Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 30
honey79 spune:
Am revenit de la dentist.Pur si simplu il ador... pe dentist, normal.
Virgo eu zbor mereu cu Taromul.Chiar mai devreme ma uitam pe siteul lor, la preturi de bilete si mi se par ca maricele.
Anyway.. eu am fost in Iunie in tara si cu mine a mers inca o tipa, romanca, din Iasi,care avea 5 luni ( tb sa nasca in Oct acum).Nu i-au cerut nici o chestie de la doctor.A fost cu mine cand a luat biletul, si la check-in. Chiar i-am spus persoanei de la check-in ca e insarcinata si ne-a dat locuri in fata.
Vreau si eu sa merg acasica, dar preturile ma cam dau inapoi.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey
17
16+
irinouka spune:
virgo, treaba cu taromul este in felul urmator:
condi#355;ii de transport pentru femeile îns#259;rcinate: nu se accept#259; la zbor cu 7 zile înainte de na#351;tere #351;i cu 7 zile dup#259; na#351;tere. Este permis#259; c#259;l#259;toria femeilor a c#259;ror sarcin#259; a dep#259;#351;it termenul de 8 luni numai în baza unui certificat medical.
deci esti ok, ma gandesc. :-)
pup
irina
21+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
ca naiba a iesit, scuze, incerc din nou.
sigur-sigur nu iti trebuie hartie de la doc. chiar e bine sa le atragi, oricum, atentia ca esti gravi pt ca iti dau locuri mai misto. :-)
conditii de transport pentru femeile insarcinate: nu se accepta la zbor cu 7 zile inainte de nastere si cu 7 zile dupa nastere. Este permisa calatoria femeilor a caror sarcina a depasit termenul de 8 luni numai in baza unui certificat medical.
irina
21+ 
laura_dimitris spune:
Irinuka, bine te-am regasit !!!
"Arzator" pentru mine subiectul,intradevar !!! Nu am stiut ca si-au modificat grila de programe... Dar, in rst, tot la 16.00 este difuzat ? Eu am o maaare speranta infata ochilor... Am citit aici la una dintre fete despre programul redus de 6 ore fara a fi afectat slariul, bonurile etc.... Mreg sa vorbesc cu sefii sa fiu sigura ca sunt de acord si... dupa ce fac rost si de tidula de la doctor... pot pleca la 14.30 acasa !!!! Ceea ce inseamna ca as apuca sa-l vad de la 16.00.... Si-ti voi face si tie rezumate,bineinteles !!!!![]()
Apropo de ce spunea honey despre dentistul ei.... si eu il ador pe medicul meu .... Oare v-am spus ca l-am schimbat pe cel la care mergeam pana acum....?! Vineri am avut programare la CMU la medicul cu care l-am nascut pe dimitris. Am luat-o, bineinteles, si pe sora-mea cu mine
ca si ea este tot in 18 saptamani... Mi-a dat o gramada de analize de facut, analize pe care voi le-ati facut insa medicul de pana acum nu mi le-a dat sa le fac.... Oricum, sunt tare-tare incantata ca-l voi vedea iarasi odata pe luna pe dr. Badiu !!!
Kossir, bine ca nu te mai doare! Acum, incerca sa stai linistita!!!
Si apropo de stat linistita, incerc sa dau iarasi de femeia care ma ajuta la curatenie odata si de care am fost tare multumita... Ceea ce ati povestit voi ma cam speriat si mai bine stau linistita in banca/patul meu si chem pe cineva sa spele faianta si geamurile...
Chair, voi aveti pe cineva care ma ajuta contra cost si daca da care mai sunt preturile...?!
Laura
18+
si Dimitrakis 25.04.2003
honey79 spune:
Mie mi-au dat de la medic un formular special in care au completat ei ca am voie sa calatoresc cu avionul pana pe 8 Ianuarie 2008.
In alta ordine de idei... nici eu nu vorbesc cu burtica.Mai zic, cand vorbesc cu tati...ca "bebe vezi ce zice tati?" sau " tati uite, bebe acum doarme" etc..etc... dar sa vorbesc direct cu burtica, n-o fac.Nu stiu de ce.
Aseara la 11 mi-am facut salata boeuf.Si ce daca imi provoaca arsuri, de nu mai pot, iau un Maalox si trece.Dar pofta de salata mi-e satisfacuta.
Fetele din Bucuresti, cum a ramas cu intalnirea??
bebe de Honey
17
16+
irinouka spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Irinuka, bine te-am regasit !!!
"Arzator" pentru mine subiectul,intradevar !!! Nu am stiut ca si-au modificat grila de programe... Dar, in rst, tot la 16.00 este difuzat ? Eu am o maaare speranta infata ochilor... Am citit aici la una dintre fete despre programul redus de 6 ore fara a fi afectat slariul, bonurile etc.... Mreg sa vorbesc cu sefii sa fiu sigura ca sunt de acord si... dupa ce fac rost si de tidula de la doctor... pot pleca la 14.30 acasa !!!! Ceea ce inseamna ca as apuca sa-l vad de la 16.00.... Si-ti voi face si tie rezumate,bineinteles !!!!
Apropo de ce spunea honey despre dentistul ei.... si eu il ador pe medicul meu .... Oare v-am spus ca l-am schimbat pe cel la care mergeam pana acum....?! Vineri am avut programare la CMU la medicul cu care l-am nascut pe dimitris. Am luat-o, bineinteles, si pe sora-mea cu mineca si ea este tot in 18 saptamani... Mi-a dat o gramada de analize de facut, analize pe care voi le-ati facut insa medicul de pana acum nu mi le-a dat sa le fac.... Oricum, sunt tare-tare incantata ca-l voi vedea iarasi odata pe luna pe dr. Badiu !!!
Si apropo de stat linistita, incerc sa dau iarasi de femeia care ma ajuta la curatenie odata si de care am fost tare multumita... Ceea ce ati povestit voi ma cam speriat si mai bine stau linistita in banca/patul meu si chem pe cineva sa spele faianta si geamurile...
Chair, voi aveti pe cineva care ma ajuta contra cost si daca da care mai sunt preturile...?!
Laura18+
si Dimitrakis 25.04.2003
bravo pt programul redus! orice-as face, pe mine ora 16 tot la munca ma gaseste dar sigur-sigur mai prind zile in care o sa mut pe pro unul dintre televizoare. si cu rezumatele de la tine o sa fie perfect! uraaaaaaaa!
eu am o femeie care ma ajuta la curatenie dar nu merita recomandata (de fapt, cred ca o voi schimba) pt ca se misca teribil de incet, cu multe pauze de tigara si eventual de cafea. treaba arata bine pe urma si banii pe care ii vrea sunt putini (ultima data, 500.000 plus un sac de haine) dar dureaza si 6 ore si chiar nu ar avea de ce, casa e micuta (doua camere semidecomandate). tipa se lalaie, pe scurt.
apropo de schimbari si de medic. tu parca mergeai la iliescu, nu? cum te te-ai sucit?
pup!
irina
21+ 
ginnette spune:
Laura_D,
Sfat: nu te duce sa-i intrebi nimik (doar dak sunt "baieti de treaba")! N-or sa fie foarte incantati si o sa caute sa-ti puna bete-n roate - a mai patit-o o fata de la noi, de aici (scuze ca nu mai stiu cine). Te duci direct cu adeverinta de la medicul de familie (repet: asta dak sunt nemernici si nu merita sa discuti cu ei).
Dak tu crezi ca te vor intelege, atunci, vorbeste cu ei inainte.
Oricum, lasa-i sa-si sparga creierii cu legile - nu le da tu detalii.
Succes !
Roxana
23+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
Ginger00 spune:
Virgo,Honey - interesati-va daca aveti zboruri spre Romania cu Carpatair (cred ca-i o companie moldava)...e muuuuuuuult mai iefin, ajung mult mai repede ca au avioane mai mici (cca 120 locuri) nu de linie.Eu am fost anul trecut in decembrie in tara cu ei si am facut 1hsi 20 minute de la Bergamo la Timisoara cost bilet 120€ fata de Tarom care costa cca 350€ si ajungea in 2 ore(doar dus )
+21
sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
nemary spune:
Pe mine inca nu m-au lasat durerile, dar am sunat-o pe doctora si mi-a zis sa merg maine dimineatza la spital sa ma vada. si sa iau nospa si nu mai stiu ce supozitor cate unul la trei ore.
Mari
19+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Ginger, multumesc de referinta. Insa, chiar nu ma ajuta. Desi pleaca din Frankfurt,ca si Taromul... merge doar pana in Timisoara.Ori pe mine nu ma avantajeaza deloc. Ca sa nu mai zic ca ora de plecare de-aici e 18:40 si ajunge in Timisoara la ora 9 si ceva seara.
Pe mine Taromul ma multumeste de minune.Trebuie urmarita oferta lor de preturi..am gasit si cu 220 euro dus-intors.Ca sa nu mai vorbesc de orele de plecare si aterizare.Eu stau cam la 2 ore cu masina de Bucuresti,deci nu-i chiar greu.De obicei ajung in Bucuresti pe la ora 15:00.Iar cand ma intorc in Germania..ajung pe la 11-11:30.
Deci din punctul meu de vedere...e super ok.
Mai era Blueair aici, dar cred ca n-au avut mare succes , caci l-au scos.
bebe de Honey
17
16+