Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 30
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi mie INCA nu imi este frica,chiar astept sa nasc ca sa ii vad fata .
CU CAT MAI DEVREME????????
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
nu stiu, zic si eu ca o baba
.... si o sa fiu in sapt. 38PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
ellis spune:
Neata!..la pranz...am venit si noi...nu ma recunosc...as dormi si as sta asa continuu; e drept ca noaptea numai somn nu e pe cararea dinspre baie pe care am facut-o si apoi nu ma mai lasa fata sa dorm pe nicio parte, parca ma doare carnea, ma dor ovarele si incheieturile picioarelor.
ROXANA, esti tare, dar nu-l bate pe GEORGE la fundulet ca s-ar putea sa-l ajuti sa iasa, eventual, daca simti ceva, impinge-i capsorul inapoi si tine-l pana te-ai pregatit.
Chiar aseara ii spuneam sotului ca eu nu imi pun AMR la semnatura, ca mi-e frica...mi se pare asa aproape...de aia nici nu am scimbat semnatura din 28 in 29 cum a zis dr, pai altfel as fi intrat imediat in 30 si parca e prea devreme..
Ellis
28+
bb_yasmi spune:
neata
ce fac fetele???
noi am avut o seara nasoala, nu am putu dormi deloc, dar am recuperat azi...![]()
de abia astept sa mergem la eco azi, la 16.30!!!! sper sa stea Yasmi iarasi cu fata la noi sa o vedem mai bine!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

pussi spune:
ellis incepi si tu ca RGE ....
eu ma gandesc sa-mi pun AMR-ul de sapt. viitoare, dar cu 10 sapt. nu cu 7 cum vrea dr.
Si ca sa stea Tustele asa mult nu voi mai face nimic, o sa stau in virful patului toata ziua s-o sa citesc!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
adinag spune:
Buna,
in sfarsit m-am uitat si eu la poze, aveti toate niste burtici asa de frumoase! Numai eu arat ca un balon, nu stiu, si in ultimul timp am o foame si o pofta teribila, si ma si ingras intr-un ritm de ma ameteste, nu alta...
Poate reusesc sa trag frana, dar numai poate... ;-)
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ellis spune:
quote:
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
...cu vreo 2 saptamani..de asta mi-e si mie frica, sa nu vina neanuntata; toate cunostintele mele, mamici de fetitze au nascut mai devreme, chiar dc au stat la pat...
Ellis
28+
Kiva spune:
rgeam intrat pe site
par fff frumoase
ai luat un set complet , sau numai piese ?
imi spui un pret orientativ?
si mai da-mi un reper , pe decepbal cam pe unde ? poate merg si eu azi
kiva
28
dany2007 spune:
Roxy fi ingaduitoare cu George...daca va fi cuminte va avea doar
,daca nu mai multe![]()
![]()
ca doar e
.
Dana
25+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pussi spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
...cu vreo 2 saptamani..de asta mi-e si mie frica, sa nu vina neanuntata; toate cunostintele mele, mamici de fetitze au nascut mai devreme, chiar dc au stat la pat...
Ellis28+
atunci imi pun dop... asa o fi bine? ca de cusut e prea tarziu! Acum m-am prins de ce si-a facut Sheri cerclaj.... sa nu nasca
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
alfa_anca spune:
Neatza fetele si de la noi!!!
Eu am inceput sa sufar de insomnii, asta noapte nu am putut sa adorm pana la 2 si uite asa azi am dormit pana la 11, cam chinuit ce e drept, dar am dormit. Pe mine seara ma termina durerile pelviene si de spate si pana imi gasesc o pozitie........
Vasari, multumesc pt detalii, abia astept sa be vedem dupa-amiaza. Pt mine e super locatia, ca fac 10 minute pe jos
, hai 15 ca acuma merg mai incet.
Ma duc si eu sa pap ceva si ma intorc.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca
31+
Elena
poze