In luna aprilie 2008 ar trebui sa incep serviciul deoarece micutul meu implineste 2 anisori. Exista posibilitatea de a putea sta mai mult timp acasa (indiferent de bani)? Bine, asta presupune ca doresc sa-mi pastrez locul de munca. Va astept raspunsurile. Multumesc.
da, mai poti sta inca 1 an, dar fara plata.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Sunt si eu interesata. Cum fara plata? Tot concediu dar fara plata si firma e obligata sa te primeasca inapoi? Sau somaj si atunci ce garantie mai am ca ma vor primi inapoi?
DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165
Conform Codului Muncii puteti beneficia de concediu fara plata insa a putea nu inseamna obligativitate. Doar posibilitate. Daca anagjatorul nu este de acord, asta e. Pe de alta parte va poate desface contractul de munca relativ usor in fond nu vad nici un angajator care sa va tina in evidenta pe un post doar asa .... de chestie. Opinia mea desigur
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Nu asa. Eu doream sa stiu daca pot sta acasa cu copilul, indiferent de bani, dar sa am certitudinea ca ma pot intoarce fara probleme la locul meu de munca. Ca un fel de prelungire a CIC. Treaba cu concediul fara plata o stiam dar are multeee dezavantaje. Oricum, multumesc pt. raspuns.