Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
honey79 spune:
Virgo ai grija de tine, iubita.Toate treburile astea, le pot face si cei din jur.Tu ia-o mai usurel, caci pana in Ian-Feb mai e ceva timp..si doar nu vrei sa le petreci in pat,right????
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey
16+
16
docdecap spune:
virgo, ma iau si eu de tine, ia-o mai usor, mai putin la treaba cu violu', da-i inainte, sari pe holandez!!
io nu mai am hormoni d-aia, nu stiu unde au plecat, ca intr-o vreme roiau pe aici, acum iarasi am ajuns sa tin cont cand a fost ultima oara, sa nu treaca mai mult de o saptamana, ca sa nu frustram prea tare husbandu'
In rest sunt taare bine, mi-a facut ciorba de fasole, manacat pana la loc comanda, acum imi face un ghiveci gen zacusca, buna-buna, ce rasfatata ma simt...
va pup fetele,
Monica 23s !!
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irinouka spune:
salut-salut!
mi-am luat vineri liber, ca sa nu ma mai enervez in plus, si se pare ca mi-a prins bine. azi sunt ZEN, desi tocmai am ajuns la munca. da' in cateva ore o sa zac din nou in fotoliul preferat.
virgo, ai grija, maica! se mai intampla sa patesc si eu d'astea, crize de vitejie (trebaluit, stat in picioare, umblat etc) si pe urma dureri de burta. asa ca nu trage de tine, pliz! si sper ca macar violul sa nu-l fi oocmis in picioare. ![]()
monica, io nu ma prea pot descarca injurand din doua motive. intai si-ntai, mai mult baiatu' conduce, io stau si schimb posturi de radio, cd-uri sau vb la telefon. iar cand conduc eu, sunt destul de ocupata ca sa ma enervez pt ca fac cam aceleasi chestii: schimb posturi de radio, cd-uri sau vorbesc la telefon. de obicei altii se enerveaza in trafic din pricina mea iar eu nu ma supar pt ca stiu ca, fundamental, sunt cea mai tare femeie sofer doar ca nu am chef sa o stie/vada toata lumea. :-)
vad ca ti-ai facut pofta cu ciorba de fasole, felicitari! si [b]miri_mik am remarcat ca a gustat bunatati, bravo, stimate doamne! acum ma voi apuca sa citesc din urma, sa vad cine ce a mai facut. revin.
va pupa fata.
irina
21+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
scuze de boldul ala preluuuuuuuuung.
pup ZEN
irina
21+ 
grati.ela spune:
virgo si eu am calcat stramb...dimineata m-am dus la piata si am carat 9kg struguri...nu mi-am dat seama ca s-au adunat atatea. Rezultatul...in 10 minute dureri serioase sub burtik.
18+
irinouka spune:
9 kg de struguri??? de fapt, 9 kg de...ceva, orice? doamne, grati, esti o forta! :-) ai grija de tine!!!
mama, ce de struguri! faci must? :-) mi-e o pofta de must de nu vad bine, abia astept sa se deschida mustariile...
pup!
irina
21+ 
irinouka spune:
paranteza acum.
ia priviti ce fac anglezii la ei acasa, ce program le-a trasnit pt gravide.
Pregnant women to get cash for good diet
All expectant mothers are to be given a one-off payment of around £120 that they will be encouraged to spend on fresh fruit and vegetables as a way of protecting their children from diseases and incurable conditions later in life.
The payment - the first by a government that is allied to a specific health target - would be given to women when they are seven months pregnant. It would be linked to them receiving professional health advice on how to maintain a proper balanced diet, and give up drinking and smoking.
articolul complet (pt cine se plictiseste): http://observer.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2165455,00.html
irina
21+ 
Laura Ioana spune:
La multi ani, Mariilor noastre: Irlandeza
, Nemary
Mary_Mary
Sarcini usoare, nasteri si mai usoare si bebici pe masura (adica perfect sanatosi
)!
La multi ani si Anelor (dar nu stiu daca avem in grupul zuzicilor
)!
23+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
AngeliquedeS spune:
Uffff, am revenit si eu! Nu mi-a mers netul de vfineri, am fost disperata, am innebunit apasand butonul Refresh!!! si acum sa incep!
La noi a fost targ de bebici si mamici, am fost la targ si vineri si sambata, nu am luat decat o caciulita si o suzeta cu lantisor de prins de guleras, m-ar fi tentat mai multe dar imi tot repetam in cap ce mi-a spus nasa mea si alte prietene sa nu cumpar nimic pentru ca voi avea de toate de la ele... oricum azi am mers in Carrefour si am luat de la Z un costumas de primavara vernil o minuntie, cu bluzica si pantalonasi, erau la reducere si nu am rezistat si chiar din Carrefour am luat un set de 4 body-uri maieu, pe vernil, galben, portocaliu si alb pt 3 luni... Asa ca m-am destrabalat
Joi am luat si caruciorul acasa, e frumos tare, sunt incantata de el. Nu pot pune poze pt ca l-am lasat in cutie, daca ne apucam de varuit e mai protejat asa.
La multi ani fetelor care si-au sarbatorit ziua numelui! 
Acum merg sa citesc din urma ca am ramas restanta cu noutatile!
EDIT: Am citit o parte din urma, inca nu am terminat, dar am remarcat ca s-a intors miriiii... Sunt un pic deprimata, am nevoie de shlap....
Am inceput sa cresc muuult, am impresia ca tot mai mare ma fac de la o zi la alta si la noi a dat frigul si nu mai am cu ce sa ma imbrac....
Si nu mai pot merge pe tocuri ca obosesc...
Si nu am decat doua perechi de pantaloni de gravi si sunt deprimata ca m-am plictisit de ei... si nu am gasit nimic frumoooooos... si tare necajita sunt.... Si povestea ta cu tipele alea de 140-330 de kg cu viata sexuala implinita nu ma linisteste si nu ma consoleaza deloc. Hai cu shlapu'... Si o astept si pe Moni cu bata! Dar trebuia sa va spun asta ca sa ma descarc si lui tati nu-i pot spune ca el ma masoara zilnic din ochi si vrea ca burtica sa fie si mai maaaaare.... Atunci o sa trebuiasca sa stau numai in casa sau sa ies infasurata in cearsaf!
Ginette si eu voi lua salteluta din cocos, e considerata cea mai buna la ora actuala si e si antialergica!
Pupici,
Angelique
24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Lasa Angi ca nu esti singura ....nu stiu cat te ajuta chestia asta dar am profitat sa ma plang si eu putin.
M-am urcat pe cantar si m-am deprimat de tot ...+ 8 kg 
si mai am minimum 14 saptamani in care voi tot pune ...

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)