Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Copilut , iti multumesc pt gandurile tale , chiar am nevoie de tot norocul din lume. Iti doresc sarcina usoara in continuare!
Of mai fetelor Zenobia , Mamidevladut , imi pare rau ..... , dar cu siguranta a sa reusiti intr-o zi nici nu ma gandesc , trebuie sa ne mutam odata de la sectiunea asta a forumului si sa mergem la odisee.
In rest despre mine nu am mari noutati , am avut o saptamana cam agitata si nu am avut timp sa merg la analize , dar ma las asa dusa de val ca nu vreau sa ma stresez prea tare , ca m-am mai agitat si altadata degeaba , asa ca acum o iau mai usor poate o iesi ceva de data asta.
Duminica noaptea la 3 am plecat cu fina mea la Bucuresti sa nasca , am avut niste aventuri , era cat pe aci sa fac pe moasa , am ajuns cu ea la spital cu dilatatie 8 , a nascut repede si usor . Din pacate doctorasul nostru nu era in tara , dar a nascut f bine cu medicul de garda .
Va pup pe toate fara nici o exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LauraVoinicu, sa-ti traiasca finutul sau finuta (ca nu ai specificat), sa fie sanatos / sanatoasa si sa va bucurati de el/ea!

Syylviuta, imi pare rau! Doamne ajuta pe mai departe! Pe 26 ai programare la monitorizare sau doar o prima discutie cu dr. T? Succes!

O zi frumoasa tuturor tutunicilor si prietenelor de tutunici!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Ce se intampla fetelor de am ajuns pe a doua pagina?
Hai ca mie imi place sa va citesc.

Andreea [gravi}8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Ati vazut ce varza sunt?
Asa am vrut sa fac semnatura ........

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, maine pe la pranz mai vine cineva la cabinet?
Magdita, tu ai fost azi?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Salutari fetelor, ca de-obicei va citesc regulat, dar n-am avut nimic prea interesant sa va spun, mai ales ca ne-am apucat de varuit .

bebekom,, ce mai faci, cum te mai simti?

Mamidevladut, eu tot iti tin pumnii cu drag pana ne anunti z1.

alexela, hai da-ne niste vesti bune.

Cine a mai fost pe la cabinet zilele astea, o rog sa-mi spuna cum este treaba, cat se mai asteapta, cum este cu programarile? Ma bate gandul sa mai fac o IA cu prima ocazie (a se citi CM ) si ma pregatesc sufleteste...

la fiecare dintre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

mmc_nd eu am fost ieri la cabinet cu o prietena care avea programare la ora 14,dar noi am ajuns pe la 12.50 si erau doar 4 persoane si se intra in ordinea sosirii.
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

aaandreea78 Sa nu te superi pe mine, fata draga, poti sa-mi spui ce probleme ai avut, de cat timp incercai sa ramai gravi, stiu numai ca urma sa faci laparo si ai scapat. Asa ca sa ne mai incurajezi pe restulPupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna tutunici,

Ana, am fost ieri la cabinet la monitorizare, sa vedem daca s-a spart foliculul si intr-adevar se sparsese, iar endometrul era f bun. Ma bucur mult ca ovulatia e in regula, acum ma mai asteapta o luna de monitorizare si neaparat spermograma sotului intr-o sambata. Daca astea sunt in regula, o sa ma programeze pentru laparoscopie. Asa mi-a zis dr.T. Vreau sa va spun ca a fost asa de dragut dr, ca ii spuneam ca trebuie sa ajung la gara sa prind trenul de Craiova si mi-a zis ca mai era o pereche din Craiova si i-a rugat sa ma ia si pe mine, sa nu mai merg cu trenul. Am ramas placut surprinsa ca s-a gandit la asta si mi-a intrat la suflet. Asa ca m-am intors cu masina aseara din Bucuresti.
In rest sunt increzatoare ca am gasit in sfarsit un medic bun profesionist si care pe deasupra imi si place ca om.

Si daca tot am ajuns ieri in Bucuresti, am fost si pana la Biserica Sf.Spiridon Vechi, dar nu am gasit preotul. Am vorbit insa cu doamna de la lumanari si mi-a zis sa vin cu sotul pentru ca preotul vrea sa vorbeasca cu amandoi. O sa venim intr-un week-end special pentru acest lucru.

Pup toate fetele si sa veniti numai cu vesti bune

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

magdita bafta luna aceasta!!!!Sa nu mai trebuiasca monitorizare,spermograma sau laparo!Astept vesti cu II peste 2 saptamani!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput