Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 9
blueeyes2003 spune:
Andreea
ma bucur foarte mult ca totul este bine!
Ai vazut,DD va avea grija de puiutul tau de data asta!
Iti doresc sa ai parte de o sarcina super usoara in continuare si sa te poti bucura de fiecare clipa!
Laura un mare
pentru tine si pentru bebe mic!
Mirela

_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"
Idaira spune:
andreea16 e extraordinar ca totul merge bine si sa dea D-zeu sa fie asa si mai departe 
Nu renunta la Utrog,eu si acum ma culpabilizez ca m-am luat dupa niste tampiti si nu l-am luat.Din cite am citit,n-are ce rau sa-ti faca,sint dr care il recomanda pina in sapt 13 altii toata perioada sarcinii.Chiar aici pe forum sint fete care l-au luat toata sarcina cu succes.Asa ca,mai bine previi decit sa-ti smulgi parul din cap dupa! Oricum in afara,dr nu sint pt tratamente de sustinere,lasa totul in voia naturii 

Te pup si sa ne tii la curent!!

Michelle81 spune:
andreea16-cat ma bucur ca e totul bine ca i-ai vazut inimioara,fELICITARI din tot sufletul!astept sa iti schimbi semnatura intr-una pe care o asteptam cu toate.
Idaira,LauraIoana-va multumesc,am sa tin cont de sfaturile voastre,deci daca eu ovulez cam prin ziua 16 -17 sa incep sa il iau cu o zi dupa ziua ovulatiei?Nu e pb daca ovulez tarziu si trebuie abia prin ziua 18 sa il iau,circa?Pai poate de aia nu am ramas ca eu tot din ziua 14 am luat...offffff...
Teo2rina spune:
Andreeutzule, bravo, ma bucur tare mult ca e bine puiutul de om. ia in continuare progesteronul ca si eu am luat mai mult timp si am ajuns pana aici, Doamne ajuta si pentru mai departe!
Marina, o
in
15+
Laura Ioana spune:
Mirelus
si bebe iti transmite salutari! Face niste valuri in burtica, de numa
Deja ma doare, de multe ori, dar asa ma topesc de drag sa simt cum face ture in burtica (uneori asa-i senzatia ca fuge prin burtica in patru labe
)!
Michelle
exact asa: iei la o zi dupa ovulatie, pana prin Z25-26. Cred ca de asta nu ai ramas, mai ales daca stii sigur ca ovulezi dupa Z14! Ma rog pentru tine, sa stii
23+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
c.myry spune:
Buna seara fetelor! Vad ca ati fost fff active.
Multumesc pt urari. Am un nepotel grasun si mancacios de 4 kg si 53 cm. E un scumpic. Abia astept s ail vizitez. Abia astazi au venit acasa si la spital nu avea voie sa primeasca vizite.
danangie- si eu sper sa se prinda luna asta daca ai fost asa harnicuta! Sa vii cu vestea cea mare din vacanta. Abia astept sa vad pozele noi!
Alι- imi pare rau ca te-au invadat uratii. Dar tin pumnii pt luna viitoare.
! Ma bucur ca scrii mai des.
baby_r7-La multi ani sotului tau! Multa sanatate si fericire! Si cat mai curand sa ii dai vestea cea mare!
L5845
! Tin pumnii pt analize. Sa fie bine! Si abia astept san e dai vestea cea mare despre mult iubitul bebe !
andreea16- multa sanatate! Ma bucur ca totul e in regula cu bebe si cu tine! Acum stai linistita si fii increzatoare!
musettepink-
Sper sa se termine haosul de la service sis a te linistesti!
mav -imi pare rau. Nu stiu ce sa zic de starea ta. Asa cred si eu ca sunt hormonii de vina. Poate totusi iti faci timp pt dr. Tu esti pe primul plan.
Michelle81-off ce grea mi se pare germana. Iti admir taria. Cu atatea pe cap iti faci timp si pt asta. Oricum cred ca iti va prinde bine ca sa mai iesi din starea de incordare si ca incerci sa te detasezi. Tin pumnii pt examen. Ce frumos ca ai grija de fetita!
Ma bucur sa toate analizele sunt bune.
Remaliss- scumpa imi pare rau ca nu te simti bine. Sper ca nu e grav. Iti trimit multe imbratisari
si ma rog sa treci cu bine peste perioada asta dificila. Si bebe sa fie bine!
gabitza-vivela - multa sanatate si sa va bucurati de micut! Ma bucur nespus cand vad ca dintre noi reusesc.
Pepsi-ma bucur ca esti bine. Cum a fost de data asta cu Dominik?
cristina26 
Danaflor-Imi pare rau pt Z1, dar nu te descuraja. In fiecare luna e un nou inceput plin de speranta. Pupicic!
catty -nu prea ma pricep la analize, dar astept vesti de la ele cand vii de la dr. poate ca totusi nu sunt asa rele! Ai incredere! Imi pare rau ca situatia cu sotul e incordata, dar ai grija de tine. Nu te obosi prea tare.Daca tu nu ai grija de tine cine are?
Idaira-eu stiu ca utrogestanul se ia pt fixarea sarcinii. Din Z17-26 eu iau. Dupa ovulatie. E prima oara cind il iau asa ca nu prea stiu ce sa iti spun. Si cumnata mea tot pt fixare l-a luat pina a ramas insarcinata. Dar din cite stiu eu nu a avut probleme.
monysorescu-sa fie 16 ziua cea mare. Tin pumnii!

Alinushca- si eu imi fac griji ca nu va mai fi asa usor cu bebe. Nu stiu de ce, dar parka simt ca nu va fi luna asta. Ce mi-au placut micutii pusi la fiecare! Tin pumnii pt. tine. Poate e cu noroc intarzierea asta

v
Mcrissa-sa ne dai vestea cea mare. Abia astept sa vina ziua cu 2 liniute rosii!
cristy74- tin pumnii. Cred ca totusi trebuie sa mai astepti. Sau poate se vede mai bine la BHCG. Stai linistita, stresul nu e bun in perioada asta. 

IreneCAM, LauraIoana, Chantal, Liana30, Jojo-miha, TEO, Irlandeza, Irinabobe, andreea_and, cristina_ana, Alyx,
si restul fetelor
of am luat utrogestan inainte de a scrie mesajul si acum parca sunt beata. Scuze daca am incurcat ceva. va pup si va doresc in week-end frumos!
myry
L5845 spune:
Buna seara dragele mele!
andreea16 Doamne Ajuta! ca
e bine, vezi ca nu e bine sa te stresezi, asa cum zicea si medicul?
si...lasa stresul,vrei sa vin si la tine cu
?
monysorescu tin pumnii pentru 16
.
musettepink
si
de la mine.
cristy ma
la DD sa fie bebic la burtik, cred ca am mai zis asta, dar nu-i bai ca ma repet, nu? Ma bucur ca te simti aproape de noi si ne spui, ca te ascultam si ne ascultam intre noi, ca de asta suntem aici.
Teo merci mult si
pe burtica in marire, sper sa ma laud si eu cu a mea, cat mai curand, daca nu anul asta, poate la inceputul anului viitor, sa fie semn bun de inceput de an, nu?
IreneCAM mai ai macar o bucatica de tarta sau un coltuletz de musaca acolo? Ca taaare mi-ai facut si mie
si duminica fac si eu tort de clatite cu crema de mere, sic.Iti dai seama, ca daca acum sunt pofticioasa si mare cat trenul, o sa-l ucid pe sot cand o sa fiu gravi?

Michelle inca nu, mai am de asteptat cateva zile, oricum va tin la curent. Cred ca are dreptate Idaira cu Duphastonul, asta era cred cauza ca nu ramaneai desi il luai pentru sustinerea unei eventuale sarcini. Ia schimba tu mama putin graficul de administrare, sa vezi ce iese, ca...niciodata nu se stie.Bafta multa draga mea!
baby la faza cu netul...no comment...ca si mie mi s-a intamplat destul de des in ultima vreme
, asta e.Bafta la
.
Liano mama, cum mai e cu gingiile, te-au mai lasat?
si "reparare" grabnica.
Pepsi ce mai faci, cum se descurca juniorul number one Dominiq cu "provocarea" gradi?
multi.
Laura Tizo,am priceput acuma.Ce sa faci cu atatea Laure
, se incurca borcanele
.
blueeyes,Idaira 
.
c.myry sa-ti traiasca nepotelul!
Sa creasca mare,sanatos si frumos, sa va bucurati de el!Merci mult, sper sa fie bine si sa ma bucur si eu,cat mai curand, indiferent prin ce metoda, de miracolul de a fi
, lucru ca il doresc la voi toate de aici, ca meritati asta.
Nu am scris azi pana acum, ca asa am avut o leneee in fizic, de ma durea
, dar de citit am citit tot, asa ca nu am nimic, nu sunt deprimata, ca nu-mi sta in fire, doar o lene, rusine sa-mi fie. Vad ca voi ati fost ceva mai harnice decat de obicei, ceea ce e foarte bine, ca prea era amorteala pe aici
, sper macar ca au fost motive de absenta
, care sa aduca vesti bune cat de curand.
minunatele de aici, pe toate, toate si va doresc un week-end cat mai placut si linistit.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Idaira spune:
c.myry sa nu care cumva sa-l iei pe cale orala,ca o sa se invirta tot universul cu tine(iti spun din proprie experienta),se absoarbe la fel de bine genital.Sa fii atenta sa te speli pe maini inainte de a introduce fiecare ovul...
Pepsi spune:
teo, ti-ar place sigur toamna aici, ii zice "vara indiana" e minunat, simfonie de culori,de fiecare data ma impresioneaza la fel de mult desi sint aici de 4 ani.....este minunat, nu pot descrie, copacii sint verzi si auriu si rosu si ruginiu, acelasi copac in acelasi timp, si afara e cald si frumos..... uite aici
http://fr.wikipedia.org/wiki/Image:IndianSummer.jpg
azi a fost dominic din nou la gradi, a plins putin asa innecat, si a cerut leul de care se atasase el(ca se uita la filmul cu Lion King si i-am zis ca el e puternic ca si leul) si i l-au dat pina dupa-masa cu leul a stat, cind m-am dus sa-l iau....vroia sa ia leul acasa, i-am zis ca tre sa mearga din nou la gradi ca sa se joace cu el! si cica la inceput nu se joaca, dar apoi s-a integrat, se joaca cu copii(chiar el mi-a povestit) si a mincat tot, si a fost tare bine azi! e baiat destept el, baiatu mare a lui mama. si ca a fost cuminte l-am dus la Mc Do si i-a placut tare mult(desi taica-su facea bot...)e superba gradinita ta, bravo, ma bucur ptr tine, imi aduc aminte cit de dezamagita erai acum citeva luni, si uite acuma 2 visuri odata se implinesc : bebe si gradinita. bine ai venit in clubul graselor....da frumoase, chiar vreau poza si cu tine
christy, a fost buna, 2 am facut ii zice tarte Tatin, e simplu si buna rau!ei, pai ia sa incep eu galeria ptr fata!!!!! uite asa va dau in cap uratilor, fugiti si lasati fata in pace 9 luni.......

liano, a mers cu lamiia?(sau n-ai primit pe mesenger sfaturile pretioase de la je?
dana, asa sa speram ca sintem pe drumul bun cu gradinita!vacanta placuta in continuare
idaira, ce ma bucur ca scrii!of, probabil asa e, sufar eu mai mult ca el....sa speram ca va invata ceva, si la cealalta gradi invatase dar la urma ma simtisem dezamagita.....acasa invata atitea, vorbeste ff bine romaneste, pe cind franceza si engleza nu pot zice la fel
andreea, ma bucur enorm ptr vestile bune, nici nu se putea altfel! ti-am scris si pe mesenger, ma bucur tare mult ptr tine si bebe luptator de fapt bebita. tiramisu, miam miam, si mie imi place....
mony, ma voi gindi la tine pe 16
musette, asa sa faci, fara teste si altele, relaxeaza-te
irene, pofta buna sa aveti!
michelle, draga mea, n-ai uitat tu ca azi e din nou o zi grea ptr mine, si asa a fost 
. dominic a fost un baiat mare si curajos la gradi, putine lacrimi in ochi a avut, si atit, tare curajos, l-am si dus la mc do ptr rasplata, nu stiu daca am zis, dar i-am mai dat asa produse cu lapte si NU mi-a facut nimic....asa ca tind sa sper ca e bine, vreau sa vad daca nu-mi face raceli repetate sau efecte de lunga durata! apoi david saracutul, parca e muscat de fund in masina, urla de numa, tare rar sta(mai ales dimineata) si azi am prins un trafic enorm, erau ceva accidente si aveam 39C noroc ca am clima la masina, am mers 2 ore cu masina si dupa 1 ora de mers s-a pus pe urlat de am tras pe marginea drumului sa-l alaptez si sa=l schimb si cind deschid usa sa-l iau.....era plin de singe pe fata.....nu stiu ce facuse, se zgiriase sau ceva, de la atita agitatie, ca da tare din miini, si m-am speriat tare, l-am sters si era ok, dar asa la inceput parea tare rau....of, a fost o zi grea ptr mine sint epuizata, ma duc tot timpul cu groaza la drum lung!dar totul e bine cind se termina cu bine, acuma sint in pat si dorm amindoi!bineinteles ca ai si tu o bucata de tarta, iti dau reteta daca vrei e tare simplu, si e buna rau, imi vine s-o bat pe doctora aia, pai te mai intrebi de ce nu ramii gravi, pai daca iei medicamentele alea cum nu trebuie si tu nu mai ovulezi?pai nu stii exact cind ovulezi, mai bine nu mai lua nimic!of, pai daca alea inhiba ovulatia?cum sa ramii gravi?intreaba te rog sa fii sigura ca vezi tu si fetele au luat si stiu ce si cum. te pup tare
baby, spor la invata
idaira, aveam si eu o intrebare ca vad ca te pricepi, ii dadeam lui dominic tinctura(fara alcol) de echinaceea si propolis ptr raceli, crezi ca e ok?
alinushca si eu si eu ma bag sa speriu una bucata ciclu(desi cam in intirziere, de asa e cu fusul asta orar). 
mirelush, asa-i ca-s superbe capsunicile lui mari?si azi m-am uiitat la ele!
laura, tu parca mi-ai zis chestia cu prietenul la gradi, uite ca merge, e leul ala de plus....merci. ati gasit ceva nume? strugurelul creste, ride de ma topesc, ii creste parul, vorbeste, e sanatos, face bine merci! il botezam duminica viitoare, abia astept, am mari emotii, am rezervat azi la restaurant, am fost la popa, am emotii, vom fi cam 30. e cumintel da ma si oboseste, are el momentele lui in zi cind nu te intelegi cu el, cica tipa ca mine
, ii place in brate, cind il iei tace nici nu se misca sa nu cumva sa-ti amintesti ca e el acolo si sa-l lasi jos!
myry, felicitari ptr nepotelul grasunel, si david a avut 4 kg si 53 cm. cu dominic a fost ok, cum spuneam mai sus, vad ca ti-ai amintit ca azi era ziua H. sper sa se amelioreze, important e ca-i place de Liz, educatoarea. si vezi bre nu mai
atita ![]()
lau, pup puturoasa, lasa ca tre citeodata sa fim si asa, e un lux pe care eu nu mi=l mai permit! lasa ca voi avea timp cind voi fi batrina
va pup fetelor, merg la somn ca sint rupta, un weekend placut va doresc
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
catty spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ANIVERSEAZA ASTAZI ZIUA NUMELUI!! SA VA DEA DD SANATATE SI INDEPLINIREA CELUI MAI ARZATOR VIS!!! 

Urati-mi noroc ca intr-o ora vine soacra.
Pupici tuturor si week-end placut
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"