Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

qudinde wow multumesc !Cand mi-a zis ca o sa-l fac pe bebe leu,i-am zis ca si sotul meu e leu,deci e incapatanat!Cu alte cuvinte fara sa vreau l-am facut si pe dl. dr. incapatanat si abia dupa aceea m-am intrebat daca nu cumva e si dansul tot leu....Vai...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

quote:
Originally posted by KoraPop
Datorita acestui fapt eu imi aman FIV-ul cu o luna,dar cred ca e mai bine asa,dr. T mi-a spus ca o sa il fac leu ( pe bebe)
Stie cineva dr. T ce zodie este?
Kora

CARPE DIEM!

Este tot leu!
Kora vad ca ne apropiem iarasi una de alta (in timp)! Iti multumesc ptr lista analizelor!
Mamidevladut pentru tine!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilut spune:

Salutare tutunici!

Laurici V - Hai ca mie mi-au dat lacrimile cand te-am citit pe tine.... :) Cum sa nu imi aduc aminte de discutiile noastre inaite de laparo... nici mie nu imi vine sa cred ce a trecut timpul...acusica se face un an.
Iti doresc tot succesul din lume in septembrie/octombrie cand ai zis ca faci FIV. Meriti fata sufletista!

syyylviuta - doamne ajuta! Anul acesta vreau sa te vad cu bebe la purtator, da?

Alexia - pai am inceput imediat ce am fost la T. Fac in continuare ca am contracti destul de dese.
In seara asta m-am dus la dr mea pt injectia cu pregnil si am plecat de acolo cu concediu medical pe 2 sapt (asta pt ca m-a intrebat de ce fac pregnyl :) )

aaandreea78 - multumesc pentru urari.. si tie iti doresc sarcina usoara. La ce listuta de discutii intrii- Mamici de martie / aprilie ?

magdita - pupici inca o data...doamne, doamne sa te ajute si pe tine sa fii si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Sunt varza , am scris un mesaj lung, pe care am reusit performanta sa il sterg.
Buna dimineata!
Copilut, eu nu m am inscris la mamici de martie-aprilie pentru ca acolo se scrie mult si eu nu fac fata, iar fetele scriu de mancare si alte nebunii, lucru pentru care le invidiez , sunt asa linistite, eu sunt stresata, nu am pofte(altele decat cele obisnuite)si greturi nu am daca ciugulesc mereu. Si inca nu am curaj, asa am facut si aici , inainte va citeam de luni intregi si pana la urma mi am facut curaj. Tu cum te simti?
Magdita unde ai fost ca eu la 13 eram acolo.
Bebelul meu e bine, e mai mare cu4 zile(asa a zis TUTU). Avem 8 sapt si 3 zile si ne bate inimioara cu 174.Am fost fff emotionata. Trebuie sa merg din 2 in 2 sapt. pana la 14 si sa continui cu pregnyl si toate celelalte.
In alta ordine de idei, Tutu mi se pare schimbat, a stat de vorba cu mine, a zis ca sa nu renuntam niciodata, el spera mereu(asta pt. ca am ramas pana la laparo).
Gata ajunge cu lauda.

Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Am fost ieri la Dr.T si aveam un folicul pe ovarul drept de 19,5 si endometrul de 6,2. Mi-a zis ca se poate sparge seara ( aseara adica ) sau astazi. Maine merg din nou la Bucuresti sa vada daca s-a spart. Eu am ajuns devreme in Bucuresti, pe la 10.10 si la 11 eram deja la cabinet. Pe la 12.20 a ajuns si Tutu si am intrat prima in cabinet. Am avut ceva emotii dar au trecut. Ma asteapta luna viitoare la o noua monitorizare si bineinteles vrea spermograma la Dr.Matei. Sper sa reusesc sa il rup pe sot de la serviciu sa rezolvam si problema asta.

Aaandreea, iubita mea, imi pare rau ca nu ne-am vazut. Pe la 12.30 plecasem deja de la cabinet pentru ca mai aveam ceva de rezolvat. Te rog sa mai ierti ca nu am reusit sa te astept. Felicitari pentru bebic, ma bucur ca e bine, hraneste-te sanatos si nu te mai stresa, ca ii transmiti si lui starile tale. Si apropo de Tutu, chiar daca era grabit cu atatea paciente care asteptau, mi-a vorbit f frumos si vreau sa va spun ca mi-a intrat la inima. Am fff mare incredere in el, e de ajuns sa il privesc in ochi si stiu ca totul o sa fie bine. Si inca ceva : in momentul in care o sa nasc ( sigur o sa se intample asta mai devreme sau mai tarziu), o sa ii spun ca bucuria de a-mi tine copilul in brate i-o datorez lui...

Zeno

Kora Bafta multa la FIV in toamna asta !! Sa iti ajute DD sa fie o reusita !! Faptul ca Tutu lipseste in perioada 7-17 oct nu imi pica bine deloc, pentru ca atunci ar fi trebuit sa fie a doua luna de monitorizare. Dar asta e, cu Dumnezeu inainte...

Mamidevladut asteptam o veste buna astazi sau macar zilele astea....

Pup toate tutunicile si sa auzim numai de bine !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Fetelor sunteti toate niste scumpe. Din pacate v-ati obosit degeaba si pentru mine cu galeria si , sincer, chiar speram sa nu va dezamagesc. Dar uite ca nu depinde numai de noi. Astazi trebuia sa imi vina asa ca am facut deja test care este f negativ, asa ca astept invadatorii.Sa nu imi ziceti ca pana nu vad rosu nu trebuie sa imi pierd speranta, pentru ca ma cunosc foarte bine.
Sunt convinsa mai mult ca oricand ca pe langa toate investigatiile ok trebuie sa existe si forta divina, altfel...........totul e in zadar. Nu sunt foarte suparata, deja m-am resemnat si nu imi ramane decat sa merg mai departe. Eu sunt sigura ca o sa-i fac un fratior sau o surioara lui Vladut, nu stiu cand, dar sigur se va intampla.
Multumesc mult fetelor care au fost alaturi de mine si de Zeno zilele astea: Iyoana, magdita, madlen, bebekom, Kora, camy, scuze daca am uitat pe cineva. Va doresc la toate ce imi doresc si mie: sa ne vedem cat mai repede visul implinit.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

magdita multumesc si eu iti doresc mult noroc luna aceasta si cat mai curand II!Sa nu mai ai nevoie de monitorizarea din luna urmatoare!
Mamidevladut sunt sigura ca ii vei face o surioara sau un fratior lui Vladut!Va fi la momentul potrivit,cand va decide DD!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Magdita, la IDS, la dr. Matei pentru spermograma va puteti duce si sambata (pentru ca vorbeai de lipsa de timp a sotului tau). Doamne ajuta sa veniti cu un rezultat bun!

Mamidevladut ! Doamne ajuta sa fim indeajuns de puternice si de intelepte sa intelegem aceste incercari ale vietii si ale lui Dumnezeu!

Kora , hai ca o facusi! Super faza! Ramai cu FIV-ul in octombrie sau il faci in noiembrie?

Andreeiule, ce sa faci si cu tehnologia asta, greu mama! Las' ca te faci tu mare...precum bebelusul din burtica!

eu m-am enervat azi la munca de nu mai puteam... , noroc ca existati voi si ma linistesc cand va citesc!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mamidevladut, imi pare sincer rau!Imi pusesem mari sperante in reusita ta . Sunt convinsa ca atunci cand va vrea DD, Vladut va avea un fratior sau o surioara si admir puterea ta de a merge mai departe. Iti doresc mult succes si sa dea DD sa reusesti in curand!
Pup toate fetele fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Vreau sa va spun ca luna asta am fost foarte dezamagita. Mi-au iesit 2 teste slab pozitive, dar a doua liniuta a aparut mai tarziu de cele 5 minute... Eu cand am vazut liniutele eram convinsa ca sunt insarcinata, si eram asa de fericita, pana mi-am facut un test de sange bHCG, care a iesit negativ... si acum astept sa vina CM, probabil maine sau poimaine.
Abia astept sa merg la dr.T, am programare pe 26, si nu mai am rabdare deloc!
Sper sa ne dea Dumnezeu cat mai repede bebele mult dorit! Succes!

http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png

Mergi la inceput