Salajence la apel!!![32]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Adriana iubito, sa ne traiesti sanatoasa, sa fii iubita si fericita.Si tot ce iti doresti!

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mersi , mersi , mersi , Elvira si Bianca !

Ma bucur ca nu ati uitat ....

Mergi la inceput

Eu am iarasi scuze .... ieri am fost plecata dupa marfa , am adus pulovere de toamna , si pe gat , si pe langa gat , si lungi , si scurte , si cu anchior , si fara anchior , de toate pentru toti ... asa ca va poftesc la cumparaturi de toamna ...

Vineri am fost la inot cu Andreea , apoi am fost si noi sa cascam gura la blocul respectiv ... vai de bietii oameni ...

Aseara am fost cu sotul la cina la Vila Vlad , asa ca acum am reusit sa intru si eu pe forum ...

Azi , probabil . vom pleca pana la Criseni la un gratar ... sa vedem cum ne vom organiza ...

Mai intru eu pe aici , daca nu va citesc dimi la cafelutza ....

Va doresc o duminica frumoasa tuturor !!!

P.S. Ati vazut ce vreme frumoasa este de ziua mea ? Stie DD ce stie , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

ADRIANA Sa ai parte dar de bucurii alaturi de frumoasa ta familie! Vezi daca esti fetita cuminte ce vreme faina ai?

Mergi la inceput

Otilia , multi pupici pentru urari .

Va doresc si eu tuturor tot binele din lume !!!

Mergi la inceput

Noapte buuna salajence! Maine incepe scoala! Cum sunteti? Cred ca aveti emotii, mai ales Giulia. Si eu am ,caci sunt "mamica" de cls. a XII-a!!!

Mergi la inceput

Care sunt "impresiile" din prima zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Adriana, LA MULTI ANI CU SANATATE!!!, sanatate si bucurii multe alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Care sunt "impresiile" din prima zi?

Andreea afost incantata ca si-a revazut colegii si suparata ca maine tre sa duca caietul cu temele pentru vacanta si ea mai are 14 pagini de facut ... om vedea maine ce i-a spune d-na invatatoare .

Paula a fost si ea , la randul ei , super incantata de camin si de copii . Nu a plans deloc , a dormit , s-a cerut la pisu , dar cand a venit acasa a facut KK in pampers .... sper sa reuseasca cei de la camin sa o dezvete de acest lucru ...
Cu mancarea nu s-a prea impacat , dar in rest totul a fost ok . A spus ca mai doreste si maine sa mearga . Acuma e cu tata-sau la OMV la topogane , drept recompensa ca a fost asa de cuminte la camin .

De la noi cam atat !!!

Restul ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piticutz

Adriana, LA MULTI ANI CU SANATATE!!!, sanatate si bucurii multe alaturi de familia ta!

Mersi Cami de urari !

Va multumesc fetelor pentru ca v-ati amintit de mine , iar ceea ce imi dpriti voi mie , va doresc si eu voua !

Mergi la inceput