Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
MARAKI in mod sigur asa a facut Angelo cum zici tu.Diana nu s-a suit in vana (ca acolo e pusa caditza ei,poate altfel se suia poate ..) dar a escaladat destule garduletze si asa facea .Si e mult mai mica.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Moni, da da..as fi vrut eu...
Sa inteleg ca esti
deaia est "furioasa"?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Cred ca e vorba de salariu ceva la Moni
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Nu cred..pt cat munceste a zis ca ii ajunge
, ca e multumita de salar![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
de cateva zile vad ca nu a mai pus nimeni poze in drop...daca nici moni nu, la restul fetelor ce sa astept ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Nu-i nici una nici alta.
E vorba de mami si de Ghitza.Au facut exact cum am prevazut ca-i cunosc 
M-am trezit ca ma suna mami la telefon si imi cere pe o voce categorica sa ii zic unde am ascuns suzetele
ca Diana plange.Si ca Ghitza a gasit una pe undeva lipicioasa si i-au dat-o pe aia
Am urlat la ea de nu-i adevarat.Ca daca mai face asa ceva nu mai are ce cauta la Diana .Presupun ca s-a umflat acu'![]()
Tot ea,evident.Pe urma l-am sunat pe husband si i-am zis sa-si ia catrafusele si sa se care la taica-su
Nici sa lucrez n-am mai putut de nervi.Pai daca nu-s in stare sa se ocupe de Diana o duc la cresa si basta!Adica a adormit fara ea aseara si ieri la amiaza si nici azdimineatza n-a zis nimic de bibi si ei desteptii tot pomenesc de bibi-n sus si bibi-n jos
,normal ca Diana intelege ce zic si o cere iar atunci! Pai da,ca doar e greu sa vorbesti cu ea si sa ii distragi atentia,daca totusi o cere
Ca doar il asteapta filmele pe DVD.Si de mami nu mai zic.Care-o vrea de socrosenie ca ar fi perfecta 
Nici acum nu mi-au trecut nervii,ca n-ar fi prima oara mai ales la taica-su ca se contrazice cu mine de fatza cu ea sau face pe dos de cum ii dau indicatzii.Acum au pus insa capac 

Bineinteles ca Diana a adormit urgent ca era lesinata de somn si el m-a anuntzat ca a aruncat la gunoi suzeta aia lipicioasa
Mersi.Dupa ce i-au aratat-o ... 
Biancas spune:
Moni..
bine macar ca a aruncat-o la gunoi...
Merg acasa..
Bianca
monica70 spune:
MARAKI am vorbit cu cuscra-ta Denisa si a zis ca nu te comporti defel cu ea ca intr-o familie
Ca cica ai acceptat-o pe EMMA de nora numai pentru ca are barca si aia e buuna de tot in Grecia p-acolo prin insule

maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
MARAKI am vorbit cu cuscra-ta Denisa si a zis ca nu te comporti defel cu ea ca intr-o familieCa cica ai acceptat-o pe EMMA de nora numai pentru ca are barca si aia e buuna de tot in Grecia p-acolo prin insule
![]()

pai daca e pe interes atunci baga si casa de vacanta, vila...Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3