Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO uitam as vrea sa vad moaca Dianei cand ma aude vorbind alta limba.Ca pe ea o apuca rasul si la unele cuvinte noi romanesti Tre sa incerc maine.Amintiti-mi Spor la treaba maine!
Plec si eu la nani

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Buna dimineatza! Io inchid pravalia,io o deschid
MARAKI citeam acum ca azi se deschide in Arad ceva mare magazin german cu haine la preturi bune.Takko Fashion ii zice,n-am auzit de el,stii ceva? E ceva de capul lor? Cica or sa deschida si altele in Ro,asta e primul.Ce mai facusi aseara,a mai sunat talibana?
BIANCA trimite-mi si mie linkul ala cu haine de bebei.
M-am uitat ieri la Selgros de haina de iarna pentru Diana dar erau numai pentru baieti mai multe modele,pentru fete erau doar rosii.Trebuie sa ii gasesc ceva asortat cu pantalonii pe care ii are si are multi roz,ciclam si visinii

In rest,Diana a dormit iar foarte bine - fara suzeta evident.Dar mai nou se trezeste spre dimineatza si cu ochii inchisi sa catzara la noi in pat si isi continua acolo somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata
azi e o vreme de tot.....
ieri n am avut timp sa intru , ca am muncit la scoala de mi au asrit capacele , apoi fuga la curte la STEF si BIANCA ca stateau cu matusa , am stat pana la 4 si am fugit acasa cu gandul as fac ceva de papa , si mi a venit o pofta de curatenie de am intors casa cu fundul in sus pana la 9 seara.....e nasol fara pici acasa dar de acum inainte tb as ma obisnuiesc ca s ar parea ca STEF va sta la curte in timpul scolii ca BIANCA sa se poata concentra la lectii , ca s a invatat baiatul si bate la usa dormitorului si striga tare CANCA ea ii raspunde si el se cearta cu ea ...asa ca masura ca sa invete fata a fost luata, acntonat la bunici , ptr ca pe BIANCA o a steapta un an greu si plus ca tb dusa la dansuri , engleza

MARAKI fata are mari pb ori e disperata
MONI lasa ca gasesti tu sa cumperi ce ti doresti
MIRELA sper as fie cat mai usoara sarcina asta
ASTERY idioti vecini
GIOVA tb as iei ceva deasupra la rochita
TOANCA sa ai o super vacanta
DENISA te descurci de zici ca n ai nascut de curand
ANASOL esti gagica de gagica ....tineretea
BIANCA marfa ca stai in pat cu laptopul, mie imi e greu sa intru seara ca pc e la BIANCA in cameradar poate aduce MOS CRACIUN un laptop...sa vedem

alte vesti?vine soramea cu sotul acasa chiar cand incepe BIANCA scoala....iar nu i arde fetii de lectii ca astia toata ziua in oras, dar lasa ca i pun sa stea cu STEFAN ...cred ca in 2 zile se intorc la ei acasa

Mergi la inceput

Cosmi bine faci ca-l duci la curte la bunici,e mai bine pentru toti! Cat despre gasit gasesc io ceva,numai timp sa caut sa am (si parale evident ).Vad ca apar si la noi din ce in ce mai multe magazine.Cica langa Carrefour fac si un magazin IKEA,am vazut lucruri f.faine pentru casa de la ei.

Ca tot vorbeati aici de limbi straine si daca le pot invata asa de repede.Eu zic ca pot,cei bilingvi cum pot? Doar ca daca au inceput odata trebuie sa invete non stop,sau sa aiba cu cine vorbi acasa,altfel uita.Am exemplu pe prietena-mea care a dat fetele la gradinita in limba germana si acum aia mare e la scoala,cum n-a mai facut zilnic a cam uitat...La fel se intampla si pe perioada vacantei.La noi in zona e util sa stii germana sau italiana,sunt foarte multe firme in zona si au avantaj cei ce cunosc limba.Evident ca si engleza e cautata,mai ales in firmele mari.Mai putine firme sunt franceze si portugheze, dar avem si din astea.
Dar sa nu uit,evident intai trebuie sa invete sa vorbeasca in general Totusi si daca nu vorbesc ei inteleg ,nu? Asa ca cine vrea sa ii invete dati-i bataie . Io n-am timp (nici de romana )ca m-as distra un pic cu Diana in italiana si franceza ca in engleza ... i don't speak english,am un accent de kk-o si ce mai tin minte din engleza ... ma si mir ca mai tin minte ca nu m-am omorat sa invat mai deloc .What are your opinion about that? Bine scrisei? Nu mai zic nimic ca p-orma iar incearca Denisa sa ma convinga sa ma mut in Canada, ca ... "uite stii engleza"
PUFU sa ne zici cum mai e Vladimir.Sper ca i-a trecut!
Nu-i mai nimeni la cafea?
Biine...ma apuc de listele cu tichete de masa atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neata de la servici..in sfarsit am si eu net...da doar deaia ca mi-am adus laptopul cu mine. Desteptu asta care nu mi-a dat net nu si-a bagat parola pe wireles si oricine poate intra.
Moni..sa nu uiti de limbi straine.
Cosmi..daca esti cuminte poate Mos Craciun va aduce si voua unul..
A venit sefa
Revin..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

MONI super ca se face ikea, au lucruri super frumoase si preturi foarte bune, cat despre ca unii copii asa mici sa invete limba straina....mi se pare cam complicat , adica daca se vb in cea mai mare a timpului DA dar daca se vb cateva cuvinte la gradiii NU si iti spun sigur , BIANCA a invata de la gradinita in engleza aproape 2 ani , apoi la scoala pauza un an si aproape ca nu mai stia nik , si era mare cand s a dus la gradii 4 ani

Mergi la inceput

BIANCA poate ai vrut sa spui ....daca te porti bine cu MOSU

Mergi la inceput

COSMI la gradinita aia unde le-a dus prietena mea preda in limba germana,deci nu erau doar cateva cuvinte.Dar tot le uita daca merge pe urma la scoala ca 2 h pe saptamana ... ce-i aia? Asa ca nu prea se merita.Tot e bine ca macar era gradinita de stat,deci nu a dat o gramada de bani,ca sa uite dupa aia tot.Se merita daca ar fi urmat si scoala in germana si liceul ca ei nu stiu germana decat un pic,asa ca ...
BIANCA mersi de link,o sa ma benoclez azi sper.Dupa ce termin declaratiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Marco mi-a plans la gradi si era educatoarea lui caci mai avea o zi de recuperat...nu stiu ce e cu el, o fi satul dragul meu. lasa ca de maine e in concediu, sper ca pe urma sa i se faca dor de ea.
M-am dus la Clau la birou ca desteptul si-a luat tel. meu in loc sa-si ia a lui de serviciu. am vrut sa intru la un mag. cu materiale dar nu am gasit loc de parcare, si asa ca am venit acasa sa fac bagajele.
Plec mai repede cu o ora de programarea la pedichiura si mai dau o geana prin magazine. sa vedem ce poze imi trimite si cumnata cu materiale.

Moni, Marco n-are treaba cand vorbim in italiana, ce ne distreaza e ca executa ce-i zicem chiar daca nu e in romana.
Bianca lasa mai net-ul si fa-ti treaba...
Cosmi te cred ca ii va fi greu Biancai cu Stefan acasa, dar lasa ca ai tai stau aproape asa ca sunteti tot cu el.

fug la treaba, dar revin eu....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata si de la noi. Aici sunt 15 grade. Ieri a plouat toata ziua. Urgent s-au facut baltoace. Nici nu vedeai la 2 metri in fata, asa tare ploua.

Razvan sta la tv si se uita la veronica Acum caut veronica se intoarce. Alte filme ce mai stiti?
Azi i-am zis sa spuna "taci" si una-doua imi trage cite un taci. N-am avut ce face. Asa as fi vrut sa-l fimez, dar daca s-a stricat aparatul.....
Hai mai, ce site cu hainute ati mai gasit? Ieftine si faine? Vreau si eu
Revin. Merg sa mai negociez cu musiu ca-mi face numai biscuiti in toata casa.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput