Donez Gravibinon si Utrogestan

Donez Gravibinon si Utrogestan | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Am 4 fiole de gravibinon si 15 folii de utrogestan ramase din timpul sarcinii.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

irina, ma interesez si te informez. Am raspuns aici pt a aduce si subiectul inapoi pe prima pagina sa il mai vada cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna seara,prietena mea are mare nevoie de fiolele gravibinon,ca a reusit Fiv si trebuie sa isi faca gravibinon,dar nu a gasit nicaieri,prin toata Romania cred ca a sunat,daca cumva le mai ai,am dori un nr de tel sau mail,ca sa te contacteze ptr detalii!! multumim!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica02_20 spune:

Am nevoie urgenta de Gravibinon. Sarcina mea este de 5 saptamani si am sangerari de 2 zile. dr mi-a prescris aceste medicament si nu l-am gasit niciunde in Bucuresti. Numarul meu este 0722 81 22 03, da-ti-mi un apel si va sun eu.

Mergi la inceput

monica si erica am exact 4 filoe si o sa le impart intre voi doua. Nu veau sa supar pe nici una. Nici nu stiu cum sa fac. Va timit nr pe PM.
Am vazut ca bnu aveti pm activat. Va contactez maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica02_20 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

monica si erica am exact 4 filoe si o sa le impart intre voi doua. Nu veau sa supar pe nici una. Nici nu stiu cum sa fac. Va timit nr pe PM.
Am vazut ca bnu aveti pm activat. Va contactez maine.

Buna dimineata, iti multumesc din suflet. Mi-am activat si PM-ul, dar poti sa-mi dai si mail la monica02_20@yahoo.com. Ar fi ideal daca as putea intra in posesia lor chiar astazi penru ca deja e a treia zi de sangerari si nu vreau sa pierd aceasta sarcina pe care o astept de cel putin 6 luni.

Mergi la inceput

Am terminat medicamentele. Rog moderatorii sa inchida subiectul.

Mergi la inceput