Aradence minunate! (79)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzica spune:
Nu m-am gandit ca o sa fiu asa prompta cu pozele. Cipri l-a culcat pe Tudor si nu mai reusesc sa il trezesc. Mie nu mi-e somn deloc.Cred ca de la cafea mi se trage. M-as uita la un film acum...
alinamoro spune:
Wow Gabi ce prompta ai fost cu pozele
! Merg acum sa le vizionez.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Am vazut pozele de la petrecerea Ioanei de un anishor! Se vede clar cine a fost vedeta. Gabi, copiii tai sunt absolut superbi!
Flavia si Bogdi zambaciosi ca intotdeauna.
Miha, ce bine arati dupa concediu, se vede ca ti-a priit.
Alina m, iti sta bine cu culori deschise. I-am vazut ce s-au distrat si frumosii tai! Intrebare: grupa lui Dragos de la gradi e de engleza, asa mixta, cu copii de toate varstele?
Pana acum din trupa Ioanei mari l-am vazut doar pe Alesio.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
I-am vazut si pe Matia, care si mie mi se pare schimbat, a mai crescut, pe Ioana cu Nicolas, care e un dulce.
Ce reusita-i poza cu fratii de cruce Tudor si Dragos.
poze
alinamoro spune:
Buna dimineata! ![]()
Gabi, am vazut azi noapte pozele toate, sunt super, mi-a placut tare mult poza cu Dragos si Tudor. La Ioana ii sta tare bine cu rochita primita de la bunica.
Si rochia ta e super! 
Ada, da, Dragos e la grupa engleza unde sunt toate grupele impreuna(de la mic la mare
). Nu mai stiu cati sunt in grupa acum, anul trecut erau aprox. 30.
Multumesc! 
Adelina mi-a baut acum 70 ml lapte din canita cu cioc. I-am dat la Dragos lapte din cana cu paiul si a vrut si ea, i-am dat, dar tragea prea mult cu paiul si toata se uda. Am vazut ca ii place totusi si i-am pus in canita ei, a fost tare incantata, ce bine ar fi sa mai bea. I-am dat lapte Zuzu, laptele praf nici nu vrea sa-l simta.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Gabi, mersi, am apucat sa vad pana pe la saptezeci si ceva de poze...Sunt chiar faine.
Alina, si Vladut bea lapte daca bea Iulia, tot asa, cu paiele, se bat pe o cana.![]()
poze
pufymic spune:
Neata!
Super pozele Gabi!
Eu n-am chef de nimic....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
gabitzica spune:
Alina si mie imi place tare mult poza lui Tudor cu Dragos. Cum stiu ei sa pozeze! Si rochita Ioanei a fost la fix. Are gusturi soacra
Rochia mea am luat-o din Ungaria in primavara, iar ieri am imbracat-o a doua oara.
De care Zuzu le dai la copii? albastru sau rosu? Super ca a baut Adelina.