Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

IULIA: acelea sunt contractiile. Am aflat ca daca nu sunt dureroase e ok...dar sa fii monitorizata sa nu se deschida colul.

Eu am citit verzi si uscate despre aceste contractii si mai rau a fost....ma panicam si aveam contractii dese...si ma panicam si mai tare.
De cand am aflat ca e colul lung si inchis(la echo) ma simt mai bine.
Asa ca vorbeste cu doctorul tau ca te va linisti sigur.

LUMI

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by honey79

Gina imi place foarte mult a doua masuta de schimbat.Se poate folosi ca o simpla comoda mai tarziu,cand bebe va creste. Cat despre bedding set, e superb si el.
Eu cred ca am sa imi fac "baby registry" pe toysrus.
Sper sa fie Doamne-Doamne cu noi si sa ne ajute sa ne mutam in SUA cat mai repede, ca sa avem o casuta a noastra cu backyard.

Pupicei.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

honey & Ginger - multumesc pentru parerile impartasite!
Offf, nu stiu cum va fi cu bedding setul pana la urma.Sotul parca totusi ar vrea ceva mai colorat!Eu sunt insa mai mult pentru ceva neutru ca cel din imagine.O sa merg totusi sa-l vada mai bine sa facem o decizie.Ieri imi spunea ca vrea sa mergem pana in Los Angeles - CA la unul din magazinele noastre preferate de acolo.No, mai spune ceva! Numai de drumuri nu am chef acum!
Apropos de "baby registry" este o idee super buna!
Eu mi-am facut deja la "babies'r"us" deoarece consider a fi mult mai complet in comparatie cu "toysrus" in ceea ce privesc sortimentele pentru BB dar,poate la voi este ceva mai diferit!

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

raport:

bebe 16 cm, bine dezvoltat, pt 21 de saptamani, cu putsa persistenta.

SHLAP! pt toate zuzele care ne sacaie cu kilogramele. declar direct pe fata ca va plictisiti daca va faceti atatea griji cu kilogramele, si e totusi de bine, ca de nu v-ati face griji pt trebi mai grave. deci poate sunt dispusa sa inghit un ochi.

pusici si felicitari noilor carucioare:))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by lumsta

ANCA uite valorile:

- artera uterina dreapta IR=o,79, cu notch
- artera uterina stanga IR=0,66, cu notch
- artera ombilicala normal

21+

Mie dr pt IR marite mi-a dat magne b6 cate 4 pe zi, eu am artera stanga marita 0.67 si mi-a zis ca daca peste o luna cand merg la eco tot asa se prezinta ma trece pe injectii cu pregnyl, asa ca n-ar fi rau sa intrebi medicul daca nu poti lua Magne b6. Si sa nu te mai stresezi.
pupici

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

honey, sunt aici, da io nu-s doctorash, io shlapista casei:))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

sal'tare!!

aici sunt honey, mor de foame si nu ma pot hotara ce sa mananc, de sa nu trebuiasca sa gatesc prea mult timp... asa ca am ajuns la niste paste cu sos de rosii cu legume, sper sa fie de ajuns.. pana vine faimoasa ciorba maine.. impreuna cu ciolan pe varza, ca acum mi-ati dat si voi idei...

apropos, mi-am adus aminte, am vazut revista cu 'ce se intampla doctore' pe septembrie si nu avea nici un cd atasat de ne spusese mamica celalata. a avut altcineva alt rezultat?

off, fetele, deja creste burta si incep sa ma tot felul de semne, imi creste brusc pulsul pana la 112, ma trezesc ca nu pot respira cum trebuie... stiu, in primul rand trebuie sa nu mai stau cocosata, dar ma trage fabricuta de lapte in jos...

subiectul cu nervii, daca tot ne-am bagat in el, sa ma dau si eu doctor pe seara asta
mai, sfatul psihologului este dupa cum urmeaza: de principiu nu va enervati ca nu face bine. da' daca tot ati luat foc, nu mocniti, ca e mai nashpa. va legeti o tinta rezistenta (adica nu copii, sotul daca nu duce, soacra etc.) si dati acolo. Ele pot fi de tot felu', un sofer, o soferita, unu' de pe strada, tanti de la policlinica ( Lala) si da-i cu aruncatorul de flacari. dupa care se stinge nervu', si suntem iara bine, pentru aia/ala ramanem niste crizate si cam asta e. daca se vede si burta, intelege. daca nu, se enerveaza el, da' asta nu mai e problema noastra.
cel mai sigur, evident ramane un sac de box, o cutie de carton, o perna mai mare, chestii inanimate, si fara contact personal. la alea dai ca la balamuc, eventual cu vocabular (si aici trebuie avut grija la martori, ca dup-aia la tribunal ne scot mame degenerate )

cam asta acum, va las la somn

si pt Adryana, sper ca a fost frumoasa cununia, vrem poze!!!

Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by miky_mamica

Mai am si eu o intrebare in legatura cu Magne B6 si anume: e folositor in sarcina pt ca mie mi l-a recomandat dr ginecolog pt spasemele musculare si carceii pe care ii am. Pe prospect scrie ca e mai bine sa nu folosesti asa ceva in timpul sarcinii si in per de alaptare.
Ma lamuriti si pe mine va rog?
Astept raspunsuri ca deja nu prea mai dorm noaptea.
Miky

22 sapt si 4 zile

Miky poti lua linistita Magne B6, medicul la care merg eu il recomanda frecvent, este bun pentru contractii, stai linistita si eu l-am intrebat pt ca citisem prospectul si mai ales ca scrie ca 1-2 cps pe zi recomandat si dr recomanda 4 pe zi mi se parea mult dar m-a calmat ca nu e nebun sa recomande la toate gravidele un medicament contraindicat
Apropo, citisem pe undeva ca locuiesti in Pantelimon Morarilor? Inseamna ca suntem vecine

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Honey- nu zici tu rau... si nici doctorul tau neamt... dar asa-i la nemti. Canadiaenii astia au alta tactica. Tehniciana nu-ti da informatii pentru ca nu e calificata decat sa masoare si sa ia poze... iar rezultatele ti le spune doctorul. Daca face altfel o ii suspenda licenta. Dar putea sa ma lase sa ma uit la ecran... insensibila. .
Voi ati aflat sexul BBlui.. mie mi-a spus ca nu-mi spune pana la 22 de saptamani cand e sigur. Motiv? Ca sa nu-i dai in judecata ca ti-a spus una... ti-ai facut planuri si idei... si apoi e alta. Multi au gargauni in cap. Si aici au doua erane ... dar numai doctorii, tehnicienii nu au. Porcarie.

O sa vorbesc insa cu doctorul... pentru ca m-a deranjat ca nu m-a lasat sa ma uit.

Sa stii ca imi place Monica -Mat. Sotul imi spune Moni-Mat

Gina - si eu zic la fel. Cred ca a doua e mult mai buna, pentru ca o poti converti in piesa de mobilier normala cand bebe nu mai incape pe ea. Si beddingul imi place. Eu am ales vernil pentru albume. E o culoare care merge si la baieti si la fete.

Miri-Mik felicitari pentru vestile bune.

Cat despre poze... va pun un link in seara asta cand ajung acasa.
Sa vedeti ce dragut e ala mic cu degelul lui mic ridicat spre burtica.

19+ Monica ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, urmariti camp mond de gym de la Stuttgart? Bravo Stelianei Nistor! Eu sunt fan inrait...am contramandat o piscina pt finalele la individual.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gina nu-mi fac aici registry, ci pe siteul american.Ma mai uitam acum si pe jcpenney ... imi place mobilierul acolo si stiu ca e calitate.
Miri, Doculet.. ce bine-mi pare sa va vad. Parca nu se-ncheie seara bine daca nu dati pe-aici..nu cu shlapul, nu..doar cu cate-un mesaj haios.
Ma duc sa-mi trezesc sotul... ca a zis ca doarme doar o ora si au trecut aproape 2.
Pupici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

Mergi la inceput