Gradi particulare pt copil de 1 an

Gradi particulare pt copil de 1 an | Autor: Liliann

Link direct la acest mesaj

puteti sa ma ajutati cu o astfel de informatie?
In primavara anului viitor fetita mea va avea 1 an si as vrea s-o duc la o gradinita.
Stiu ca mai de mult am citit aci pe forum despre o gradinita cu preturi destul de mari dar care lua copii asa de mici.
as vrea sa-mi impartasiti din experienta voastra, daca ati dus copii asa mici, unde, cat a costat..
Si nu vreau s-o duc la cresa deoarece vreau sa merga cu fratele ei la aceeasi gradinita, el o sa aiba la anu aproape 3 ani.
VA multumesc
Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Eu una n-am auzit de gradi pt. copii asa mici. Stiam ca la gradi au pretentia sa mearga singuri la pipi si sa manance singuri (sau cu un mic ajutor). Ceea ce nu e cazul la 1 an. Da' or fi si gradinite de-astea... Nu mai bine te orientezi la o cresa buna?

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

la gradinite particulare contra unei genti de bani cred ca se primesc si copii asa mici.
si da, sunt deschisa si pt ideea de a o da la o cresa buna, cu toate ca o sa alerg tot bucurestiul du fata la cresa, du baiatu la gradinita...ia fata de la cresa etc etc....
totusi poate cineva si-a dus copilul la o astfel de gradinita....astept raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Cresele sunt de regula cuplate cu gradinite, ori in aceeasi cladire, ori foarte aproape, tocmai pt. a veni in ajutorul parintilor cu 2 copii de varste diferite. Daca ti-o primeste totusi vreo gradinita, esti sigura ca va fi ingrijita cum trebuie? Adica sa n-o loveasca copiii mai mari cand alearga, de exemplu.

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

exista gradnita scooby doo unde primesc copiii cu vrasta mai mare de 1.5 ani...sunt in grupe diferite. Eu in locul tau as angaja o bona sa stea cu pitica si as duce baitul la o gradi de stat, cea mai aproape de casa doar pana la 12, asa nu ai plati nimic si ai plati doar bona. Gradinitele particulare sunt f scumpe, in jur de 7-9 mil de copil (pentru 8-10 ore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Eu stiu de Acorns ca primesc copii de la 12 luni. Costa multicel, intr-adevar, dar daca iti poti permite, de ce nu. uite, asta e linkul de unde poti obtine mai multe informatii:http://www.acorns.roDin ce stiu eu, gradinita e pe la Piata Alba Iulia, nu stiu cat de aproape e de tine.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu stiu doua gradinite unde primesc copii asa mici, una costa 1300ron si alta 1700 ron. Lunar, evident.
Nu stiu daca se mai poate gasi usor o gradinita privata la care taxa sa fie de 7 milioane, si nu prea cred ca taxa asta e pentru pitici de 1 an...
Fata mea a fost la Acorns de la 1 an si 2 la pana la 3 ani, si daca scotocesti prin arhiva, o sa gasesti o gramada de comentarii despre aceasta gradinita, atat pro cat si contra. Parerile mele au fost pro.
Daca preferi graidnita (cresa) in loc de bona - eu am preferat de departe gradinita, dupa doua bone lamentabile - sfatul meu este sa nu eziti, desi nu este perfecta nici o gradinita / cresa, fie privata sau de stat. Niciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Draga Lili

sunt mamica a doi copii care merg la Acorns de peste 1 an. Miruna a mers de la 1 an si 2 luni, Andrei avea 2 ani pe atunci. Le-a mers exceptional. Noi suntem foarte multumiti de aceasta gradinita, de atmosfera si personalul de acolo. Imi las copiii in fiecare dimineata cu cea mai mare incredere ca li se va acorda atentia maxima.
Daca este sa vorbim de incidente, te asigur ca situatii delicate sunt in orice gradinita, dar cred ca cel mai important in astfel de situatii este maniera in care sunt rezolvate. Ce pot sa-ti spun din propria mea experienta este ca in ceea ce priveste Acorns se depun eforturi considerabile pentru actul educational in sine, pentru sanatatea sufleteasca a copiilor nostri.

Cu drag, Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

va multumesc mult pt raspunsuri.
se pare ca o sa stea soacra mea cu ei, daca intrvine ceva, la acorns o sa apelez cu siguranta.

Mergi la inceput