Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 30
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi mie INCA nu imi este frica,chiar astept sa nasc ca sa ii vad fata .
CU CAT MAI DEVREME????????
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
nu stiu, zic si eu ca o baba. Eu m-am gandit azi dimineata ca daca dr. mi-a dat DPN 02.11, sa nu nasc pana in 24.11.. ca atunci m-a pupat tati prima data.... si o sa fiu in sapt. 38
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
ellis spune:
Neata!..la pranz...am venit si noi...nu ma recunosc...as dormi si as sta asa continuu; e drept ca noaptea numai somn nu e pe cararea dinspre baie pe care am facut-o si apoi nu ma mai lasa fata sa dorm pe nicio parte, parca ma doare carnea, ma dor ovarele si incheieturile picioarelor.
ROXANA, esti tare, dar nu-l bate pe GEORGE la fundulet ca s-ar putea sa-l ajuti sa iasa, eventual, daca simti ceva, impinge-i capsorul inapoi si tine-l pana te-ai pregatit.
Chiar aseara ii spuneam sotului ca eu nu imi pun AMR la semnatura, ca mi-e frica...mi se pare asa aproape...de aia nici nu am scimbat semnatura din 28 in 29 cum a zis dr, pai altfel as fi intrat imediat in 30 si parca e prea devreme..
Ellis28+
bb_yasmi spune:
neata
ce fac fetele???
noi am avut o seara nasoala, nu am putu dormi deloc, dar am recuperat azi...
de abia astept sa mergem la eco azi, la 16.30!!!! sper sa stea Yasmi iarasi cu fata la noi sa o vedem mai bine!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
pussi spune:
ellis incepi si tu ca RGE ....
eu ma gandesc sa-mi pun AMR-ul de sapt. viitoare, dar cu 10 sapt. nu cu 7 cum vrea dr. Si ca sa stea Tustele asa mult nu voi mai face nimic, o sa stau in virful patului toata ziua s-o sa citesc!
BURTICA ROZ
adinag spune:
Buna,
in sfarsit m-am uitat si eu la poze, aveti toate niste burtici asa de frumoase! Numai eu arat ca un balon, nu stiu, si in ultimul timp am o foame si o pofta teribila, si ma si ingras intr-un ritm de ma ameteste, nu alta...
Poate reusesc sa trag frana, dar numai poate... ;-)
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ellis spune:
quote:
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
...cu vreo 2 saptamani..de asta mi-e si mie frica, sa nu vina neanuntata; toate cunostintele mele, mamici de fetitze au nascut mai devreme, chiar dc au stat la pat...
Ellis28+
Kiva spune:
rgeam intrat pe site
par fff frumoase
ai luat un set complet , sau numai piese ?
imi spui un pret orientativ?
si mai da-mi un reper , pe decepbal cam pe unde ? poate merg si eu azi
kiva28
dany2007 spune:
Roxy fi ingaduitoare cu George...daca va fi cuminte va avea doar ,daca nu mai multe ca doar e .
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pussi spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
...cu vreo 2 saptamani..de asta mi-e si mie frica, sa nu vina neanuntata; toate cunostintele mele, mamici de fetitze au nascut mai devreme, chiar dc au stat la pat...
Ellis28+
atunci imi pun dop... asa o fi bine? ca de cusut e prea tarziu! Acum m-am prins de ce si-a facut Sheri cerclaj.... sa nu nasca
BURTICA ROZ
alfa_anca spune:
Neatza fetele si de la noi!!!
Eu am inceput sa sufar de insomnii, asta noapte nu am putut sa adorm pana la 2 si uite asa azi am dormit pana la 11, cam chinuit ce e drept, dar am dormit. Pe mine seara ma termina durerile pelviene si de spate si pana imi gasesc o pozitie........
Vasari, multumesc pt detalii, abia astept sa be vedem dupa-amiaza. Pt mine e super locatia, ca fac 10 minute pe jos , hai 15 ca acuma merg mai incet.
Ma duc si eu sa pap ceva si ma intorc.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 31+ Elena
poze