Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mda, Monica-mat... cam nasol cu americanii si legile lor. Adevarul e ca se dau in judecata , cateodata pentru aiureli. Ma mai uitam la "Judge Judy" ce cazuri stupide sunt unele.Dar na, daca legea permite, de ce sa nu se profite de ea.
Eu una sper sa n-am de-a face cu legea sau cu americani sariti.
Ma mai gandeam,de cand am ramas insarcinata... la chestia cu Child services, cand doar pentru ca poate te reclama vreun vecin ca ti-ai palmuit copilul la fund, vin pe capul tau si, Doamne-fereste, te mai gasesc si inapta sa fii mama.
Eu i-am zis clar sotului, ca daca vreodata se intampla sa-mi bata careva la usa, imi iau bebele si in primul avion spre Romania sunt.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele din afara cu pofte de ciorba de fasole. Eu o fac cu conserva... Fierb zarzavatul inainte cu afumatura si la sfarsit, cand sunt toate fierte, pun conserva cu tot cu zeama. O dreg cu rosii (tot din conserva), cimbru, marar si alte zarzavaturi si iese ca acasa!

Eu sunt in perioada dulce... clatitele primeaza! Si ai mei baieti sunt incantati, eu mananc doar 1-2... ei mananca restul.

Va pup! We placut!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor, urmariti camp mond de gym de la Stuttgart? Bravo Stelianei Nistor! Eu sunt fan inrait...am contramandat o piscina pt finalele la individual.

18+

mamaaa, ce am uitat!! si doar m-am uitat l abaieti, si mi-am propus la 19.30 program, si... ma uit acum pe net sa vaz ce-am facut!!

mai, ce bine era cand aveam neuronu' ala!! nu va spui ca am uitat cheile afara de dupa-masa, si a doua zi dimineata le-am mai gasit, desi erau langa interfon pe o cutie de transformare electrica, toata lume a adat cu nasul in ele. bine ca erau chei de Dacie, asa cred ca n-au tentat pe nimeni. dar, oricum,

miri, felicitari pentru putsa persistenta!! sapt. viitoare merg si eu la peep show, sa vedem ce ne mai arata voinicul!!

imi place ca mai e o monica, o sa fim monica-mat si monica-doc

gata si pastele, mancat tot, acum punem fata la somn...

fetele si bebeii smecherasi,
Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, dragi zuzici cu burtici
Draga Miri vin si eu cu o pasarica la cap: eu nu simt pe bebele meu sughitzand si stiu ca la varsta asta e normal sa o faca destul de des....puiul meu de ce nu o face? De miscat, misca de ma si doare, uneori, dar nu sughitza Stiu ca treaba asta ii dezvolta nush ce chestie, deeeci...??? La sarcina trecuta simteam mai mereu sughitzul copilului, dar acum nimic si, daca nu am pt ce sa-mi fac griji, iaca-mi gasesc de treaba
Gina imi plac tare si masuta si setul de pat, sunt super

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri felicitari pt bebe de 16 cm si cu putza persistenta!

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzici, va pupic dulcic pe burtic... ma bag la un film ceva, si-apoi la nanita.
O seara palcuta s-aveti.

Ufff, Monica-doc :D mare noroc ai avut cu cheile. Ai grija pe viitor.
Laura-I .. fetele, cum e cand sughita bebe???? Si eu cu intrebari aiurea, deh.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

honey - ahhh, ce idee super mi-ai dat cu Jcpenney!Uitasem ca si ei au produse dragute pentru bebelusi!
Astazi daca o fi si sotul de acord cred ca am sa-i trag o fuga pe acolo sa vad ce bedding seturi au available.
*Pe cand intentionati sa va mutati aici?!

Ohhhh fetelor, ma omorati cu varza si ciolanul! Numai la asta imi sta gandul acum!
Pana oi ajunge la magazin sa cumpar cele necesare pentru preparare cred ca am sa-mi completez poftele facand ceva mamaliguta cu branza si smantana la cuptor.
Voi ce mai bucatariti?! Ce retete bune si usoare mai aveti?!Scrieti aici sa incerc si eu.

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

laura-ioana, da de ce crezi tu ca tre sa simti cand sughita bebe? doar pt ca l-ai simtit pe primul? pai... iti zic ce-mi zice mei vesnic, pururi amin medicul meu: o sarcina nu e alta! tine bine minte. si in plus un sughits la varsta asta e atat de firav, o miscare atat de delicata incat tre sa fii foarte pe faza si foarte atenta si sa stea in pozitia potrivita ca sa simti. io nici nu mi-am pus problema. copiii astia din burta noastra sunt rezultatul a milioane de ani de evolutie, si sunt convinsa ca mama natura s-a asigurat din timp ca sa faca ei ce trebuie, cand trebuie, cat trebuie, cum trebuie. deci... te plictisesti si-ti gasesti de lucru:)))

mersi fetelor de felicitari, da io n-am nici o contributie , nici pt putsa nici pt 16 cm. cel mult pt marimile normale ale lui bb, ca daca as fi mancat cum imi era pofta... eram deja pe lista neagra:)

si ca veni vorba de lista neagra... se pare ca la mine sansele pt o a doua cezariana sunt foarte mari. daca prima dat as fi vrut sa mis e spuna asta... acu nu mai suna chiar asa de apetisant:( cu un bebe acasa... sotul nu poate ramane cu mine in spital o saptamana... oribil. inca ne zdrobim creierii ce-o sa facem cu mukcelmare de s-o intampla normal. da nah...

docdecap, sa vezi tu nervi azi in tramvai... nimeni nu da locul. n-ar fi nik, dar cand se ridica o babuta, aproape muribunda si zice: doamna va rog, va cedez locul meu, si eu draguta de doua ori mai tare raspund: multumesc nu e nevoie stati linistita, si baba se ridica cu aplomb, si eu nah, sa fac un pas ca deh, babutsa fu dragutsa si... pana sa apuc io sa pui piciorul jos... iaca colorata autohtona - deduc ca vorbea araba (sa nu se supere kossir pe mine)- si sre taman in varful scaunului de-a lasat-o pe baba cu proteza in barba si pe mine cu un ranjet pe bot. da io n-am injurat, nici nu m-am isterizat, doar muscat limba si uitat la baba antologica care putea sa moara linistit de bun simt, ca altii n-au nici o treaba cu 7 ani de-acasa...

oricum fu o zi... nashpa azi. vesti bune la doctor, vesti bune la scoala d eolandeza unde au zis aia... oau ce frumos vorbiti, n-avem nivel asa de avasat, si proaste dupa aia din varii motive, care culminara cu incidentul din tramvai, o blocare in autobuz, o alergare dupa altul si gata, picat lat pe canapea dupa 10 ore de brambureala in preafrumosul bruxel cu tot cumijloacele de transport in comuna:)

acu ma uit la rugby. sotul are migrena, deci nu e rost de sex azi. copilu doarme ca un ingerash -manca-l-ar mama, ashea ca...

pupici si o noapte frumoasa

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

N-am mai scris de ceva timp dar vad ca voi sunteti f active.Eu sunt cam suparata.Am fost la medic bebele e bine dar mie mi s-a deschis colul.Trebuie sa stau in pat si sa iau ceva asemanator cu nospa de la noi.Mi s-a interzis sa fac drumuri lungi cu masina si trebuie sa merg sapt viitoare acasa la nunta surorii mele.Nici sa dansez nu am voie.Sunt disperata.Ma invinovatesc ca nu am fost mai atenta.La prima sarcina nu am avut nici o problema si cred ca de asta am fost mai neglijenta.Va pup.

danonique 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique, ushurel ca dreaq nu e asha de negru... s-a deschis colul, priveste partea buna a lucrurilor, ai sa nasti mai usor, ai un avantaj fata restul. asta asa, ca sa fim pozitiviste. in plus sunt convinsa ca nu e vina ta, si ca n-ai facut nimic intentionat. asa vrea mama natura. repet, o sarcina nu e ca alta, nici noi nu semanam in aceleasi momente ale zilei in zile diferite:) deci, nu te invinovati! ca vin cu shlapu'!

pe de alta parte, daca zici ca mergi in tara... gandeste-te bine aca merita. o fi sora ta, dar e vorba de copilul tau. ce atarna mai greu in balanta. un drum cu avionul si o agitatie de nunta nu-ti va permite sa te odihnesti... si asta e vital in momentul de fata. ca de inchis nu se mai inchide, ideea e sa nus e deschida si mai tare. deci...judeca la rece si ia hotararea potrivita.
s-acu iti dau un pupic, si mangaie burtic ca sa nu fie necajit. muuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput