Aradence minunate! (79)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzica spune:
Ada imi pare rau de Vladut. Probabil a facut o criza de fiere... haburger combinat cu chiftele... Cat despre plomba ta , no coment, da imi pare rau oricum.
Alina, nu m-am rabdat si am mai pus vineri o comanda LR 
Noi am fost azi la Maderat la neamuri unde ne-am gratarit. bine. Acum mi-e putin rau ca a fost mujdeiul de statea lingura implantata in el.
A mancat Ioana mea azi de nu mi-a venit sa cred si nici macar nu i-am dat pasat. Adevarul e ca face matusa-mea o supa buna de tot.
Cand am venit acasa a trebuit Ioana sa urce scarile pana la et. 4, nu a vrut nicicum in brate.
Melania 14 spune:
Gabi ce bine ca stau numai la 1
.Felicitari Ioanei curajoasa !
No maine la gadanita,ieri si azi dimineata ma tot intreba Mel:dupa ce bem laptele unde mergem? iar eu raspundeam ca nu mergem la gradi numai luni.Iar la intrebarea mea daca ar vrea la gradi ,raspundea ca :da.Parca vad ca maine dimineata concert de prima donna(am scris bine?)
S-a intors soacra-mea din Italia,a stat 3 luni in cazul in care nu va amintiti,iar Mel toata ziua i-a spus cat de mult o iubeste.A uitat soacra-mea ca de 2 zile a mers cu autocarul si ca e obosita cand o auzea
.
Ioi tre' sa va mai spun ca am dat pe dinafara de mandrie
cand am vazut-o pe Mel cum mananca sandvici intreg tinut in manuta fara sa-i tai soldatei azi la soacra-mea in curte.Pana acum parca si soldateii aia aveau viata si tot ii fugeau din manuta.
Ioana pastraza-ne si noua o felie de tort ![]()
Deci,noapte buna si o zi minunata maine la gradi si la plimbare cu caruciorul!
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Carmen, tu chiar ai fetita mare, ce mai...domnisoara! 
Gabi, probabil s-a terminat si la Ioana perioada de mofturi si incepe iar sa manance.![]()
Adelina de 2 zile imi scoate mancarea din gura, pana acum nu stia sa faca chestia asta, trebuie sa-i pun bavetica chiar daca nu o suporta ca toate hainele le pateaza de nu mai pot scoate petele.
Ai pus comanda????
Wow ce as pune si eu, dar astept sa-mi vina ultima. Ce ai comandat fain?
Succes pe maine gradinarilor si scolarilor care incep un nou an scolar!
Ada, te astept maine, sper sa nu ma gasesti in pijama.![]()
Ioana, cum v-ati distrat azi cu neamurile, ceva poze?![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Neata!
Vreau si eu sa le urez gradinarilor si scolarilor nostri un an scolar plin de realizari!
Clau te asteptam cu impresii din prima zi de gradi!
Gabi ti-a trecut raul de la mujdei?![]()
Alinush a fost ok ieri, au venit doar fratii nostri(2 la numar) cu prietenele lor, taica-meu cu a lui prietena
si unchiu-sau lui Ovi(in 2 ture
).
O sa vedeti diseara ce au primit piticii
.
Si pana diseara va invit pe toate la cate o felie de tort(virtuala) si la un pahar cu suc , ca doar o data in viata are ingerasul nostru mic 1 an!
Poftiti deci:

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
adablackcat spune:
Imi astept masina ca aplecat un agent cu ea dupa ceva piese auto...ca sa plec odata la Alina m.
Vladut si-a revenit de tot.
Bravo bravo pentru Ioana care isi proclama independenta deja, si pentru Mela care papa sandwich intreg!
V-am zis ca am masina de spalat vase de cateva zile? Nu mai spal nik cu mana, decat maruntisuri.![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI NICOLAS 
Sa cresti mare,sanatos ,o copilarie minunata si o viata la fel.
Ioana sa-ti traiasca flacaul mic la fel si cel mare.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
alinamoro spune:
La multi ani Nicolas!
Sa cresti mare si cuminte, sa-ti iubesti parintii si pe fratiorul Alesio.
Ioana, sa va traiasca gongolinul mic si sa va bucurati de copilasii vostri scumpi.
Dupa masa il smotocesc bine pe Nicolas.![]()
Ada, m-am trezit demulttttt.
Adelina inca doarme.
Azi i-am facut ultima injectie vecinei, deci de maine pot dormi iar cat vreau dimineata.![]()
Ildi, pe unde ai umblat ca n-ai intrat de cateva zile? ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
La multi ani
Nicolas
. Sa cresti mare, cuminte si sanatos alaturi de fratiorul tau si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Alina, mi-am comandat de vreo cincizeci si ceva de euro. Mi-am luat un costum si atata imi e de ciuda ca nu am pus comanda mai repede pentru ca nu s-au epuizat intre timp nr. meu si am comandat un nr. mai mic. O sa vad eu cum vor fi... , ceva bluze am mai comandat.
gabitzica spune:
Ioana mi-a trecut raul de mujdei ca am luat aseara un triferment si am mancat 2 mere.
pufymic spune:
Multumim mult de urari!
Fetelor ajutati-ma!!!Cum pot sa-mi download-ez poze de pe webshots la mine in calculator????Adik sa se vada ca lumea....nu sub forma de carte postala sau mai stiu eu cum...
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!