Inundatii in Moldova

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Briantis,ma rog pentru familia ta si toti de acolo sa fie bine.Doamne ajuta!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Multumesc .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Briantis, si eu am bunici in Tecuci!!! Bunica are 85 de ani iar bunicul a facut 100 in primavara asta... Sunt tare batrani si ei!!!! Fii tare, noi am reusit sa vb. dimineata cu ei si era ceva mai bine, au zis ca s-a retras apa din curte dar mai siroieste inca pe strada!
Ma rog alaturi de toata lumea sa aiba oamenii putere sa treaca si peste nenorocirea asta!!!1

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Saracii oameni... Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste incercarile astea cu bine!
Am vazut de dimineata la stiri ca au fost probleme pana si pe soseaua europeana care leaga Moldova de Bucuresti, intre Bacau si Focsani.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Briantis Doamne ajuta ca e bine buni tau.Ce a fost mai urat cred ca a trecut.
Dora bine ca si bunicii tai sunt ok. Sanatate multa si lor. Ce varsta frumoasa are bunicul tau!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Multumim pentru sustinere! Sa dea Domnu' sa fie bine, nu ma pot concentra la nimic, imi fuge gandul doar la ei :(( si mai groaznica e neputinta asta a mea.... Cum as putea sa-i ajut???

Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ai mei sunt toti bine .Slava Domnului ! Sper sa nu mai vina ploaia si azi .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Am vazut iar imagini la tv si m-am ingrozit... Slava cerului ca sunt ok, sanatosi, or sa scoata ei cumva si malul din curte si de prin anexe...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care n-au supravietuit potopului!

Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Vaaaiii saracii oameni ce napastuiti au fost....
Nu am cuvinte ce au aratat astia la PRO TV,case daramate,masini luate de ape,oameni batrani dati peste garduri si dusi cu barcile de salvare...mi s-a zburlit toata pielea pe mine.
Doamneeeee unde esti,ajuta oamenii astia necajiti,mie una mi se rupe sufletul de necazurile lor si daca as avea banetul pe care bogatanii astia il au as face la fiecare cate o casuta,macar sa aibe un acoperis deasupra capului fie el si cu o camarutza.
Doamne si toate s-au intamplat acum din nou cand vine frigul.
Sunt tare curioasa daca guvernul va ajuta intr-un fel acei oameni care nu mai au nimic in afara de hainele de pe ei.
Parca vad ca iar Becali se pune sa le faca oamenilor ce au nevoie sau ii va ajuta macar cu bani( asa cum il batjocoresc altii si il cred prost sau eu mai stiu cum ). EL are ceea ce altora plini de bani le lipseste,adica SUFLET.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Am plans cand am vazut la stiri ce este acolo,foarte grav,totul este sub ape..offf....parca Doamne Doamne ne pedepseste pentru toate rautatile facute.Sper ca oamenii aceia sa aiba puterea necesara sa treaca cu bine este tot.Tocmai am vazut la stiri ca Mutu a spus ca ar vrea sa doneze ceva,bine ar fi sa o faca cat mai multi,cei care pot,gen parlamentari,oameni de afaceri....

Mergi la inceput