Haideti sa alaptam impreuna !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

deci nu vreti intilnire in Herastrau?
treaba voastra...,nu stiti ce pierdeti...
atunci voi fi prezenta la datorie...pe 29 ,virtual...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Ura!V-am gasit si eu, azi.
Bravo, Valen, multumim ptr invitatie. Si eu m-as duce daca nu as fi din Oradea. Oricul sunt alaturi de voi, virtual.
Mamici oradence care alapteaza nu sunt pe forum? Ca le-as invita la o masa de alaptat in aer liber:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dandusa, cine nu vrea in herastrau? sper sa nu ma trezesc maine singura pe acolo! restaurantul pescarusul care e? pe la intrarea din statia lu' 301?, pe malul lacului, oarecum?

deci, mamici din bucuresti ne vedem maine, 29 sept ora 18 in herastrau in zona restaurantului "pescarusul"?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna!

Eu as veni cu placere, dar nu s-ar putea mai devreme un pic? Asa, pe la 16-17? Ca se intuneca mai devreme acum, sa ajungem acasa inainte sa se innopteze de-a binelea.

Andrei are un an si trei luni juma', dar il mai alaptez, cu placere!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nu stiu daca am inteles bine, dar voi chiar vreti sa va intalniti si sa alaptati asa in masa, undeva? Sigur ca e o tara libera si reuniunile de orice fel sunt permise dar un cārd de femei puse pe alaptat poate arata destul de hilar.Nu ma intelegeti gresit,si eu alaptez, si in public de cate ori este nevoie, sunt 100% pentru alaptare dar sa fac din asta un act de ...nu stiu cum sa-i spun...bravada poate, parca e cam kinki... Nu inteleg efectiv care tinta. Sa va vada lumea ce mame bune sunteti ca alaptati copiii? SA va imite careva? Oricum cei care sunt contra o sa va gaseasca penibile si cei care sunt pentru ,ca mine, o sa gaseasca actiunea de-a dreptul comica. Banuiesc ca acei copii nici nu sunt intrebati daca le e foame sau nu, li se baga mamela in gura si li se da startul la supt

Ce sa mai zic?

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Pai Laura, uite cum vine treaba!
Pe 29 septembrie, ora 18 (romaneasca), in Emisfera Nordica Americana si, cu voia Dvs. si in Parcul Herastrau si , poate si in alte parcuri din tare, o mana de mame nebune isi vor alapta simultan copii.
Experienta va fi foarte traumatizanta pentru restul de 90% care, din diverse motive, nu fac asta. Imi pare rau pentru ele ca si pentru restul oamenilor care gasesc acest act dezgustator (sincer, perversitatea e numai in capul lor).
In ceea ce priveste mamele respective, nu cred ca exista ceva mai placut decat sa te stii printre persoane care te inteleg 100%, care iti impartasesc bucuriile si stradaniile (uneori, scaldate de stropi de sange, durere si oboseala imensa).
Beneficiarii, adica persoanele carora tu spui ca "li se baga mamela in gura si li se da startul la supt", vor fi probabil cei mai fericiti ca doar sa suga e lucrul cel mai placut la varsta asta si o portie in plus nu strica niciodata si indiferent de locul unde o primesc (sau nu stiai asta?).
In al treilea rand, DA!, ar fi foarte bine daca unul din efectele acestei intalniri mondiale ar fi ca mai multe femei ne-ar imita sau, macar, nu ar mai vedea alaptatul ca un lucru pervers, dezgustator, kinki, samd....

A, si binenteles ca suntem cele mai bune mame pentru copii nostri. Si pentru ca alaptam. Ce te indoiai de acest lucru?

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

lauraa, deci TOATE femeile care sunt pro alaptat te-au desemnat pe tine sa ne scrii ce "COMICE" suntem; iar astea de scriem aici nu ne-am dat seama ca vom fi penibile...bine ca ne-ai luminat. daca ai fi avut rabdare sa citesti, ai fi inteles care este tintaStii, eu cred ca se vor gasi tot timpul oameni care sa conteste daca facem sau nu facem ceva in viata; cineva o sa fie mereu contra, asa incat imi dau seama ca mesajul tau este cat se poate de "NORMAL"; nu stiu la ce ti-ar mai folosi sa-ti explic finalitatea acestei intalniri asa ca inchei subiectul aici.altfel, ma bucur ca suntem destul de multicele pe aici;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Bai,de ce va suparati, v-am spus doar ca ezista oameni care vad asta ca pe un lucru ciudat. Eu de ex. Eu care chiar alaptez la ora actuala aproape exclusiv si fata mea are peste 5 luni. Si pe prima am alaptat-o pana la un an si 7 luni. Si cu toate astea consider inca alaptatul o chestie super-intima si speciala si nu vad rostul de a face parada cu ea. Asa imi hranesc copilul. daca ii e foame in public nu preget sa o fac si in public,dar discret,ma duc pe o banca mai ferita, in masina,etc, nu in .... grup. Si va rog sa nu imi puneti vorbe in gura,sun ultima care gaseste alaptatul dezgustator.
Iar despre copii, nu nu stiam ca sunt de acord sa suga la comanda,ale mele cel putin au facut-o la cerere, si anume A LOR, nu a mea. Cu atat mai mult nici una din ele nu a supt cu palcere in galagie de aceea am si cautat mereu sa fim doar impreuna in timpul alaptarii, in liniste si intimitate, sa creez atmosfera aceea speciala.Ma rog, daca voua va place sa va expuneti in toata splendoarea ochilor curiosilor si gura-cascalor, enjoy it... POAte vine si televiziunea, nu? Ce chestie mareata!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lauraa

Ma rog, daca voua va place sa va expuneti in toata splendoarea ochilor curiosilor si gura-cascalor, enjoy it... POAte vine si televiziunea, nu? Ce chestie mareata!

super idee...,da' nu stiu...,sa sun la pro tv sau la antena...?!?[omulet ginditor]
ar fi trebuit sa ne vezi in Ikea,noi,minunatele mamici de fulguleti ,cum alaptam...,li s-a facut foame copchiilor asa ca ne-am asezat pur si simplu fiecare in alt pat cu copilul din doatare si am alaptat...si nu era inchis magazinul...,nuuu,trecatori ca la Ikea...,na...,dar ce conta?!?...,copiilor le era foame...
sau in Herastrau...,de cite ori n-am fost cu paturica si aceleasi minunate mamici,care alptau fara nici o treaba...,se mai oprea unul,altul...,dar ce conta...
asa si acum...,incercam sa facem o chestie altfel si prin asta sa incurajam alaptatul ...,sa schimbam conceptiile astea invechite...cum ca-i rusine...,bai nene...,ce-i asa rusinos?...este vorba de copilasul tau infometat...
si daca nu o vrea si nu o vrea sa suga fix la ora 18 a Rom...,asta e...,nu-i bai...,nu sintem asa demente sa ne obligam copii,da' la 18 si-un min...nu o mai iert...,sa fie clar

Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Meg,
deci rest pescarusul...,este cumva in spate...,nu este pe malul lacului..,dar "cumva"...cum zici tu ,ar fi...,naiba sa-l ia ca nu stiu cum sa-ti explic...,intreaba pe cineva...,sa fii sigura ca ajungi...,o sa fiu acolo la 17,am un carut bej,brevi grillo si o bubulina de 11 luni
Andruskandu,
la 17 sint acolo,special pentru tine...

ps:daca ploua a cazut...,ca vin din pantelimon...si n-am husa de ploaie...

Mergi la inceput