Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 20
piticutz spune:
Am in stinga un vecin care are vita-de-vie plantata in spatele casei.De citeva zile i s-au copt strugurii.Asa vine cite o adiere de...concora din cind in cind !!! ieri nu am mai putut si m-am dus sa imi cumpar suc de struguri negri, sa beau ca si la surechi.Pur si simplu imi ploua in gura cind ieseam din casa
silvana_salajan spune:
Cami draga da de ce nu te-ai dus sa ii ceri un ciorchine? Daca ai sti ca mie mi s-au stricat strugurii adusi de la surechi intr-un vailing!!
Andrei e bine, merge de azi la camin.Am vazut si eu pozele Ioanei intr-adevar superbe!Am baut o gura din cafea, Cami sper ca nu te superi!
Nu de alta da sa nu adorm ![]()
. Va intrebati probabil ce am facut pana la ora asta? ![]()
Da, a-ti ghicit!!! M-am jucat cu seturile wilton primite din America sapt asta!! Hi, hi. Sa vedeti ce de floricele am mai facut!! Cami tu o stii pe tiza ta pretena lui fiu-meu fiica Claudiei. Face chef sambata de ziua ei (de, domnisoara de 6 ani!)si am facut "decorul" pentru tortul ei.No fug si eu la culcare, ca maine nu stiu cine a merge la scoala. ![]()
Da, chiar ca e mare linistea pe aici.
piticutz spune:
Oti, poate toata lumea ii la surechi.![]()
Tu, nu ii pot cere struguri. Daca as fi fost gravida as fi avut un motiv si as fi mers cu tupeu, dar asa...nu prea imi vine.
Traieste singur in casa, are o masina veche de pe vremea lui Kennedy, din aia lunga si joasa de imi vine mie pina la briu si la care - dupa cum zice colegu- ii merge acul indicator de la rezervorul de benzina precum cel de la cintar(cind te sui pe el), in momentul cind baga cheile in contact.
Arata ca si cum ar bea de plictiseala, si, in plus, de vreo 2 zile l-am vazut cu o mina in ghips...
Are tufe de trandafiri, si, la un moment dat, chiar imediat dupa ce ne-am mutat aici, o tulpina iesise prin gard in partea noastra, la noi adica, era un boboc tare frumos.Pe cind inflorise, am observat ca l-a tras inapoi spre el, in partea lui de gard.No, de parca l-as fi mincat(adevarul e ca l-am mirosit de citeva ori asa, lipit de gard, era tare parfumat).
Nu ma bag eu in treaba lui, de aia am cumparat suc de struguri(care miroase exact la fel ca si aici afara).Ii mai simplu.
Zici ca ai primit ornamente de aici, trimise? de la cine?
Lasa cafeaua, nu bea multa, ca o sa stai treaza toata noaptea.
paaa!
silvana_salajan spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafelutza! ![]()
quote:Cami, ornamentele le-am primit de la o persoana amabila si dornica sa ajute. Nu ne cunoastea, pusr si simplu a vazut cat ma chinui cu tot felul de taietoate improvizate sa ornez torturi si a vrut sa imi usureze munca. Este un ingeras care mi-a fost trimis, caci stii si tu cat costa aici ustensilele astea: http://www.bbsuperimport.com/index.php?page=products&id=27194are acolo sus in pagina un bumb de unde se schimba limba in romaneste.
Zici ca ai primit ornamente de aici, trimise? de la cine?
merg si eu sa fac un dush.Pa!!!Mai haideti la o poveste ca iar bantui pe aci singura!!!
diplodocus spune:
Salutare!
la noi a inceput perioada aniversarilor de toamna( copiii facuti la sarbatorile de iarna
)asa k ne tot"distram"
OTI-frumos gestul facut ...cred k te-ai bucurat mult!
CAMI-povestitoare mai esti zilele astea...iti sta bine...Faina faza cu "concora" vecinului
Pupici si de la Luca
dianaiulie2009 spune:
Ioana am vazut pozicile si mi-au placut foarte mult .
Am rams uimita cat de mult s-a inaltat Luca .... poti fi o mamica mandra de flacaul ei ...
Distractie placuta la petrecerile copilashilor !!!
silvana_salajan spune:
Cu astea m-am delectat....http://www.flickr.com/photos/14215686@N02/1447410243/
la toata lumea!!!
silvana_salajan spune:
Marti in 25 a fost ziua de nastere a IOANEI!!!La multi ani ! Ioana , vezi ce face batranetea? Se vede ca lipseste Bia, ca ea ni le aduce aminte pe toate.Ioana ne-a tot dat indicii; da Ioana draga, trebuia sa ne spui pe sleau, ca ce sa faci asa e cu batranii. Cami, si mai zici ca eu sunt babusca???

si sa traiesti fericita alaturi de puiutul drag