Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

stiu ca exista si marja de eroare a ecografului, insa ultimele 2 ecografii au fost facute in parti diferite, deci de doi doctori diferiti, de aia tind sa cred ca e bine facuta masuratoarea.
In orice caz, chestia cu o saptamana mai mica decat calculul dupa UM mi se pare foarte veridica in cazul meu, pentru ca eu stiu sigur ca am prestat dupa ce teoretic as fi trecut de tot de perioada fertila. Iar in perioada fertila a fost un pas total la , asa ca doar daca sunt eu a doua fecioara Maria se putea intampla in acea perioada

Si mie mi-era foarte frica de momentul nasterii, numai cand ma gandeam incepea sa-mi bata inima mai tare. Dar de la o vreme am observat ca nu ma mai cuprinde nicio emotie, cred ca abia astept sa se intample, ca a inceput sa atarne burtihanul greu si vreau sa scap.
Si bineinteles, abia astept sa vad cum arata Kara....sunt asa curioasa ca aproape in fiecare noapte visez.
De fiecare data are ochii albastri...sa vezi ce-i fac daca nu iese cu ei albastri

31+ si baby Kara

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Sheri a ramas cum am stabilit...adica la Trattoria la 6 pm.
Despre cine vine sunt inca in ceata. Nu cred ca s-au mai abonat fete.
Stiu ca Roxana (RGE) zicea ca ne da un raspuns azi.

31+ si baby Kara

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Hopaaa...ia uite cum a adormit toata lumea. Somnoroase pasarele

31+ si baby Kara

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sheri as vrea eu...macar sa castuge bine din placere ...

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo nu ma mai satur de branza de vaca!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by darleena

stiu ca exista si marja de eroare a ecografului, insa ultimele 2 ecografii au fost facute in parti diferite, deci de doi doctori diferiti, de aia tind sa cred ca e bine facuta masuratoarea.
In orice caz, chestia cu o saptamana mai mica decat calculul dupa UM mi se pare foarte veridica in cazul meu, pentru ca eu stiu sigur ca am prestat dupa ce teoretic as fi trecut de tot de perioada fertila. Iar in perioada fertila a fost un pas total la , asa ca doar daca sunt eu a doua fecioara Maria se putea intampla in acea perioada

Si mie mi-era foarte frica de momentul nasterii, numai cand ma gandeam incepea sa-mi bata inima mai tare. Dar de la o vreme am observat ca nu ma mai cuprinde nicio emotie, cred ca abia astept sa se intample, ca a inceput sa atarne burtihanul greu si vreau sa scap.
Si bineinteles, abia astept sa vad cum arata Kara....sunt asa curioasa ca aproape in fiecare noapte visez.
De fiecare data are ochii albastri...sa vezi ce-i fac daca nu iese cu ei albastri

31+ si baby Kara

AMR 9 saptamani

am reveit un pic si noi ca nu avem stare...
darleena, la mine nu se potriveste deloc, eu avand un CM de 35,37 de zile si o ovulatie fff tarzie presupun, atunci bb ar fi trebuit sa fie mai mic pe cand ea e mai mare cu 1 sapt.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

si eu tocmai am mancat salata dobrogeana cu branza bunaiami, ce buna a fost!

Mergi la inceput

BB Yasmi poate ai avut ovulatia mai devreme decat preconizezi tu tocmai luna aia, ca nu e data fixa. Oricum BBeii au dezvoltari diferite, asa ca...daca sunt in grafic + - 2 sapt e totul ok.
Darleena eu zic ca e foarte bine BBeul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da si eu stiu ca o marja de +/- 2 sapt e ok. dar nu inteleg la mine cum e, la un ciclu de cel mai scurt 33 de zile si cel mai lung 40, e greu de crezut ca a fost ovulatie mai devreme de z17-18

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

BB DAr nu iti mai aduci aminte cand ati prestat sau n-are relevanta ca era prea des? Ca eu am calcuat si in functie de asta.

Mergi la inceput