* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Buna cafea, mai ales ca nu am avut somn azi noapte... nu de alta, dar daca nu am avut calculator 2 saptamani a trebuit sa recuperez; si asa mai am cateva pagini din capitolul trecut...
Deci, la multi ani bucuriilor care au implinit un anisor cat am lipsit: Sophie, Rares, Adrian, Lisa, Bianca, Darius, Julia, Adelina, Teodor, Ana, Ariana, Bogdan, Daria, Teodor, Sophia, Patricia, Antonia, Alexia, Eric, Stefan, Lukas, Dorian!
Vauva, Alina Morostes, Flavia Ramona, Ramomar, Susa, Lullabay
La multe lunite bucuriilor care au implinit 11 luni!
La multi ani (cu intarziere) Credo, Sympa si Crisnemes!

Am studiat pozele Sephorei, Adinei, Alinei (Vauva), Lakioanei, ale lui Ramomar, Monique, Nicole, l-am vazut si pe Mathias si pe David umblaretul! Foarte frumoase bucurii!
Adriana, felicitari pentru progresele lui Dudu!

Imi pare tare rau de vestea pe care am primit-o pe privat, abia azi noapte am citit mesajul...

Noi suntem bine, Raluca se pregateste de scoala, Narci are al treilea dintisor, dar ii mai ies vreo doi... Face bravo, face pa, merge tinuta de o mana, sta mult timp singura in picioare, dar inca nu vrea sa paseasca singura, in schimb in 4 labe prinde o viteza... controleaza tot prin casa, vorbeste toata ziua pe limba ei si canta (na-na-na...)... Inca nu am terminat treaba, mai e ceva, dar macar am montat calculatorul...
Ma duc sa mai citesc...
Multumesc pentru primirea calduroasa, va pup, mi-a fost dor de voi!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Vladut ii ureaza LA MULTI ANI!, multa sanatate, noroc in viata si bucurii nenumarate prietenului sau STEFAN cu ocazia primei aniversari! Sa primeasca cadouri frumoase si sa se distreze de minune de ziua lui!Si sa aiba grija ce alege de pe tavitza ...

De asemeni uram LA MULTI ANI lui LUKAS si lui DORIAN si le dorim tot ce e mai bun in viata!

LA MULTI ANI si dragalaselor MARII pentru ziua de ieri! !

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Am mai vazut pozici si filmulete (Itzy, Adriana, Alina Morostes, Gonghy, Gety... sper ca nu am uitat pe nimeni...) Pupam toate bucuriile!
Andreea, casa de piatra! Ai fost o mireasa foarte frumoasa!
Lexi, superbe peisajele! Mai am vreo 20 de poze de vazut...

La multi ani Mariilor si Anelor!
Multumesc si eu pentru urarile de Sf. Alexandru! Lexi, Alexutza, multi ani si voua! Alexutza, multam ca ai tratat fetele si pentru mine

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE STEFAN-ANDREI

LA MULTI ANI LUKAS-DANIEL

LA MULTI ANI DORIAN-CONSTANTIN

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua s bine vam regasit dragi mamici s bebici
imi lipsiti tare mult s mii tare dor de voi
urez s eu la multi ani tuturor bubucuriilor care au implinit un anisor
darius este bine merge singur cativa pasi(chiar mai multi)vorbeste toata ziua pe limba lui imita pe mamaie pe tataie si pe mami binenteles
suntem in continuare un papacios s ne place aproape orice ce are carnitza
in sfarsit avem s noi nopti in care dormim fara sa ne trezim s sa plangem
imi pare rau ca nu pot sa intru mai des dar sper ca in curand sa imi fac singura cadou un calculator s sa imi pun internet sa pot vorbi cu voi ca tare imi lipsiti
s pt bucuriile care vor implini un anisor de asemeni la multi ani
pup toate bucuriile s mamicile de bucurii sa aveti parte numai de fericire sanatate s bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Elenia, bine ai revenit cu vesti!

LA MULTI ANI!
Celor trei baietei:
STEFAN ANDREI
LUKAS DANIEL
DORIAN CONSTANTIN,
care sarbatoresc azi implinirea primului anisor din viatza!

Celor 2 fetitze:

MARIA DIANA, fetitza mea cea frumoasa
ANA ISABELA

Tuturor, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Noi tocmai am venit de afara, dar s-a racit vremea, se cunoaste ca vine toamna, cum intra soarele in nori, te apuca batzu' de frig. Si eu imbracata cu maneca scurta, cand altii erau imbracati cu gecutze si plovere. Sper sa nu racesc.
Floricel79, si Maria se mai apuca cu degetele de varful urechii, parca cea stanga, mai ales cand ii este somn sau isi papa lapticul. Dar nu zice nimic.
Pufymic, ce-as mai pleca si eu la tzara, ca se mai duce tata cu masina, mai ales ca am vazut cum se comporta Maria la drum lung, dar nu pot tot din cauza frigului. Acum daca m-as duce, as sta mai mult in casa, la gura sobei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Eloise
Stefan a ales cheile de la masina,cartea si mobilul....
A suflat mama in lumanare ca el nu a stiut cum,a fost cuminte cand s-a taiat motzul..putin mai suparacios la taierea tortului ca ii luasem din gurita suzeta..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

LA multi ani Stefanel, Lukas si Darius!!!
Sa dea DD sa aveti noroc si sanatate in viata.

ROxana a facut primii pasi singura duminica trecuta, la 11 luni si 10 zile dar de azi, intram oficial in randul celor care merg singuri pt ca azi toata ziua s-a plimbat prin casa singurica, pe distante mici, ce-i drept, dar isi dadea drumul si mergea singura si tare bucuroasa mai era ca-i reuseste.
Mare fericire pe noi, o sa pun si un filmuletz, poate maine.
Maime nu meergem la cresa ca avem ceva mucisori, putini, dar mai bine chiulim o zi

Pupam bucuriile si la dorim noapte linistita

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79

[u]

ROxana a facut primii pasi singura duminica trecuta, la 11 luni si 10 zile dar de azi, [red]intram oficial in randul celor care merg singuri pt ca azi toata ziua s-a plimbat prin casa singurica, pe distante mici, ce-i drept, dar isi dadea drumul si mergea singura si tare bucuroasa mai era ca-i reuseste.
Mare fericire pe noi, o sa pun si un filmuletz, poate maine.
Maime nu meergem la cresa ca avem ceva mucisori, putini, dar mai bine chiulim o zi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

[b]Felicitari, Roxana!

poze cu noi

Mergi la inceput