* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,

Mihaser, multumesc de urari!
Sorry pentru examen, o sa il iei tu data viitoare-sa nu uiti sa dai de baut! si tudor a suprtat destul de greu perioada cu eruptie dentara, si acum scanceste in somn iar ziua chiar daca doarme doua ore jumate-trei, tot se trezeste de vreo doua ori si daca nu ma vede langa el plange si iese din camera sa ma caute. Noroc ca adoarme imediat ce il pun la loc in pat.

Tania, ghinion ca a racit Bia, cat despre colegele voastre de camera, o sa iti treaca supararea si o sa ai ce povesti la nepoti! Pacat de fetita ca va avea de tras in viata daca nu isi va schimba comportamentul- si probabil nu si-l va schimba cu asa educatie.

Noe, sa stapaniti sanatosi casuta!

aalina2003, cand mai treceti pe la noi in cartier? si asa de cand cu Piata in demolari mai mult pe la noi am stat. Cica gradinita aia particulara are site si se transmite in direct pe net ce mai fac copiii sa se faca mai mari astia ai nostri si ii ducem acolo si noi.

Kim, felicitari pentru progresele Aliciei la gradinita! si eu sunt intr-un fel nerabdatoare sa vad cum se va descurca Tudor.

mai fetelor, ieri mi-a fost tare rau, m-am deranjat la stomac in stil mare, cu crampe, stare de greata si ameteli, de nu ma puteam ridica din pat. nici nu stiam cu ce sa ma tratez...ca sa nu mai spun ca nici acum habar nu am de la ce s-a declansat toata nebunia. Acum sunt bine, dar tot ma dor toti muschii si inca sunt ametita de zici ca am fost la razboi.

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

buna fetele
Vad ca multe din voi sunteti in ex asa ca va urez multa multa bafta!
Mai vad ca au cam inceput mamicile de ghiocei sa -si reia serviciul si tare mai sunt si eu interesata de cum va lasati copii, cum se acomodeaza etc.
Si eu ma gandesc sa reincep desi acum 2 luni chiar va spuneam ca incep serviciul si mai mult ca-mi schimb locul de munca. Fusesem acceptata la interviu dar am renuntat pe ultima suta de metrii din cauza problemelor de sanatate ale tatalui meu.
Acum insa tr sa o iau de la capat si sa gasesc inlocuitorul ideal pt fica mea.
Acum nepusa in fata faptului implinit ma gandes ca nu o sa se obisnuiasca in veci fimea cu nimeni dar mai citesc pe la voi dragi mamici si imi dati curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,la teste m-am descurcat fain de tot,la bio am luat 98%,adica 98 raspunsuri bune din 100 valabile,am mai luat un 92 la "pacient care",91 la mate,mai astept maine rezultatul la una,si mai am saptamana asta inca 2 teste,la medical terminology joi si la dumnezeu mai stie ce pe vineri.La bio la noi e super fain caci ne da tras la xerox profa ce sa invatam si in clasa ne explica ea ce si cum functioneaza....si merge treaba.Grija mea cea mare ramane Rudy,caruia i tot dau antibiotic de 2 ori pe zi de mai bine de o saptamana acum.....si tot imi tuseste,nu mult......dimineata doar....,nu are febra dar parca tot mi-e teama ....bine pana una alta o dam cu antibioticul inainte.......sper sa isi revina coplet pana saptamana viitoare caci altfel iar ne vom infiinta la doctor....Avuram si noi cateva noptii de plansete din cauza dintilor.....deci cam cu astea ne laudam.In rest....ma bucur sincer pentru tine ca te ajuta mami tau....si eu am ajutor.....dar stii tu ca...ajutor ca din partea mamei....din toata inima .....nu prea este,zic eu,in alta parte.Deci...imi astept si eu mamica ...si in fiecare zi mai tai una de pe calendar.Pupam Eva cea ambitioasa!!!

Irina,of....trebuie sa fie tare greu fara ghiocel,bine macar ca lui i este bine acolo si il stii iubit de bunici.
Adar,ma bucur sa va vad prin zona!!!!!
NOE,felicitari inca o data pentru casa,sa o umpleti cu amintiri frumoase si cu prunci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, cameliada si aileana !!
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI SA VA BUCURATI DE FAMILIILE VOASTRE !!

tania imi pare rau ca v-ati imbolnavit la mare. Si eu sa stii ca, de o saptamana de cand am venit in Constanta, dorm noaptea cu plapuma !! Eu nu i-as fi dat voie acelei mamici sa ma lase noaptea cu usa deschisa la terasa, brrr ! Pai eu mi-am exilat sotul ("rau de caldura") in sufragerie pana in octombrie cand ne vor baga caldura, si sa indur de la o straina ?? Neeeeee ..... pentru ca si eu sunt "rea de frig", na ! Si eu am vazut-o pe catrinutza la PROTV, de fapt au fost cateva secunde in care spunea ea ca spera sa se indrepte vremea, si instantaneu m-am gandit ca e ea, dar am uitat atunci, imi adusesi aminte !

Noe, eu nu mai stiu nimic de catrinutza, dar eu am lipsit toata vara ..... Felicitari pentru casuta !! Sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de copii, vorba Deliei.

Delia, felicitari pentru reusita la examene !! Sa stii ca si Andrei prin august tot asa, nu avea febra, dar tusea si sforaia noaptea ca un om batran, i-am dat Nurofen si antibiotice 2 saptamani (o saptamana unul, pe urma l-am schimbat, ne-a dat altul) si pana la urma am facut Gentamicin injectabil, ca nu se mai putea, haraia noaptea ingrozitor. Timp de 3 zile cate o jumate de injectie una dimineata la 8 si alta seara la 8 (trebuie la 12 ore) si gata ! A treia zi nu mai avea copilul nimic. Cica se agravase, se congestionasera caile respiratorii de nu i-ar fi trecut nici cu mama antibioticelor orale, a trebuit injectabil.
Dar macar in 3 zile am scapat !!
Ah, ai dreptate, il rasfata bunicii pana peste cap, mama imi povestea aseara ca taica-meu era in beci (avem din ala in podea, doar tragi capacul culisant si intri in beci) si el tot dadea tarcoale la beci, mami cu ochii cat cepele sa nu cada copilul, si daca a vazut el ca nu are voie acolo, a luat toti papucii de prin casa si a inceput sa-i azvarle in beci, peste taica-meu ! Taica-meu i-a strans dupa ce a terminat treaba si a iesit cu ei, a tras capacul dar nu de tot, a mai lasat loc de 2 degete sa respire beciul ( ca au facut vinul) si ce crezi ? Andrei, zor mare, luase un papuc si il inghesuia prin spatiul ala mic, sa-l bage in beci !!

carmenpit, ce probleme a avut tatal tau ? Sper ca se simte mai bine acum.

Multa sanatate ghioceilor Bubu si Darius !!

Nu mai stiu ce si cui voiam sa scriu .... Sunt cam pe terminate cu curatenia generala, fetelor, am tras un smotru, ca in vremurile mele bune, de 2 ani nu am mai facut asa curatenie. Din aia cu mutat mobile, sters praful pe dulapuri, facut ordine in sertare, sters geamuri la balcoane, etc. Pai cu Andrei abia apucam sa dau cu aspiratorul, sa sterg praful cat de cat si sa dau cu mopul. Ce ordine prin sertare, ce sters praful pe si prin sifoniere ? Nu aveam niciodata timp. Le admir pe cele care pot (unele chiar zugravesc !!) sa faca curat ca lumea cu copilul mic in casa.
Macar acum am casa "luna", totul straluceste. Unde e Andrei, ca intr-o ora ar pune degetele peste tot, ar fi adio curatenia mea.
Maine dimineata la 7 ma duc la clinica de la Eforie sa vorbesc cu doctorul pentru operatie. Sunt cam

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Sanatate maxima, Maiule si sa te faci bine cat mai repede!pupaciuni de la mosie din Bucuresti si te asteptam la iarba cat mai curand!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

mama mia ce 'aglomeratie' p-aci!
unde sunteti?
ai mai, toata lumea-i la servici? aloooooooooo!!!

Mihaser, imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta cu examenul...lasa ca va fi bine data viitoare, capul sus! cred ca ai plecat deja la Cristi. Ce bine de el, acolo la bunici!
Ciuf, mersi de incurajare! Chiar aveam nevoie. Acuma stau sa numar zilele. Pana una alta, umblatura dupa actele de inscriere. Dar am incredere ca va fi bine si se va adapta, mai ales ca la cresa va fi ocupat. Primele zile sigur vor fi mai critice, dar cel mai tare ma mira faptul ca vor aia sa-l tina de la inceput tot programul! adica 10 ore! la voi cum a fost? cat a stat Eva pt. inceput?
Delia, felicitari pt. rezultatele la teste! esti descurcareata! bravo!
Kim, felicitari Aliciei! ce bine ca s-a acomodat!
Tania, nasol cu asa companie. Noi am fost singuri in concediu. E mai bine asa.Imi pare rau ca v-a stricat vacanta.
Catrinel, unde esti???? ce face Oana, sunteti bine? da un semn!
Adar, mersi ca ne-ai dat vesti despre Andreea si-mi pare tare rau ca Bubu e bolnavioara!

La noi ploua si e mizerabil afara. Acum 2 sapt. era canicula, acum e vai si amar, friiig, ploaie...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mda… unde e canapeaua aia???

ALINAALEX, CIUF, PISPI, suntem OK, Oana e cu nas curgatoriu… dar atata, sa bat in lemn. Desi i-au iesit acuma toti caninii, tot arata in gura (mai spre fund) si zice “au”. Sa fi inceut sa urce si celelalte masele?? E Ok, nu merge inca la grupa de joaca, cred ca de sapt viitoare… Ufff…N-are rabdare fata asta deloc, nu construieste nimica, daca ii fac eu turnuletz de cuburi il darama imediat…
KIM; am citit ce scrii de gradi, abia astept sa inceapa Ona,a chiar daca nu e gradi, cerd ca ii va prinde tare bine.

Asa, pe langa oana am fost si eu si buni racite… groaznic. Am inceput sa bag echinaceea, sper sa ma fortific… ca daca reactionez asa la fiecare raceala a Oanei… va fi jale!!!

CIUF, cum ii place sotzului in germa? Pe la Frankfurt nu vine?

MICAALSA, si eu pricepusem ca esti gravi, mey, si stateam sa sar cu felicitarile!!!!!!!!

PISPI, Osanit se cheama!!!! Sorry, ca nu am intrat demult, sper ca nu e tarziu!!!

ROXI, cum e Darius?

ADAR, mai ce vesti proaste ne dai, oare cum mai este Bubu? Imi pare rau pt vacanta Andreei! Voi ce mai faceti? Pup Maiutza!

NOE, felicitari pt casa noua!!!!!!!!!!

MIHASERU ale nabii examene.. cand scapi de ele???

Aoleu TANIA, ce cosmar ai trait si tu!!!!!!!! Unde ati fost de fapt?

Pup fetele!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vai, Tania, ce concediu de cacao ati avut. Imi pare rau ca nu v-ati simtit in elementul vostru. Dar unde ati fost? Sanatate multa Biei.
Irina, wow, ce curatenie ai facut tu! Bine ai zis ca daca era Andrei in sec. urmatoare incepeai iar cu smotru.
Aseara intr-o pauza am zis sa curat baile. Si da si spala oglinzile, ca alea ma obsedeaza sa le vad murdare. Peste o ora mama a spalat-o pe Eva la fundulet in chiuveta, Luca a asistat si el, timp in care se sprijinea de oglinda mea cea curata. Si da si fa cercuri cu degetele, patrate, triunghiuri. Eh, fa ceva daca poti. El e copil. Am mai luat o data Solutia si le-am mai curatat. Deci nici la noi nu tine curatenia deloc.
Delia, mai tu ma innebunesti cu ce note iei la teste. Ma sperii zau. Ca mie mi se pare de neatins asa procente. Azi am examenul la bio si am mari emotii ca profesorul ne va da probleme cu skepsis, sa facem analogii cu corpul uman, ca sa fie sigur ca am inteles procesele. Si cum nu imi place deloc celula, vai de capul meu...
Luni am examen la chimie, ne tin astia din examene in examene, teste, este exact ca la liceu sistemul, in fiecare zi ai tema de facut. Nici unul nu te iarta.
Imi pare tare rau de mama ca nu prea reusesc sa stau si cu ea. Ieri nu stiu daca am reusit o ora sa fim impreuna, iar de we nu mai vorbesc.
Vremea e nasoala, déjà am dat drumul la caldura. Copiii a trebuit sa ii tinem in casa, a avut mama o tentativa de iesire afara dar se pare ca copiilor nu prea le-a placut si au cerut in casa.
Eva nu stiu ce are ca seara adoarme foarte tarziu si vrea leganata. Ca era asa de bine inainte cand adormea singurica, stiam ca de la 9:15, 9:30 scapam de un copil. Insa acum il decalez si pe Luca cu somnul, ca amandoi stau in aceeasi camera. Iar Luca se culca dupa ce catadicseste Mamzel sa adoarma.
Catrinel, sotul a stat decat 2 zile in Germania. Cica a fost in Berlin si I s-a parut extrem de aglomerat, insa satucul unde a fost cazat el i-a placut la nebunie.
Acum e in China la un show.
Pup Onichka sa ii treaca mucisorii. Poze mai ai cu ea? Ah, lui Eva i-am taiat bretonelul. E tare haioasa.
Roxivan, cum se mai simte Darius?
Adar, imi pare rau sa aud de Bubu ca e bolnavioara. Ai idee ce a deranjat-o? Burtica, raceala?
Multumim de vesti.
Cameliada, multa sanatate si tie si la multi ani! Uite ce idee buna mi-ai dat, sa le prezint si eu copiilor mei marul.
Alinaalex, si la noi se schimba vremea. Frig, astia de pe la vreme mai ca ne amenintau si cu ceva zapada…
Eva in prima zi la gradi a stat cam o ora. De a doua zi a stat toata ziua si nu a fost ceva tragic. A mai smiorcait, dar aici educatoarele stiu al naibii de mine sa faca copiii sa se simta bine. Parca am mai spus, m-a impresionat la maxim cum o tinea o educ. Pe Eva in brate, lipita de pieptul ei, o tot mangaia pe spate si ii soptea ceva la ureche. Mai parca mi-o hipnotiza. Iar Eva mea obisnuita dupa fundul meu “Miiiimiii” toata ziua nu mai avea nici o treaba cu mine. La sfarsit chiar ma vedea pe usa ca ies, ii explicam inainte ca mami trebuie sa plece dar ca se va intoarce sa o ia pe ea si pe Luca si intelegea piscotzica. Asa ca nu iti face probleme. Se va obisnui Alex. Ca va dura un pic mai mult, asta e. Important e ca tu sa nu renunti, sa fii hotarata sa il lasi acolo.
Aida, am primit filmulete cu Alex pe scari. Stai sa o vezi cand o incepe sa le coboare pe burta, ce viteza va prinde. Ca si Luca si vad ca si Eva tot asa le coboara. Fac economie de timp in ritmul asta.
Kim, ma bucur ca Alicia s-a acomodat destul de repede la gradi. O saptamana ca perioada de tranzitie e foarte bine. Si ce e foarte bine ca e fericita acolo. Se simte in siguranta. Cat o sa stea bunica la voi? Alicia vorbeste ceva?
Despre timpul tau te inteleg perfect. Cat esti acasa ai vrea sa petreci timpul cu Alicia, cu sotul, insa treburile nu prea asteapta amanare. E greu sa ai si serviciu, sa ai grija si de casa. Sper sa iti fie mai usor cu bunica. Si stiu ca tu spuneai ca te si intelegi bine cu dumneaei.
Si la noi merge prost forumul.
Miha, imi pare tare rau de examen. O fi mai bine data viitoare.
Fetelor, va pup si sanatate la bolvaiori/ bolnavioare.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor!

Multumesc pentru urari!
Irina, sa-ti fie de bine cu curatenia, de mult astept si eu momentul asta, dar cred ca abia in noiembrie, cand ajunge Tudor la cresa o sa imi permit o curatenie ca la carte. toate la timpul lor, ce sa facem acum, sa fim noi sanatoase si copiii la fel!

aalina, mersi de invitatie dar aveam musafiri cand a venit mesajul si la ce harmalaie era nu l-am auzit. Poate maine sau zilele urmatoare, daca va mai faceti drum incoace abia astept sa o vad pe Ana!
Ciuf, succes la examenul de luni! Poate Evei ii ies ceva dintuci si de aia face asa. Si Tudor inca are probleme cusomnul, desi i-a spart si al doilea canin. Sper sa ne revenim dupa ce ies toti.

Pupici la lume!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CAMELIADA SI AILEANA!!!!

Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti alaturi de familie si ghiocei!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput