Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

fetele....buna!
saru mana pentru invitatie,am citit si aseara ce ati scris,dar nu am scris nimic pentru ca sunt deprimata si singura, fostul meu sot aluat fetele,i-am zis ca am treaba cu ele miine,a facut o mie de figuri....ca se mai gandeste....sper din tot sufletul sa le aduca miine dimineata .
in caz ca ajung....sa imi spuneti si mie ce sa cumpar si eventual ankalaura un nr de telefon,poti sa mi-l scrii pe mesenger offline daca nu sunt...
va pup pe toate
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna seara nazdravanilor si la mamici si tatici si suriori!

Cu plasticele chiar suntem ok aducem noi, dar nu stiu le ce ora e intilneala s-a stabilit ceva?

Abia asteptam sa ne vedem miine, multumiri de inviatie Irinuca,
Toate bune,
David si Reby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tonsis, uite nr de tf... 0722955103...a fost de ataea ori public ca n-am de ce sa nu-l mai dau.
sper sa ai fetele si sa vii

de luat, sa dau raportul, am luat phaner-portocale, pachetul cu 2x2L+ 1x1L pt copii, 2 sticle de sprite si 6 de apa minerala pt noi.
O punga de-aia mare de covrigei, si mai trec maine pe la cofetarie sa mai iau un tort. din pacate il iau de-a gata, la un kg, ca nu avea sens sa mai dau comanda . si n-o sa scrie nazdrabani pe el

ora... pai cred ca, daca pe la 11 suntem la irinuca e ok.

o sa ma uit pe centura... cine merge incet si se uita in toate partile.. clar sunt de-ai nostri

no, apai sa ne vedem maine!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

saru mana de invitatie si de nr de tel
am fetele!mi le-a adus de asta seara!
venim!
la ce ora va strangeti?sa mai iau pe cineva cu masina in drum?
abia asteptam sa va cunoastem
va pup
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Dragilor,

As fi dorit tare mult sa vin, dar dupa o saptamana de gradinita, Erik este racit cobza si cu o super diaree.
Sunt foarte suparata, ca eram foarte doritori de intalnire, dar e imposibil.

Va doresc distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

helllooo...

ne-am trezit, ca am ajuns acasa si-am picat lati de oboseala.
asa ca acum m-am apucat sa urc pozele pe yahoo ( http://new.photos.yahoo.com/aug_sept_2003 )

fetele, va rog sa faceti albume tot aici, si le dau eu sa migreze pe flickr maine-poimaine la toate pozele. daca nu mai tineti minte parola, buzz pe mess.

a fost super fain, imi pare rau ca am ratat poza cu bunica-gazda, care a ramas tablou cand a vazut copiii, cat au crescut.
noi (mamici), pentru prima data am stat pe scaun, copiii au fost pasnici si cuminti, nu s-au batut ca in alti ani, si nici nu s-au tinut de traznai. mezinii grupei (raluca mihnea si iris s-au integrat in peisaj, cu mici reprize de somn, ca deh, ei sunt inca bebelusi). nazdravanii mai mari au avut parte de o repriza de disco, moment suuuper... cel putin de pe margine era minunat!

premiul pt cei mai cuminti copiii i-a castigat tonsis, printesele ei au fost de departe cele mai linistite pitice. amandoua frumoase foc!

gata si primul album public, cu pozele mele. astept sa puna si fetele.
urc si niste www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">filmulete imediat

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

buna fetele!
multumim....pentru premiu
fetele nu cunosteau nici prea bine gasca nazdravanilor....poate si de asta au fost asa cuminti......
au mi-am facut de cap azi,am fost la un concert si am venit la 1 noaptea si mor de somn....miine pun si eu pozele..
va pup!
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello! N-am vazut inca pozele si nici n-am reusit sa urcam in album partea noastra...
Ieri seara ne-am pricopsit cu temperatura, asa ca azi suntem acasa. Eu - cobza, Eliza parca mai bine, dar azi noaptea a avut temperatura serioasa.
Sper ca maine sa fim ok, iar azi, cum prin dun moment, incep sa urc din poze.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Neatza fetelor,

Sunt la servici in pauza de cafea si m-am gandit sa scriu si eu cateva randuri.

Irinuca - ne-a placut foarte mult la Dragomiresti. Ajunsa acasa i-am facut capul mare sotului meu...asa ca....vrei nu vrei .....te mai faci cu o vizita.. Inca o data multumi de gazduirea frumoasa si mii de scuze ca am plecat asa in graba.
FELICITARI pentru finut.....sa creasca mare si voinic si sa fie iubit!!!

Anka - imi pare rau ca sunteti racite....va tin pumnii si multa sanatate!

tonsis - felicitari pentru fetite. Adevarate printese...mie cu maria nu mi-a iesit...parca am baiat nu fata....si rasfat pe capul ei cat cuprinde.

Cris - tie si lui cristi va multumesc pentru calmul cu care ne-ati suportat ...mai ales la intoarcere. Pentru "spectacolul dat" maria nu se mai uita la desene 1 saptamana si nici nu mai primeste toata saptamana.
Se poarta asa doar cand este obosita ...dar tot nu este de scuzat.

Flor - ma bucur ca ne-am revazut. Alex merita si ea premiata ......(ca si Eliza de fapt) a fost cumintica...a dansat...a papat....o mandrete de copil.

Abia astept sa va pozele.
Va pupicesc!!!

Roxana77, Maria (suparacioasa=rasfatata) si mMhnea - o minune de baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Super pozele! ce mult mi-ar fi placut sa venim, dar avem si noi o bafta. Dupa ce am fost cu Erik la medic, mi-a vomitat in masina, asa ca avem pauza de gradinita pana miercuri si abia se invatase, iar eu am pauza azi la serviciu ca sunt varza si cu rosu in gat.

Ce mari si frumosi au crescut copilasii, aproape ca pe unii nu-i recunosc, ma bucur ca v-ati vazut, Irinuca poate mai facem asa o adunare si nu mai chiulim.

Va pup fara microbi!

Mergi la inceput