Aradence minunate! (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

s-au incarcat pozele de la petrecere

Mergi la inceput

Nu m-am gandit ca o sa fiu asa prompta cu pozele. Cipri l-a culcat pe Tudor si nu mai reusesc sa il trezesc. Mie nu mi-e somn deloc.Cred ca de la cafea mi se trage. M-as uita la un film acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Wow Gabi ce prompta ai fost cu pozele! Merg acum sa le vizionez.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am vazut pozele de la petrecerea Ioanei de un anishor! Se vede clar cine a fost vedeta. Gabi, copiii tai sunt absolut superbi!

Flavia si Bogdi zambaciosi ca intotdeauna.

Miha, ce bine arati dupa concediu, se vede ca ti-a priit.

Alina m, iti sta bine cu culori deschise. I-am vazut ce s-au distrat si frumosii tai! Intrebare: grupa lui Dragos de la gradi e de engleza, asa mixta, cu copii de toate varstele?

Pana acum din trupa Ioanei mari l-am vazut doar pe Alesio.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

I-am vazut si pe Matia, care si mie mi se pare schimbat, a mai crescut, pe Ioana cu Nicolas, care e un dulce.
Ce reusita-i poza cu fratii de cruce Tudor si Dragos.
poze

Mergi la inceput

Ada, uite-l aici in prim plan pe Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna dimineata!

Gabi, am vazut azi noapte pozele toate, sunt super, mi-a placut tare mult poza cu Dragos si Tudor. La Ioana ii sta tare bine cu rochita primita de la bunica. Si rochia ta e super!

Ada, da, Dragos e la grupa engleza unde sunt toate grupele impreuna(de la mic la mare). Nu mai stiu cati sunt in grupa acum, anul trecut erau aprox. 30.
Multumesc!

Adelina mi-a baut acum 70 ml lapte din canita cu cioc. I-am dat la Dragos lapte din cana cu paiul si a vrut si ea, i-am dat, dar tragea prea mult cu paiul si toata se uda. Am vazut ca ii place totusi si i-am pus in canita ei, a fost tare incantata, ce bine ar fi sa mai bea. I-am dat lapte Zuzu, laptele praf nici nu vrea sa-l simta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Gabi, mersi, am apucat sa vad pana pe la saptezeci si ceva de poze...Sunt chiar faine.

Alina, si Vladut bea lapte daca bea Iulia, tot asa, cu paiele, se bat pe o cana.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Super pozele Gabi!

Eu n-am chef de nimic....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Alina si mie imi place tare mult poza lui Tudor cu Dragos. Cum stiu ei sa pozeze! Si rochita Ioanei a fost la fix. Are gusturi soacra Rochia mea am luat-o din Ungaria in primavara, iar ieri am imbracat-o a doua oara.
De care Zuzu le dai la copii? albastru sau rosu? Super ca a baut Adelina.

Mergi la inceput