Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Da Shose in Craiova am stat vreo 10 ani, acuma sunt la mama dracu, in Maroc, m-am maritat si mi-am urmat soata la mai bine. Da ca la mama acasa offffffff.
De nascut am nascut cu fiica dr Tzolea, la urgenta. Nu stiu cum o cheama dupa maritis, am uitat. Am nimerit noaptea la ea, ea novice, eu cu probleme si m-a taiat de la buric pana jooooooooooos de tot. M-am trezit din anestezie, a fost o adevarata aventura. Trebuia sa nasc cu dr POpescu care era sef de sectie la vremea aia, nu stiu daca mai este, dar bb n-a mai vrut sa astepte inca doua zile pana venea din concediu.
Nu o cunosc pe dr de care vorbesti, de fapt nu mai stiu mare lucru, am plecat deja de 4 ani.
Dar am ramas cu un gust amar din spitalul 1, asistente, gongi, doar dr era tare draguta si rabdatoare, pacat ca nu era si buna profesionista. Oricum copilul meu are 8 ani acum, deci a trecut ceva timp.
Cat despre data nasterii dupa UM este 8 feb. Dr zice acelasi lucru si la mine, am ciclu scurt, am ramas mai devreme, deci nasc inainte de 1 februarie, sau cam asa ceva.
Sa ai o sarcina usoara si sa ne auzim mereu pe aici, si poate ne vedem la vara cu bb in Parcul Poporului sau gradina botanica, ca tare frumos mai era acolo.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gina

Azi vad ca m-am trezit in forma ( sper sa raman asa ).
Poate doar o fi fost o zi mai agitata in burtica .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Miri Mik bine ai revenit! Imi pare rau ca a fost obositoare si enervanta excursia ta, dar bine ca sunteti sanatosi!
Lala cum ai simtit contractiile? Ai avut si dureri? Nici eu nu m-am simtit bine ieri, parca mai toata ziua (in reprize, nu continuu)m-a durut burta usor, ca inainte de menstruatie... sunt si eu cam speriata. Sa vedem cum imi este si astazi.

zuzicile!

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Miri_mik,

Bine ai revenit - pacat ca vacanta n-a iesit cum ai vrut tu

Gratiela,

Eu o sa stau max. 6 luni (dak totul este ok si ne simtim bine si eu si bebelina); nu-mi permit sa stau pe 800 RON, cu ratele pe noi.
Oricum, o las pe maini bune (mama mea o sa iasa la pensie) si nu-mi fac griji.

Eu am o stare de cacao, imi vine sa plang, nu ma mai pot concentra s-o simt - m-am chinuit aseara si nimik. Mie frica sa ma duc la eco sa nu-mi spuna vre-o nenorocire (stiu ca sunt nebuna, dar asta sunt).

Mai am un pic ci clachez.

Roxana 22+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Ginette imi pare rau ca esti in starea asta...Sfatul meu este sa mergi cat mai repede la o eco. Dc stai tot timpul in starea asta i-o transmiti si micutei si de ce sa-i faci rau aiurea? Ea sigur este bine!

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput

ginnette du-te la Municipal la urgenta si fa o eco .
Nu e bine sa stai cu starea asta , zau .
Trebuie sa te linistesti , eu sunt convinsa ca sunteti ok dar trebuie sa iti revi tu.

Contractiile le-am simtit asa : se incorda burtica toata odata , devenea tare, nedureroasa dar tensionata pentru cateva secunde.

Am luat no-spa dar nu au incetat. Au fost cam 8-9 ieri .
Nu stiu daca sunt fiziologice sau nu ...o sa urmaresc situatia.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Eu nu stiu cat voi sta acasa de data asta.
La Bogdan eram la inceputul carierei, gravida in 8 luni ( cu 3 saptamani inainte sa nasc) am dat cele mai importante examene, definitivatul iar apoi la 3 luni de la nastere eram pe baricade.

Acum sunt propriul meu sef si voi sta acasa cat imi voi permite financiar.
Probabil mai mult de 3 luni sigur deoarece acum nu mai am ajutor asa cum am avut la Bogdan.
Oricum fiind liber profesionist imi permit sa muncesc si printre picaturi si sa imi fac si un program lejer.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,ultimul trimestru de sarcina este dupa colt!Ne apropiem de el fara sa ne dam seama iar in acest timp BB,incepe sa creasca intr-un ritm foarte rapid iar odata cu el, crestem si noi si, nu este de mirare faptul ca incep si durerile etc!Va fi putin mai greut insa timpul trece repede si ca maine parca vad ca vom incepe galeria nasterilor si ne vom putea tine fericite copilasii in brate!
Pana atunci, tot inainte mai cu cate un haz de necaz, mai cu vaitatul si imbarbatatul etc, om scoate-o noi impreuna la capat.
La mine aici peste "balta" este tarziu si trebuie sa merg la nani.
Va doresc insa tuturor celor ce aveti o noua zi in fata sa, aveti o zi buna si sa o duceti cu bine la capat.
Va

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici.
N-a mai intrat ieri, caci am fost cam obosita si am preferat sa stau in patut.
Meda iti tin pumnii azi, sa fie totul bine.
Miri bine ai revenit acasica.Imi pare rau pentru vacanta ta.Inteleg perfect ce simti,caci si eu la fel sunt. De cate ori merg in Romania..as vrea doar sa stau si sa ma relaxez, sa vorbesc cu ai mei si cu prietenii de-acolo...in schimb, alerg intr-una, ma supar,ma agit... si mai ca regret ca m-am dus. Important acum e ca tu si bebe sunteti bine.
Ginette scumpa, da o fuga la un spital,ceva si fa o ecografie,ca sa te linistesti.
Va pupic dulcic si va doresc o zi frumoasa, linistita si cu soare.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

Mergi la inceput

Multumim de incurajari Gina!!!
Eu nu as avea prea mari probleme cu durerile, in sensul ca le-as suporta cu stoicism, atata timp cat as stii ca bebe este bine si ca durerile ar fi doar din cauza ca el creste. Dar cand am o durere ma gandesc repede la contractii si ma sperii imediat.

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput