Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 6
silvana_salajan spune:
Adriana distractie placuta!
quote:Sau unele chiar BB3!
Va tzuc .... am plecat .... sa ne dati de veste cele care vor avea BB 2 .... ca de lipsit ati lipsit nemotivat
silvana_salajan spune:
Bia, Bia bag sama ca o venit colegu acasa, de nu mai apari.
Si io tre sa merg amu la culcare ca nu am cu cine pove.

dianaiulie2009 spune:
Oti ms de cafelutza ... tare bine mi-a prins ...
Hai sa va pove cum fu la logodna .... mai mare a fost sperietura ca va fi in cort decat a fost de fapt realitatea . Fetelor , a fost un chef pe cinste , am mancat , am dansat , am revazut persoane cu care poate ma intalnesc doar 1-2 ori/an ... ce sa mai .... n-am cuvinte ... acel cort de fapt era un adevarat paradis , excat ca in filme unde se iorganizeaza petreceri in aer liber . mese rotunde de cate 6 - 8 persoane , aranjate nespus de frumos , tot felul de chestii ( ceva de genul cum a fost surpriza pregatita de mine pentru sotul cand am implinit 9 ani de casnicie ) , ring amenajat expre pentru dans , o perdea de luminite in spatele ringului , lumanari in felinare atarnate de sus , pe masa iarasi aranjamente din lumanari , pietricele colorate si alte cele are nu am mai vazut pana acum , aranjamente florale extraordinare . Nu am dus aparatul ( crezand ca nu voi sta mai mult de 2 ore si neavand chef de nimik .... m-am inselat ) , dar colegu a facut cateva poze cu tf. pe care vi le voi arata . Lumea s-a simtit excelent , am dansat toata noaptea , azi mergem la tura 2 ... asa ca nu stiu daca mai intru pe aici ...
silvana_salajan spune:
O ho Adriana, s-a adeverit povestea cu prima impresie. Bine ca a fost super si ca nu ati inghetat de frig. Asteptam pozici.
Vad ca mai nou suntem doar noi doua pe forum, asteptam si "artileria" sa ni se alature.
piticutz spune:
Mai inainte m-am trezit, acuma stau aici la computer cu cana de cafea in fatza.
Aaaah, ce bine e duminica dimineata, sa nu faci nimic, sa stai in pijama, sa mai intinzi cite un picior sa-l dezmortesti!!!Am tinjit dupa asa ceva de 3 ani incoace, si uite ca azi se intimpla cu adevarat...
Noi am reusit de am tirguit ieri o saltea pentru patul din dormitorul nostru, azi cica ne-o aduce acasa, intre 4 si 6 pm.Abia astept, ca am probat ieri o gramada pe unde am umblat, asta ni s-a parut cea mai buna.E "firm", adica destul de tare.O sa o fotografiez mai pe seara.
O sa pun mai imediat si pozele facute in living room, ieri, cu canapelele si restul mobilei cumparate vineri.
Asa s-a schimbat casa acum, ca e mobilata, de nu o mai recunosc, aproape.
Aseara am avut invitati, niste prieteni.Colegu a pregatit icre de stiuca(am primit miercuri aduse chiar atunci, proaspete, din Romania) si pe urma am facut gratare, cu salata de cartofi cu maioneza linga ele.
E asa, un sentiment tare placut, cind ai musafiri si te simti bine in casuta ta...totul e curat, nou, pus la loc...asa ma bucur, de parca e prima data cind am casuta mea pe lume...
ADRIANA, fain ca ati avut petrecere frumoasa, mai ales ca nu v-ati asteptat sa fie asa.
OTILIA, de-acu ca vine vremea urita, o sa "locuiesti" mai mult pe net?![]()
Va pup si mai intru mai incolo, acuma ma ocup de poze, sa le pun in album pe webshots.
silvana_salajan spune:
quote:Hi, Hi, CAMI draga da PANA ACUM UNDE AM LOCUIT?
OTILIA, de-acu ca vine vremea urita, o sa "locuiesti" mai mult pe net?
silvana_salajan spune:
Dimineata va astept la
si
. Si sa nu cumva sa intarzaiati, ca iar va bea Elvira
si va lasa cu ochii in soare! ![]()
Eu azi de plictiseala am
ceva adica o prajitura care semana a mamaliga dar este bunuta, mai ales ca se face in 10 ' la microunde. ![]()
In rest, ce sa mai spun? Aici ploua intr-una si e frig, parca vine iarna. Unde sunt caldurile de alta data?
si va astept la o poveste.