Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Giova poate ai scris , pana cand stai la Alba cu Marco? Clau se intorce in TM?
Mirela lasa acriturile
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Mirela pai inca putin si scapi de primele 3 luni de sarcina. Tu saraca de tine ai avut mai multi musafiri decat mine. de eram in locul tau ii scoteam pe toti afara.
Anasol poate vin si
sau poate scapi usor. si eu am poftit la muraturi si fructe. in schimb nu vroiam carne, mai ales daca era friptura si dulciuri.
Bianca si eu sunt pofticioasa de felul meu, dar cand am fost gravi nu pofteam deloc.
Denisa la cat mai multe luni. ai baiat mare deja!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Anasol si
cand mai faceti?
asha pe furis la repezeala? Eu nu tin minte a fi dormit vreodata fara Nelu cand e acasa. Cand e la servici doarme Sandra cu mine in locul lui. Azi maine se va certa cu Dani care sa doarma cu mine cand nu e acasa Nelu
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca Clau se intoarce duminica cu un prieten cu masina si eu raman o sapt. cu marco si Mondeo. vinerea vine si Clau si plecam amandoi spre Slatina, duminica ne intoarcem in Alba si lunea la Tm. Marti(18 sept.) vin musafirii, in 20 am plecat la turci.
Anasol noapte buna.
pe bunica o aduce maine cu salvarea de la Ocna Mures la Alba. cica nu se vede sa aiba vreun hematom, dar mai bine sa-i faca o tomografie. se plange de dureri pe sirea spinarii, si dr. nu o lasa sa-si miste capul. eu sper sa-si revina, sa nu se complice starea ei.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Denisam spune:
Maraki-vorba lui Moni- o persoana normala nu se putea lipi de robert-bafta multa sa scapatzi.
Emma stie de doctor-zice dotor si acuma cand s-a trezit, s-a dus repede la Alex ca are buba de la dotor, adica vaccinul, si mai e si cu piu=pixul in mina sa scrie, si mama sa ii deseneze, mereu treb sa faca cel putzin 2 lucruri in acelasi timp
Acum de exemplu, se uita la DVD de la baby Einstein cu mijloacele de transport si asa a ras in 5 min un iaurt mare si o banana cu o lingura de ice capucino
Alex sta cam asa:
1.55cm si 5,4 kg, de la 49 nascut si 2,930kg;
2.ecografia la coloana a ieist normala, deci cu asta am scapat- mai avem testul de auz;
3. o sa fim sunatzi pt programarea la ORL-ist, ceea ce e super-speram sa ne spuna si el ca e ok cu "horcaitul" care il are si ca nu sunt polipi.
4. Alex nu are tiroida, atata timp cat nici eu si nici pediatrul nu am fost sunatzi de la spital.
V-am pupat si o noapte buna!Ma bag la acte si ajutat mama care gateste sa ne lase pe la congelator sarmale, tocanitze, mere pt placinta, vinete, etc.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Biancas spune:
Giova, la Slatina e nunta? Asa repede o fac? finii mei au facut a doua nunta dupa vreo 7 luni.. Au asteptat sa nasc, si sa creasca putin Dani. Oricum fratele miresei a avut accident inainte cu 3 sapt de prima nunta deaia au facut 2 nunti. A ramas fara un picior si avea vreo 26 ani
. Maccar scapi repede cu totul...
Nu uita tastatura in caz ca nu si-a cumparat mama ta..![]()
Bianca
Biancas spune:
Denisa, a recuperat foarte bine Alex...
. Sa o tineti tot asa..
Merg si eu la nani, azi iar nu am invatat nimic acasa..la servici am facut ceva probleme,..ma bazez pe weekend. Azi la lucru am stat de povesti cu sefa cateva ore bune
si am fost inainte de asta la ITM si atat.
Noapte buna
Bianca
monica70 spune:
Mirela deci faci fata 
ANA cum te mai simti? Poate esti si tu 
In curand ne scoateti din lista pe astea numa' cu unul
ca vom fi in minoritate 
ASTERY inoti sau te-ai apucat de zugravit deja?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Bianca pai ei in 24 se intorc in Spania. normal ca fac nunta dupa o sapt. mai tarziu nu mai are farmec...
Mama are tot ce trebuie la calculator, tastatura era de vina, dar i-au dat alta, ca era in garantie
. mai trebuie reinstalat windows-ul, dar vine sapt. viitoare un tip. eu nu ma pricep si Clau nu prea are timp, ca e tot pe fuga.
Denisa ma bucur ca ati venit numai cu vesti bune de la doctor. tot asa sa o tina Alex.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Giova spune:
merg si eu la
.
maine nu stiu la ce ora ajung acasa...doamne cate am de facut...multe am lasat pe ultima zi
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra