frica.

Mersi mult!

Multa sanatate voua si bebeilor.

16+
bobo junior

daca vrei sa stii cum decurge o nastere, iti recomand cu caldura cursurile pt. gravide de la spitalul Filantropia. au loc joi dupa amiaza, dureaza vreo ora si sunt gratuite.
mie mi-au prins foarte bine.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput