* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam fetele! Ciuf, Delia, Catrinel si Noelina, multumim ca v-ati gandit la noi. Nu am timp mult, dar am vrut sa va spun 2 vorbe despre noi. Suntem ... pe drumul cel bun, amandoua racite, dar Maia a avut o forma urata de tot, cu febra mare, tuse si muci ... de care noi n-am mai vazut pana acum. Am fost nevoita sa cumpar Batista bebelusului si sincer, o recomand cu tot sufletul tuturor bebelusilor. Cu ajutorul ei a reusit sa doarma si Maia bine, respirand pe nasuc.
Continuam cu Zinnat, cu Humex pentru tuse, cu Nurofen pentru febra si cu Rinonef, picaturi pentru nasuc.
Eu ... cu Nurofen raceala si gripa, si ceai ...

Cam asta facem noi! :(
Vom reveni cu vesti mai bune.
Multi pupici!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Adar, sunteti bolnavioare??? saracu' Maiu, insanatosire grabnica va dorim!!!
Micaalsa, eu am timp de forum cand doarme Marc. Adica dupa-amiaza si seara, dupa 11. Restul treburilor le fac cand e treaz Marc, asa pe fuga, ca mai mult suntem plecati pe afara. Mai, apropo de vremea de cacao, la noi e jale, azi a plouat fara intrerupere toata ziua, da' noi nu ne-am lasat si am plecat dimineata la plimbare prin Mall, ne-am cumparat si o pelerina de ploaie, pe care am testat-o dupa-masa, cand am iesit cu caruciorul, in vizita la niste prieteni. Asa haios arata cu pelerina aia, ca zambea lumea pe strada Eu pur si simplu nu rezist sa stau in casa! Marc, nici atat. Asa ca fie ploaie, fie ger noi tot iesim de 2 ori pe zi!
Cand ma gandesc ca vine iarna , ma bucur ca il dau mai repede la cresa!
Oau, cand vrei sa deschizi magazinul de copii? Ca vin sa cumpar!

Noi ne laudam cu 8 dinti si 3 maselutze (alea descoperite la TM). Pe Marc vad ca nu-l supara nimic. In perioada cand i-au iesit maselele dormea mai abitir (si ziua si noaptea).

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna Dimineata!

Dupa cum vedeti matinala ca si ieri. O mai lalai si eu un pic pana intru in paine.

Catrinel isteata cum sunt am uitat sa te intreb, la ce fel de farmacie se gaseste Osanit, cum sunt prezentate, adica in ce ffel de cutii, cat costa, ca sa stiu exact ce ii rog sa-mi ia. Pliz help, ca io mi-s uituca si capu-n nori. Iar ma minunez de cati dinti aveti.

Adar sanatate multa tie si Maiei, sa a faceti bine repede.

micaalsa musai sa trimiti jucariile si la domiciliu, da?

alinaalex esti o fericita si cu masele si dormiti si toata noaptea si ziua bine merci. Pupam Marc cel cumintel si dintzos

Va pup ca trebuie sa ma apuc de treaba! O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, AMEERA SI SPER SA AI O ZI FRUMOASA SI VESELA! pupici Sarei frumoase!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

PISP, nu mai stiu cat costa…. Cam 5 euro, parca… e un tub cu globuli (cum naiba sa le zic…zgrumuletze mici rotunde de 1mm, se iau 8 din alea odata, de mai multe ori pe zi. Se pot da si din ora in ora daca sufera rau. Scrie oricum si pe indicatii. (asa sa ceara OSANIT GLOBULI, fix cum am scris)
Daaa…A dintzat Oana intr-un ritm infernal. In fix 1 an i-au iesit 16 bucati.

MICAALSA, Oana are o tura de maselutze deja… imi doresc foarte tare sa ia o pauza cu urmatoarele pana la primavara! Sau macar pana in ianuarie….

ALINAALEX, asa si noi. Iesim afara si pe ploaie. Are Oana pantalonasi de guma, geaca de ploaie, cizmutze de cauciuc….Mor daca nu iesim afara. Si ea se plictiseste in casa dupa o ora… nu stiu zau ce facem la toamna…iarna… anul trecut era super, o puneam in carucior si da-i bataie si pe ploaie mare, dar anul asta….si se mai face si intuneric in curand!! voi pana la ce ora stati afara? Noi pana la 8!!!!

ADAR, insanatosire grabnica!! Pupam Maiu! Si pe mami a ei racita. Io-s mai bine, sa bat in lemn. Sper ca asta a fost (de data asta). Aveti grija de voi!!

Oana inca are ceva mucei, cred ca mai dureaza vreo 2-3 zile. De obicei o tin 10 zile…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Multumesc frumos, Noe! Va fi sigur o zi vesela, numa' sa fac abstractie de data .
Pupam si noi Bia cu mult drag!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aoleu, Ameera, e ziua ta ? Pai cand ne-ai spus, ca in listuta vad ca nu apari ? Noroc cu Noe FBI.

LA MULTI ANI !
SA FII SANATOASA, IUBITA, SI SA AI TOT CE-TI DORESTI !

Adar, multa sanatate tie si Maiei !

nshiro, m-a luat cu frig cand am citit ca la cresa voastra le face dus zilnic copiilor, pe terasa. Unde e mama sa zica "pai de aia racesc toata ziua saracii copii" .

Catrinel, si noi tot asa, 12 dinti si 4 masele, din ce am citit eu pe net mai sunt de iesit 4 masele (molarii secundari) si gata ! Dar asta, mai incolo, pe la 2 ani. Uite aici : http://www.desprecopii.com/info.asp?id=98

Eu am terminat cu gatitul. Am facut ditamai oala de ciorba de fasole, mancare de mazare, pipote la cuptor si salata de vinete cu ceapa. Ca pentru un batalion. Sa aiba sotul de maine incolo. Eu mananc azi la pranz si gata, deseara nu mananc nimic, iar de deseara de la ora 9 nici apa nu am voie sa mai beau. Maine la 7 dimineata ma prezint la spital pentru operatie. Le-am zis sa-mi faca anestezie totala, ca eu dupa rahidiana zac la pat o saptamana, cu dureri mari de cap. Sper sa ma mai trezesc, am asa o frica ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ameera,la multi ani, sanatate, notroc si putere de munca...!!..eu cred ca nu ne-a spus ca sa nu..
Irina, spaima asta cu anestezia o aveam si eu la cezariana...asa ca te-nteleg, dar acolo esti pe maini bune!! Recuperare usoara si multa bafta!! Mai ai si alte operatii de facut sau asta e ultima?..eu zau daca m-as mai fi gandit si la sot cu operatie pe cap, a doua zi!
Nshiro, inghetata si ceai verde? Dus pe terasa?..or stii si japonezii astia ceva, poate mai tarziu copii sunt mai sanatosi, cu un sistem imunitar antrenat..auzi, da'terasa aia este descoperita?..inhetata o inteleg, ceaiul verde nu prea..da'parca tre'sa-nteleg eu toate!
Ada si Maia, sa va faceti sanatoase repede -repede...ai inteles???
Mihaser, data viitoare stii la ce sa te astepti si o sa iei cu brio!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI CAMELIADA,AILEANA SI AMEERA!SA AVETI PARTE DE O VIATA FERICITA SI CU MULTE IMPLINIRI!

In primul rand vreau sa urez sanatate puiutilor bolnaviori!!

Miha nu fi trista pt examen...data viitoare te vei descurca mult mai bine!!! Dar pt ce dai tu acum examen daca nu pt master?Pe Cristi l-ai luat acasa??

Tania da chiar ca ati avut un concediu de cacao...Am mai vazut asa copii zgubilitici.Chiar aseara ne-am dus in vizita la niste prieteni care au o fata si un baiat.Fata are 4 ani si baiatul 3.Fata ca fata dar baiatul asa un zvapaiat...se arunca de pe scaunul de masa pe canapea,pe jos...toata fata lui era plina de vanatai...si culmea mai bea si cola din biberon...of offff....

Delia felicitari pt notele obtinute.Tine-o tot asa!!!

Irina bravo bravo pt curatenie!!!Pai cam asa e si la mine...toata curatenia pe care reusesc sa o fac este cand doarme Nick,ca altfel...tot ce strang vine el din urma si scoate afara.Si eu ieri am reusit sa dau cu aspiratorul,sa dau cu smotru toata gresia din casa si sa pun si covoarele.Bineinteles ca starea de ordine nu s-a mentinut prea mult...pana s-a trezit piticu si mi-a rasculat casa susul in jos.Dar ce sa facem...de-aia ii iubim asa de tare!!
Moooaama ce de bunatati ai facut!!!
Hai nu-ti fie teama de anestezie...o sa fie totul ok,o sa vezi.Si mie la cezariana mi s-a facut anestezie totala si nu am patit nimic.Si la cea locala sunt riscuri,dar gandeste-te pozitiv!Tinem pumnii sa treaca cu bine!!

Catrinel Oana merge la gradi???La voi cum mai e vremea?

n-shiro le face dus la gradi???si afara???? asta da calire a organismului....si inghe....pai cred ca e lumea copiilor cu inghe la mic dejun.Mult succes cu testul de japoneza!!!

Pispi sa traiti multi ani fericiti si sa va bucurati unul de celalalt!! Frumos cadou din partea sotului!!!

Micaalsa magazin de jucarii??????Uaaaauu!!!Auzi dar pe langa jucarele de ce nu vindeti si produse pt bebei?

Ciufulet CAPUL SUS!!!O SA TRECI CU BINE PESTE EXAMENE!!Inceputul este mai greu!!!

Catrinutza dar noua de ce nu ne mai scrii???am pierdut eu vreun episod????

alinaalex l-am vazut si pe MARC in poze...hihihiii ce baiat mare s-a facut!!!!!L-ai dus deja la cresa in recunoastere??

Va mai amintiti cand v-am povestit ca Nick s-a cam obisnuit sa doarma cu mine noaptea si ca de cand ne-am intors din Ro mi se tot trezeste plangand si pana nu-l pun pe perna mea nu se opreste din plans??Ei bine,situatia se continua si acum....si uite asa tot astept sa adoarma sa-l duc la el in patut...am vazut ca vorbiti despre dintisori si masele...pai noua mai intai vad ca ne ies masele...avem 8 dintisori si o maseluta.Am fost sa-i facem vaccinul si analize de sange,urina si kk.Acum asteptam rezultatele.
Cam atat despre noi.
Va pupicim cu drag si sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Adar multa sanatate pt tine si fetita ta sa scapati mai repede de antibiotic ca tare pacatos mai este.
Irina multa, multa, multa bafta suntem cu sufletul alaturi de tine.
Astazi este a 2 zi consecutica cand Ali adoarme dupa masa de pranz singurica in camera uitandu-se la desene(numai minimax ne place). Pt noi este o mare realizare si sunt tare mandra de ea.

Mergi la inceput