Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 13
for2nity spune:

Adriana iubito, sa ne traiesti sanatoasa, sa fii iubita si fericita.Si tot ce iti doresti!
LA MULTI ANI!

dianaiulie2009 spune:
Eu am iarasi scuze .... ieri am fost plecata dupa marfa , am adus pulovere de toamna , si pe gat , si pe langa gat , si lungi , si scurte , si cu anchior , si fara anchior , de toate pentru toti ... asa ca va poftesc la cumparaturi de toamna ...
Vineri am fost la inot cu Andreea , apoi am fost si noi sa cascam gura la blocul respectiv ... vai de bietii oameni ...
Aseara am fost cu sotul la cina la Vila Vlad , asa ca acum am reusit sa intru si eu pe forum ...
Azi , probabil . vom pleca pana la Criseni la un gratar ... sa vedem cum ne vom organiza ...
Mai intru eu pe aici , daca nu va citesc dimi la cafelutza ....
Va doresc o duminica frumoasa tuturor !!!
P.S. Ati vazut ce vreme frumoasa este de ziua mea ? Stie DD ce stie , nu ?
silvana_salajan spune:

ADRIANA 
Sa ai parte dar de bucurii alaturi de frumoasa ta familie!
Vezi daca esti fetita cuminte ce vreme faina ai? ![]()
dianaiulie2009 spune:
Otilia , multi pupici pentru urari .
Va doresc si eu tuturor tot binele din lume !!!
silvana_salajan spune:
Noapte buuna salajence! Maine incepe scoala! Cum sunteti? Cred ca aveti emotii, mai ales Giulia. Si eu am ,caci sunt "mamica" de cls. a XII-a!!!
piticutz spune:
Adriana, LA MULTI ANI CU SANATATE!!!

, sanatate si bucurii multe alaturi de familia ta!
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Care sunt "impresiile" din prima zi?
Andreea afost incantata ca si-a revazut colegii si suparata ca maine tre sa duca caietul cu temele pentru vacanta si ea mai are 14 pagini de facut ... om vedea maine ce i-a spune d-na invatatoare .
Paula a fost si ea , la randul ei , super incantata de camin si de copii . Nu a plans deloc , a dormit , s-a cerut la pisu , dar cand a venit acasa a facut KK in pampers .... sper sa reuseasca cei de la camin sa o dezvete de acest lucru ...
Cu mancarea nu s-a prea impacat , dar in rest totul a fost ok . A spus ca mai doreste si maine sa mearga . Acuma e cu tata-sau la OMV la topogane , drept recompensa ca a fost asa de cuminte la camin .
De la noi cam atat !!!
Restul ???
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Adriana, LA MULTI ANI CU SANATATE!!!, sanatate si bucurii multe alaturi de familia ta!
Mersi Cami de urari !
Va multumesc fetelor pentru ca v-ati amintit de mine , iar ceea ce imi dpriti voi mie , va doresc si eu voua !