Gard de caprifoi

Gard de caprifoi | Autor: AnaBella

Link direct la acest mesaj

Fetelor !

Poate ma ajutati si pe mine in alegerea tipului de gard pe care sa il facem catre strada. As dori sa fie complet imbracat in caprifoi, si nu stiu ce sa aleg ca suport solid: sipci de lemn sau bare de fier ? Eu as prefera de lemn, dar are vreo sansa caprifoiul sa se catere pe el ? Daca nu, atunci va trebui sa aleg din fier.

Va multumesc.

18+
[baiat]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

quote:
Initial creeata de AnaBella

Fetelor !

Poate ma ajutati si pe mine in alegerea tipului de gard pe care sa il facem catre strada. As dori sa fie complet imbracat in caprifoi, si nu stiu ce sa aleg ca suport solid: sipci de lemn sau bare de fier ? Eu as prefera de lemn, dar are vreo sansa caprifoiul sa se catere pe el ? Daca nu, atunci va trebui sa aleg din fier.

Va multumesc.

18+
[baiat]

Daca trandafirii si zorelele mele se catara, atunci e musai sa se catere si caprifoiul tau. Poti sa-ti faci ce fel de gard vrei, crede-ma ca o planta cataratoare se descurca. Cel mult o mai ghidezi tu cu fire de guta sau sarma subtire pana se dezvolta suficient sa se descurce singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBella spune:

Multumesc Georgeta pentru raspuns, nu mai aveam speranta sa ma bage nimeni in seama cu caprifoiul asta :-) dat acum m-am linistit si cred ca vom face de lemn. Si o sa imi pun si trandafiri !

Multumesc,
Ana

18+

Mergi la inceput