Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini 2
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Ori eu m-am timpit ,ori nu ma fac inteleasa!
Cind barbatul ejaculeaza sint in vagin,corect???
de acolo urca prin col,in uter,din uter urca spre trompe,unde se intilneste cu ovocitul,corect???
daca fecundatia s-a produs outul coboara in uter,unde se implinteaza??
corect???
Valentina
Citeste ce am scris eu in pg 7..cu descrierea primei saptamani..e o descriere facuta de prof Ancar ...intr-o carte de a lui.
AniS
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Ori eu m-am timpit ,ori nu ma fac inteleasa!
Cind barbatul ejaculeaza sint in vagin,corect???
de acolo urca prin col,in uter,din uter urca spre trompe,unde se intilneste cu ovocitul,corect???
daca fecundatia s-a produs outul coboara in uter,unde se implinteaza??
corect???
Valentina
Exact asa stau lucrurile,Valentina.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by anis
Valentina,
Spermatozoizii ajung in uter in 5 zile, dar le mai ia inca 2 zile de ratacire in care isi cauta locul ideal de implantare.Deci 7 zile!Implantarea embrionului /oului se face mai frecvent in mucoasa fundului uterin deoarece, la acest nivel, tonusul muscular este mai scazut in saptamana care urmeaza ovulatiei.
pupici
AniS
Anis,e o confuzie,de-aia nu ne intelegem.Tu zici ca "Spermatozoizii ajung in uter in 5 zile, dar le mai ia inca 2 zile de ratacire in care isi cauta locul ideal de implantare".E vorba de ovulul deja fecundat care coboara prin trompe spre uter si isi cauta locul pt implantare.
Dar nu mai conteaza.Noi sa fim sanatoase.
Nu vi se pare ca subiectul asta s-a lungit iar prea mult?O sa-mi permit sa deschid eu altul,intitulat,sa zicem...."Urmatorul pas" ca sa pastram titlul original dat de Anis
Victoria spune:
Anisuca draga, multam fain de urari.As fugi eu acasa, da el lucreaza pana mai tarziu, si el nu poa' sa se fofileze... Mai incerc o data diseara, desi de dimineata Maybe baby (testerul) era prost, nici urma de feriguta....
Pe urma, cum ati zis si voi, cu CSD-ul asta ti se mai si taie, ai, n-ai chef, dai bataie... Si la noi e ushor, la ei nu merge pocnind din degete....
Cert e ca ma doare burta, si am senzatia de caldura, sper ca n-am faqcut vreun chist, ca turbez... Oricum, dimineata merg iar la eco si v spun... tineti-mi pumnii...
Jasmine draga, daca deschizi alt subiect sa ne spui, ca nu vreau sa va pierd!!!!!!!!!!!!!!!
V.
cornelia1172 spune:
pt.ANIS
am facut tratamente cu tampoane de namol, bai cu apa din lac incalzita,irigatii si parafina.Mai multe amanunte am postat la subiectul "tratamente balneo" si la sub "Sovata???"