Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da anca o simt dar nu ca inainte. inainte era "razboi" la mine in burta, acuma e mai finuta si mai putin ma tupaie. tu ?? ce face maria?? iti mai da emotii??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

BB Yasmi, ce ai zice daca le-am face cunostinta fetei tale cu flacaul meu, asa pe ascuns, fara stirea lui RGE? . Mi-ar placea ca fie-meu sa aiba o sotie asa de frumoasa si harnicuta. Ce zici? daca afla George a lui RGE cred ca vine cu parul la Matei...

Roxxy 27+Rares Matei

roxxy, nu pot sa o "lucru" pe cuscra Roxana pe la spate....sorry....stii cume cand e promisa cuiva....e promisa/....

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB si la mine la fel,mult mai finut decat in zilele trecute ,poate ca au crescut si nu mai au loc ...
BB acum da si tu fata cui vine cu salba mai mare

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

RGE e la gimnastica,,,masaj..sau in bucatarie si vine imediat sa va zica cele 3 feluri d emancare ce le-a facut...

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fify bebeii nascuti intre 36 si 42 saptamani sunt considerati la termen. Acuma stii cum e, ca se zice ca e cel mai bine sa ajungi cat mai aproape de 40 de sapt, dar daca medicii considera ca la 36 sapt sunt la termen, inseamna ca de atunci au plamanii sufiecient dezvoltati pentru a respira.
Eu stiu ca la 36 de sapt bb-ii nu mai sunt pusi la incubator.

BB pe unde n-am umblat ieri! Am avut treaba la banca,unde am stat cam 3 ore, dupa care am fost in niste vizite.

Azi nu stiu de ce, dar ma simt cam sleita de puteri. Cred ca ma mai duc un pic in pat.

30+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Victo, tu ziceai de branza...eu mananc branza telemea de la milli si nu e sarata mai deloc si e din lapte pasteurizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Victo

RGE e la gimnastica,,,masaj..sau in bucatarie si vine imediat sa va zica cele 3 feluri d emancare ce le-a facut...

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Crezi ca a papat tot ce a facut ieri?

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ah si am facut si noi 31 saptamani astazi.
Ce putin mai e si n-am luat nimic pentru bb

31+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Buna dimineata! Eu azi merg sa-mi iau rezultatele la analize. Am repetat toate analizele de sange initiale. Sper sa fie Ca ok.

Fetelor, voi ati avut dureri ale oaselor bazinului? Nu am vazut pe nimeni plangandu-se de asta, dar eu de mai mult de o saptamana am niste dureri destul de urate.
Imi trec doar dupa o plimbare de jumatate de ora si daca stau prea mult in aceeasi pozitie ma trezesc cu aceleasi dureri. E posibil sa fie lipsa de Ca, sau ligamentele care deja pregatesc nasterea? Dar mi se pare prea devreme de acum.

Va doresc tuturor o zi super!

31+

Buna mamicutelor !!!
Si eu sunt o viitoare mamicuta,mai am apoximativ 12 sapt. pana la marele eveniment.

Vasari si eu am durerile astea de care spui, dar eu stiu de la ce, la 14 ani (cand m-i s-a luat sange prima oara ptr. a-mi pune grupa sanguina in buletin), o matusa de-a mea care lucra la spital in acele timpuri a descoperit din curiozitate ca am spasmofilie de gradul III, in urma unor tratamente dureroase cu perfuzii de CALCIU, s-a mai imbunatatit situatia dupa aceste cure de Calciu dar acum cu sarcina parca ma dor toate oasele, dar in special cele ale bazinului de cate ori stau mai mult de 30 min. in pozitia sejut...
De ce nu pot fi si barbatii ???? Noi si ciclu, si sarcina, si nastere....cred ca un barbat ar muri daca ar simti doar 10% din ce simtim noi...
Sotul meu mi-a raspuns la intrebarea de mai sus cu urmatoarea fraza:

"draga mea, nu fi suparata, eu cred ca voi femeile suportati de mii de ori mai bine durerea decat noi barbatii, stii ca daca doar vad o seringa ma ia cu lesinul !?!?!?"....

barbatii astia... cateodata stiu sa se scoata foarte bine din orice situatie ....

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Ah si am facut si noi 31 saptamani astazi.
Ce putin mai e si n-am luat nimic pentru bb

31+ si baby Kara

darleena, kara ta e in grafic??? ca la mine ink de la inceput mi-a spus ca e mai mare cu o sapt!!

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput