Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39
Raspunsuri - Pagina 5
Zenobia spune:
Aoleu ce galerie... si eu n-am nici un semn...
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
magdita spune:
Buna fetele,
Claucia, am vazut pozele cu scumpetea voastra si este minunata ! Sa dea DD sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata !
Si eu ma gandeam zilele astea la Zeno si Mamidevladut, insa asteptam un semn, nu vroiam sa ma trezesc ca fac galerie aiurea.... Asa ca, daca acum a venit momentul galeriei, fetelor va tinem pumnii, sa vedeti liniute duble 

Ysa
, tu in ce stadiu mai esti? Tot naturiste?
Ana
, ma gandesc la tine si iti urez bafta la Tutu.
Aaandreea, sa nu uiti ca avem intalnire la cabinet marti. Sper sa ne vedem.![]()

Pup toata gasca tutunicilor si va urez un week-end cat mai placut si relaxant.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
sim_stoian spune:
Iyoana, ma treci si pe mine pe lista mamicilor, te rog? Am nascut pe 25 august, cezariana, bb a avut 4220 g, 54 cm si apgar 10. 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
georgia_c spune:
buna fetele
clau ai o splendoare de fetita..frumoasa foc
camy.. nu mi-a recomandat nimeni analiza ca125, doar din ce am citit eu as vrea sa o fac ..
sper sa nu fiu fff off topic ... vreau sa va intreb ceva .. ma duc pe 18.09 la tutu la 1 consultatie .. eu fiind suspecta de endometrioza ...cam dupa cat timp ma programeaza la operatie daca considera ca e necesar ... nu de alta dar la inceputul lui oct ar trebui sa plec din tara ...
Iyoana spune:
salut fetele!
intru rapid ca fug de la munca la....munte!
asa ca promit ca o sa fac toate modificarile duminica seara sau luni.
Promit!
pana atunci...week-end placut!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

ysa26 spune:
Magdita
sunt pe tratamnet homeopat si mai iau unele suplimente. In rest , nimic nou sub soare la mine. Astept sa treaca luna aceasta k sa fac si eu luna urmatoare monitorizare, sper sa nu mai fie Tutu plecat in acea perioada. 

toate fetele
suflet spune:
BUNA, FETELOR! SUNT OPERATA DE PUTIN TIMP LAPAROSCOPIC DE DR. TUTUNARU SI AM ENDOMETRIOZA. PROBLEMA ESTE CA MEDICUL ANESTEZIST NU A PRIMIT NIMIC. CE PARERE AVETI: SA MAI INSIST CAND AJUNG LA SPITAL? S-AU PURTAT EXEMPLAR, TOTI SUNT NISTE PROFESIONISTI.AR TREBUI SA OFER CEVA SI MAINII DREPTE A D-LUI DOCTOR? MAI EXACT , CUI?