Aradence minunate! (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada imi pare rau de Vladut. Probabil a facut o criza de fiere... haburger combinat cu chiftele... Cat despre plomba ta , no coment, da imi pare rau oricum.
Alina, nu m-am rabdat si am mai pus vineri o comanda LR
Noi am fost azi la Maderat la neamuri unde ne-am gratarit. bine. Acum mi-e putin rau ca a fost mujdeiul de statea lingura implantata in el.
A mancat Ioana mea azi de nu mi-a venit sa cred si nici macar nu i-am dat pasat. Adevarul e ca face matusa-mea o supa buna de tot.
Cand am venit acasa a trebuit Ioana sa urce scarile pana la et. 4, nu a vrut nicicum in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi ce bine ca stau numai la 1 .Felicitari Ioanei curajoasa !

No maine la gadanita,ieri si azi dimineata ma tot intreba Mel:dupa ce bem laptele unde mergem? iar eu raspundeam ca nu mergem la gradi numai luni.Iar la intrebarea mea daca ar vrea la gradi ,raspundea ca :da.Parca vad ca maine dimineata concert de prima donna(am scris bine?)
S-a intors soacra-mea din Italia,a stat 3 luni in cazul in care nu va amintiti,iar Mel toata ziua i-a spus cat de mult o iubeste.A uitat soacra-mea ca de 2 zile a mers cu autocarul si ca e obosita cand o auzea .
Ioi tre' sa va mai spun ca am dat pe dinafara de mandrie cand am vazut-o pe Mel cum mananca sandvici intreg tinut in manuta fara sa-i tai soldatei azi la soacra-mea in curte.Pana acum parca si soldateii aia aveau viata si tot ii fugeau din manuta.
Ioana pastraza-ne si noua o felie de tort

Deci,noapte buna si o zi minunata maine la gradi si la plimbare cu caruciorul!

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, tu chiar ai fetita mare, ce mai...domnisoara!

Gabi, probabil s-a terminat si la Ioana perioada de mofturi si incepe iar sa manance.
Adelina de 2 zile imi scoate mancarea din gura, pana acum nu stia sa faca chestia asta, trebuie sa-i pun bavetica chiar daca nu o suporta ca toate hainele le pateaza de nu mai pot scoate petele.
Ai pus comanda???? Wow ce as pune si eu, dar astept sa-mi vina ultima. Ce ai comandat fain?

Succes pe maine gradinarilor si scolarilor care incep un nou an scolar!

Ada, te astept maine, sper sa nu ma gasesti in pijama.

Ioana, cum v-ati distrat azi cu neamurile, ceva poze?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Vreau si eu sa le urez gradinarilor si scolarilor nostri un an scolar plin de realizari!

Clau te asteptam cu impresii din prima zi de gradi!

Gabi ti-a trecut raul de la mujdei?

Alinush a fost ok ieri, au venit doar fratii nostri(2 la numar) cu prietenele lor, taica-meu cu a lui prietena si unchiu-sau lui Ovi(in 2 ture).
O sa vedeti diseara ce au primit piticii.

Si pana diseara va invit pe toate la cate o felie de tort(virtuala) si la un pahar cu suc , ca doar o data in viata are ingerasul nostru mic 1 an!
Poftiti deci:

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Imi astept masina ca aplecat un agent cu ea dupa ceva piese auto...ca sa plec odata la Alina m.

Vladut si-a revenit de tot.

Bravo bravo pentru Ioana care isi proclama independenta deja, si pentru Mela care papa sandwich intreg!

V-am zis ca am masina de spalat vase de cateva zile? Nu mai spal nik cu mana, decat maruntisuri.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI NICOLAS
Sa cresti mare,sanatos ,o copilarie minunata si o viata la fel.

Ioana sa-ti traiasca flacaul mic la fel si cel mare.

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Nicolas!

Sa cresti mare si cuminte, sa-ti iubesti parintii si pe fratiorul Alesio.

Ioana, sa va traiasca gongolinul mic si sa va bucurati de copilasii vostri scumpi.
Dupa masa il smotocesc bine pe Nicolas.

Ada, m-am trezit demulttttt. Adelina inca doarme.
Azi i-am facut ultima injectie vecinei, deci de maine pot dormi iar cat vreau dimineata.

Ildi, pe unde ai umblat ca n-ai intrat de cateva zile?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La multi ani Nicolas. Sa cresti mare, cuminte si sanatos alaturi de fratiorul tau si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Alina, mi-am comandat de vreo cincizeci si ceva de euro. Mi-am luat un costum si atata imi e de ciuda ca nu am pus comanda mai repede pentru ca nu s-au epuizat intre timp nr. meu si am comandat un nr. mai mic. O sa vad eu cum vor fi... , ceva bluze am mai comandat.

Mergi la inceput

Ioana mi-a trecut raul de mujdei ca am luat aseara un triferment si am mancat 2 mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim mult de urari!

Fetelor ajutati-ma!!!Cum pot sa-mi download-ez poze de pe webshots la mine in calculator????Adik sa se vada ca lumea....nu sub forma de carte postala sau mai stiu eu cum...

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput