Mamici de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
ina78 spune:
Buna dimineata... iiar am ramas in urma.
Madaluta, Nickybr, BillyBilly bine ati venit.
Promit ca refac listutz astazi. Mai am o datorie si la Diana79.
Fetelor am stat tare rau cu rabdarea si cu nervii. Ma supar din orice. Sint tare schimbata. In schimb nu mi-e rau si nu ma doare nimic, nici greturi. As minca mereu.
Cit de rau ... afecteaza starea asta de nervozitate?
Va pup si ne mai auzim astazi.
Cind refac listutza.
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
ina, si eu am schimbari de dispozitie insa incerc mereu sa gandesc pozitiv si in primul rand ma gandesc la BB ca lui nu ii plac nervisorii mei si imi trece repede!
vezi ca am mai scos eu niste date despre fete pe la pag 12 si am mai modificat un pic lista ca sa nu fie asa inarcata pagina si sa nu se labarteze
!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
Alysh spune:
Ina, eu dimineata cand ma trezesc, am niste nervi de-mi vine sa musc din pereti! Imi vine sa
pe prima persoana pe care o vad in cale!
In timpul zilei sunt bine dispusa.....doar din cand in cand mai cad asa intr-o stare aiurea cu ganduri negre, dar incerc sa le alung repejor!![]()
Alina
5+
simonacip spune:
ina, iti dai seama ca nu face bine bb-lului starea de nervozitate, nu ne face bine nici noua, d'apai lui...incearca sa fii calma, linistita si optimista tot timpul sarcinii. Doar ai motiv 
David (10 nov 2004) si
Simona
6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
Bun venit noilor burtici...si sarcina usoara si bbi sanatosi va doresc.
Eu sunt ok, dupa ce ziceam ieri ca greturile sunt micute, azi dimi...m-am trezit cu stomacul praf, si dupa o piersica am
asa ca....asta e.
Ma dor sanii de mor, burta fffff putin, imi e somn continuu si foooooaaaameeee de mor. Stau cu castronul de fructe pe birou si beau multa apa ca daca as manca....m-as face cat malul. Incerc sa pap sanatos pt bb si pt kg mele in plus asa ca...pap multe fructe si legume si lactate pt inceput urmand ca pe finalul sarcinii sa bag mai multa carne. Sper sa ma tina planurile si sa nu pun mai mult de 10-12 kg. Sarcina precedenta am pus 9 kg deci...se poate.
Gata ca am treaba la scarbici!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Getutza81 spune:
Buna dimineata fetele, bun venit burticilor noi, sa aveti sarcini usoare si FARA GRETURI !!!
Alina1980, asa e, dpn meu ar trebui sa fie la sf lui aprilie, dar medicul a spus ca sarcina era mai mica du 2 sapt, de aici si diferenta.
Azi la ora 3 ma duc la dr, sper sa fie totul ok si sa vin cu vesti bune.
Geta
5+, iubitoare de 
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png
alina_1980 spune:
geta, iti tinem pumnii, te asteptam cu vesti bune!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
Theiuta spune:
Au venit uritii.
Asta este, ce sa mai facem acum...Hai sa va zic o faza: sincer, mi-am dorit "tauras" fiindca am avut parte sa cunosc "tauri", barbati si femei foarte de treaba.Ma...sa nu se supere fetele care sunt nascute in zodia "gemeni", pe mine, dar persoanele din aceasta zodie, pe care le-am cunoscut mi s-au dovedit a fi viclene, palavragii, vorbe si mai putin fapte, foarte versatili...
Sunt curioasa, voi ati cunoscut "gemeni"? Cum erau?
Pup, fetele, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
alina_1980 spune:
theiuta, eu nu prea cred in treaba asta cu zodiile pt ca am cunoscut persoane din aceeasi zodie cu trasaturi total diferite, banuiesc ca depinde de decada zodiei, ascendent si alte chestii mai complexe pt a caracteriza o pers nascuta int-o anumita zodie, iar trasaturile generale comune unei zodii sunt prea putin relevante!
Alina
7+
bebe
Alysh spune:
Getutza, te asteptam cu vesti bune de la dr!!!
Eu ce ma fac inca o saptamana si o zi pana ajung iar la dr??????

Alina
5+