Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39
Raspunsuri - Pagina 5
Zenobia spune:
Aoleu ce galerie... si eu n-am nici un semn...
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
magdita spune:
Buna fetele,
Claucia, am vazut pozele cu scumpetea voastra si este minunata ! Sa dea DD sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata !
Si eu ma gandeam zilele astea la Zeno si Mamidevladut, insa asteptam un semn, nu vroiam sa ma trezesc ca fac galerie aiurea.... Asa ca, daca acum a venit momentul galeriei, fetelor va tinem pumnii, sa vedeti liniute duble
Ysa, tu in ce stadiu mai esti? Tot naturiste?
Ana, ma gandesc la tine si iti urez bafta la Tutu.
Aaandreea, sa nu uiti ca avem intalnire la cabinet marti. Sper sa ne vedem.
Pup toata gasca tutunicilor si va urez un week-end cat mai placut si relaxant.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
sim_stoian spune:
Iyoana, ma treci si pe mine pe lista mamicilor, te rog? Am nascut pe 25 august, cezariana, bb a avut 4220 g, 54 cm si apgar 10.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
georgia_c spune:
buna fetele
clau ai o splendoare de fetita..frumoasa foc
camy.. nu mi-a recomandat nimeni analiza ca125, doar din ce am citit eu as vrea sa o fac ..
sper sa nu fiu fff off topic ... vreau sa va intreb ceva .. ma duc pe 18.09 la tutu la 1 consultatie .. eu fiind suspecta de endometrioza ...cam dupa cat timp ma programeaza la operatie daca considera ca e necesar ... nu de alta dar la inceputul lui oct ar trebui sa plec din tara ...
Iyoana spune:
salut fetele!
intru rapid ca fug de la munca la....munte!
asa ca promit ca o sa fac toate modificarile duminica seara sau luni.
Promit!
pana atunci...week-end placut!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
ysa26 spune:
Magdita sunt pe tratamnet homeopat si mai iau unele suplimente. In rest , nimic nou sub soare la mine. Astept sa treaca luna aceasta k sa fac si eu luna urmatoare monitorizare, sper sa nu mai fie Tutu plecat in acea perioada.
toate fetele
suflet spune:
BUNA, FETELOR! SUNT OPERATA DE PUTIN TIMP LAPAROSCOPIC DE DR. TUTUNARU SI AM ENDOMETRIOZA. PROBLEMA ESTE CA MEDICUL ANESTEZIST NU A PRIMIT NIMIC. CE PARERE AVETI: SA MAI INSIST CAND AJUNG LA SPITAL? S-AU PURTAT EXEMPLAR, TOTI SUNT NISTE PROFESIONISTI.AR TREBUI SA OFER CEVA SI MAINII DREPTE A D-LUI DOCTOR? MAI EXACT , CUI?