Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Donia

Cucu!
Primiti cu fulguitul? Ca din ce am citit, temperaturile ar permite. Nu cele de aici, ca la noi e cald, se anunta vreo 32 azi... deh, Canada

De fapt am intrat sa va intreb ceva. V-a spus cineva azi ca sunteti minunate? Ca aveam chef sa v-o spun si eu.
Minunatelor!

Si daca aveti chef sa va incalziti ochii si oscioarele, bagati un ochi pe la pozele pe care le-am facut in ultimele zile. Nu dati... ce sa facem daca aici e cald?

V-am pupat. Minunatelor!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

welcome back !

asteptam explicatiile. unde ai disparut? si mai ales de ce??
ca nu stiu daca ai citit, dar ne-am facut griji ca pareai suparata sau asa ceva...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sara, buna sara!
Donia, bine ai revenit! Vezi, vezi, si tu zici ca suntem minunate dupa o mica pauza, ce ti-e si cu pauzele astea...te fac sa vezi totul in roz sau chiar suntem minunate?? Foaaaaaarte frumoase pozele cu familia ta! Mult succes Roxanei la scoala!
Dianarus, conopida si dovlecelul le-am facut la aburi si apoi le-am blenduit cu galbenus, unt, iaurt si am uitat sa zic ieri, era si branza calcica pe-acolo.N-a mai fost nevoie sa diluez cu lapte pt. ca dovlecelul e asa mai apos, stii tu. Dar citesc ca tu faci budinci la cuptor din ingredientele astea, asa ca m-ai luat. Multa sanatateeee!
Asiza, deci si Denis merge cu talpitele spre interior, zici c-ar fi lipsa de vit D??? Ajung si eu la ortoped si-ti impartasesc din experienta, da?
Flore, felicitari pentru ridicatul in picioruse!! Bravo!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa vezi si sa nu crezi ce randament au avut zi la apartament!am bagat-o in actiune si pe dna rodica, asa ca saptamana viitoare va incepe operatiunea mutatul. o sa chem firma de mutat de abia mai spre sfarsit, sa imi ia aparatura, cartile si mobila pe care o iau cu mine, iar restul de maruntisuri si hainele le ducem noi, nu am loc suficient aici sa procedez altfel.

pisi e mai bine, nu ii mai curge nasul, dar luam in continuare osscilococcninum-sper ca l-am scris bine.

o las singura in camera, pt ca:
-sta, nu protesteaza, cata vreme are altceva care sa o preocupe
-nu mi-e frica de fire, le avem bine ascunse si bagate in masti din cauza iepurelui, care le rodea, asa ca nu se vede nici o bucatica si deci nu are de ce sa traga
-nu am colturi la inaltimea ei de care sa se loveasca, ci doar muchii

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

welcome back !

asteptam explicatiile.

Nici macar in fata marii adunari nationale! Vorba raposatului, incinge-i-ar Scaraotchi cazanul sa i-l incinga, ca el e vinovat pentru toate relele lumii asteia, inclusiv absenta mea.
Nu m-am suparat pe nimeni, desigur, doar ca am avut (am) o perioada nu tocmai stralucita, ceea ce mi-a cauzat vedenii. Asa ca am luat o pauza ca sa ma limpezesc. Oricum, jalnica pauza, dependenta e mare, iar voi minunate!
Na roxanica, am zis-o iar! Multumesc pentru urarile pentru Roxana, sa ti se intaorca inzecit peste vreo 6-7 ani.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, pupa-te-as sa te pup io pe tine...si tu esti minunata, stiai?!?!? ...Ce balaceala a tras Cristinel in piscinutza ...Se vede treaba ca-i place apa...Succes Roxanei la scoala, desi sunt sigura ca va fi mereu premianta!!!!

Roxanica, nu, Denis nu merge cu talpitele spre interior, pentru ca Denis NU MERGE ...Cand se trage sa se ridice in picioare il vad ca-s cam cas talpitele sau cand e pe spate il vad ca le tine spre interior...Da' asta se corecteaza, nu mi-am facut mari probleme inca...

Dbunny, nu mai da ca ustura al naibii!!! ...da, da, momentan (a se intelege in urmatorii 15/20 de ani) imi privez copilu' din a gusta carne de fel de fel de animale, lighioane, pasaroaie pe care nu le manac nici eu...daca el o vrea mai incolo sa incerce, treaba lui...No, byeeee, te puuuup....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

na Donia bine ai revenit - ca deja ti-era cumva sa mai scrii pe acilea - ca multe-ati disparut - nu ca cele ramase nu ar fi demne de citit ( si ) dar zau asa .... cine va pune nene sa faceti pauze de forum? de noi? de fulguiala?
Ia mai bagati un ochi si fetele din umbra si dati din degete sa vedem ce va mai fac fulguletii.
Ia mai iesiti din umbra!

Ia sa mai strigam noi nitel catalogul - poate poate mai iasa la iveala si fete de mult necitite! si cu drag.

Noi suntem dintr-un chef in alt chef - ciocnim cate un pahar in fiecare seara - ca doar avem ce serba - si stiti voi ce urmeaza ... asa ca ... ma si mir ca mai pot umbla.
Kara e bine - acum cu vremea ploioasa suntem mai mult in vizita la vecina noastra de 1 anishor si ne zbenguim intr-una si o imitam la greu. In curand va pleca si ea in patru labute - vede si repeta tot acasa.
Cu papa - tot asa ... cand zile bune - cand zile mai putin bune.
Cu laptele .... suntem in curs de schimbare a lui din nan 2 in milupa 3 , pe care vreau s-o fac fff lent si fff treptat. Accepta si chiar papa mai bine.
In rest - toate bune si frumoase.

pentru sarbatoritii saptamanii.
pentru Mio75.

fug sa mai chiocnim un pahar de vin - ca doar azi e 6.
v-am pupacit.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

ei, Miro, ce bine-ti merge, fata draga...ma refer la ceea ce succede ciocnitul paharelor , tot un fel de "cioc-cioc" ...
Asiza, pai spune asa, ca Denis traverseaza tocmai acea perioada chinuitoare a impingerilor, tragerilor, stat in cap, etc.Pai asta nu se pune, e normal ca in momentul in care se chinuie sa se ridice sa nu aiba o pozitie perfect regulamentara, talpite drepte, genunchi flexati si alte cele. Eu pe atunci nici nu am bagat de seama aspectul asta cu talpitza. problema noastra e ca persista pozitia asta defectuoasa. sa vedem daca e grav au ba.
miro, apropo de lapte , noi am trecut deja la nr. 3, topfer, si e cu gust de fructe, mar, banana si portocala parca. Mi se pare o tampenie, bine ca David il bea cu placere maaaare.
Despre incaltaminte, noi am gasit o firma buna, romaneasca, face incaltaminte calitativa, din piele, numai pt. copii, se numeste S.C. HOKIDE S.R.L , e din Oradea.

Si acum o intrebare, care a mai fost pusa de n-shpe mii de ori, dar acum e mai de actualitate:
voi le dati copiilor sandalute care sa sustina glezna si daca umbla numai prin casa??Afara nu a manifestat dorinte plimbaretze.

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Flore, felicitari Alessiei pt ridicatul in picioruse! Carne de porumbel nu mananc nici eu, nu i-as da nici Alexiei. Eu, de fapt, nu mananc nici miel, ied sau iepure.
Doniaaaaa, cat ma bucur ca ai revenit! Super, super pozele! Mult succes frumoasei Roxana la scoala! Cristinel e mortal in piscina!
Dianarus, ma bucur ca te simti mai bine!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am revenit

Cand ne-am gandit si noi sa mai trecem pe la medicul de familie e in concediu am facut drum degeaba pana acolo noroc ca e aproape

Ne-a iesit dintisorul nr.3 si se vede f bine si nr.4 inca nu a iesit deci Antonia va arata ca o

Dbunny-f interesant articolul

Donia-superbe pozele,ti-a trecut supararea pe noi?

Roxanica-pana acum umbla desculta prin casa,acum de cand cu frigul ii dau sandalute

fug si eu la somnic n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

ei, Miro, ce bine-ti merge, fata draga...ma refer la ceea ce succede ciocnitul paharelor , tot un fel de "cioc-cioc" ...
Asiza, pai spune asa, ca Denis traverseaza tocmai acea perioada chinuitoare a impingerilor, tragerilor, stat in cap, etc.Pai asta nu se pune, e normal ca in momentul in care se chinuie sa se ridice sa nu aiba o pozitie perfect regulamentara, talpite drepte, genunchi flexati si alte cele. Eu pe atunci nici nu am bagat de seama aspectul asta cu talpitza. problema noastra e ca persista pozitia asta defectuoasa. sa vedem daca e grav au ba.
miro, apropo de lapte , noi am trecut deja la nr. 3, topfer, si e cu gust de fructe, mar, banana si portocala parca. Mi se pare o tampenie, bine ca David il bea cu placere maaaare.
Despre incaltaminte, noi am gasit o firma buna, romaneasca, face incaltaminte calitativa, din piele, numai pt. copii, se numeste S.C. HOKIDE S.R.L , e din Oradea.

Si acum o intrebare, care a mai fost pusa de n-shpe mii de ori, dar acum e mai de actualitate:
voi le dati copiilor sandalute care sa sustina glezna si daca umbla numai prin casa??Afara nu a manifestat dorinte plimbaretze.

David al meu

da, da, da, traiasca hokide! super calitate, pret suportabil (mare dar nu cel mai cel) eu am mai zis de ei!
am pt ianis de toate de la ei, si le mosteneste si marc pt ca au rezistat fara probleme!

inca nu i-am dat sandalutze pt ca nu sta f mult in picioare, se ridica dar se lasa repede si se deplaseaza in 4 labe. cand il voi vedea ca va merge de-a lungul canapelei (adica va pasi singur) ii voi da. pana atunci sosete anti-derapante, daca e mai frig.
deocamdata la mersul in 4 labe prezenta a ceva tare in picioare cred ca nu-l ajuta sa mearga corect si chiar sa-si strambe laba piciorului din glezna. si asa la noi sunt foarte in afara...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput