Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna Dana si bine ai venit!
Mai bine lasa pozele si hai la intalneala noastra de saptamana viitoare, ce zici?

LA MULTI ANI MARIUTZELOR SI ANELOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tonsis, bine ai venit! irinuca are dreptate, nu rata ocazia

deliak munceste, din ce stiu darius e la gradinita si el.

aa, si normal, ca iar uitam, pupam toate mariutele noastre!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iuliana imi cer scuze, eu am adresat LA MULTI ANI pt Sf Maria tuturor mici si mari, insa i-am mentionat special doar pe cei doi sarbatoriti cu ziua de nastere in ziua de astazi! Oricum sa fiti sanatoase, na, daca vrei in mod special, si sa va mearga totul din plin! Maaare betiveala azi la voi!
By the way, nu scapi, mi-ai ramas datoare cu un raspuns: cum ai slabit asa mult si bine?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Mnaziuaaaaa!!!
Si la multi ani pentru toate zgatiile mari si mici si pentru toate ocaziile (aniversari, onomastici...).

Noi s'tem mai ceva ca "cine mai e Sisi asta?", ne-am puturosit de tot, am avut perioade mai agitate in care numa' v-am cetit si perioade si mai agitate in care nici asta n-am apucat sa facem.
Io mi-am schimbat jobul la inceputului anului si pana nu demult am fost numai in priza... multe de invatat, multe de facut... imi place tare mult si m-am lasat dusa de val... Acuma mi-am mai intrat in matca si incerc sa o iau mai usurel.

Fetele sunt la fel de capre si gaite ca intotdeauna, e o continua distractie si aventura viata cu ele, din fericire se inteleg minunat, se iubesc tare si comunica foarte bine (deja avem smecherii facute in echipa, susoteli pe la spatele nostru).
La capitolul "nici o zi fara o perla" azi Miruna se facea ca doarme si Ina ca ii spune o poveste... "A fot odata ca niciodata o poveteeee... si s-a teminat poveteaaaaa".

Miruna a inceput saptamana asta gradinita si... primul mare rezultat e ca astazi are muci! Asteptam cu infrigurare sa ne mucim pe rand cu totii, ca asa facem de obicei.

Noi am avut o vara destul de agitata, n-am reusit sa ne luam vacanta decat o saptamana, dar am mers la bunicul meu in Moldova si am tras o sedinta de spalare de creier... foarte benefica, am venit fresh inapoi. Pe urma ne-am vazut doua saptamani fara fete si in loc sa mergem in cluburi, la film, sa ne dam in barci... ghici ce ne-am apucat sa facem! Am pus parchet si am zugravit in camera fetelor! Singuri!!!

Vad ca s-au intamplat multe schimbari in gasca, vreau sa urez multa bafta mihaelei si familiei ei faine in noua aventura, sper din toata inima sa va mearga bine acolo si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Si mai vreau sa pup o floricica trista care sper sa treaca cu bine peste asa un pas mare si greu. Eu is de parere ca daca tot avem numa' o viata, ar fi fain sa o traim cat mai frumos. Mai ales ca nici nu stii cand si cum se intampla sa se termine.
Asa ca ii musai sa faci cum iti cere sufletul ca sa fii fericita si impacata cu tine.

Gata, va pup pe toate, sper sa ne vedem saptamana aviatoare (inteleg ca asa a ramas), mai arunc cate un ochi in zilele ce vor veni sa vad ce se decide.

Io, strugureaua si cireasa de pe tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

La multi ani pentru toate Mariile si Anele, cu sanatate si bucurii si multe impliniri!
La multi ani nazdravanilor -sarbatoriti ieri, Ana-Maria si Matei, sa cresteti mari si sanatosisi norocosi si sa-i bucurati pe parinti!

Multumim pentru urari, am organizat ziua cu prietenarii lui Davidut, ieri, si exact ieri vremea a fost foarte rece, asa ca va cam imaginati ce a iesit in casa.

tonsis, bine ai venit in grupul de nazdravani, si sa-ti traiasca printesele!

Noi suntem ok pentru week-end-ul viitor si dpdv plastice avem de toate din anii trecuti asa ca le aducem.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ei, na...lumeee noua:). Noroc de irinuca si Cristina ca organizeaza o intrunire, altfel nu v-am fi auzit cu anii:)).

Danateu, sa stii ca ti se pare ca sint slaba. Ma tot lupt cu 4 kg si nu reusesc sa le dau jos. Am 62 kg pe cintarite:) si kg alea in plus sint pe burta. Am tinut scarsdale vreo sapt acum muuuulte luni si am slabit 3 kg, de atunci nica. Imi trebuie vointa si sa nu poftesc la mincarea copiilor ca e tare greu sa le vad ca ele maninca bunut si eu nu pot sa ma ating. Dar mi-am promis ca de luni sa incep din nou....problema e ca nu am cu cine sa ma "intrec" la scapat de kg, ca soterul nu prea e cu regimurile, chit ca ar trebui sa dea si el vreo 4-5 kg jos. In Romania din cauza oboselii (2 sapt. am dormit numai 3-4 or/zi de a trebuit sa iau si somnifere) ajunsesem la greutatea pe care o aveam inainte de a ramine insarcinata cu Emma (dadusem vreo 3 kg jos...si ce bine eraaaa), dar le-am pus repede inapoi:D. Sa stii ca am glumit cu Mariile. Cind eram mica nu imi placea deloc numele asta si niciodata nu l-am sarbatorit ...si nici acum:).

Alex m-a lasat paf de vreo 2 zile cu fraza: "nu m-ar deranja sa facem si al 3-lea copil". Nici pe mine nu m-ar deranja, dar nu ma mai vad in stare sa ma scol iar 2 ani noaptea, biberoane, diapers, mai ales acum cind fetele dorm si ele si nu mai schimb chiloti. Nu am mai avea putere nici unul din noi. Si cind te gindesti ca la Diana eu am insistat (ca el s-a lasat mai greu convins) si acum lui ii trece prin cap al 3-lea:). Adevarul e ca le vad pe fete crescind si mi se face dor de un bebelus, dar imi trece repede cind ma gindesc ca de abia acum reusim sa mai iesim si noi din casa la plimbaruri si nu ma mai vad alergind iar dupa unul mic. Sint frumosi, dar in cazul nostru s-a incheiat capitolul asta si realizeaza si Alex cind discutam la rece si analizam problema. Hahahaha, maica-mea ar face atac daca l-ar auzi pe Alex ce spune. Acum in Romania am aflat ca toata lumea stia ca ea nu fusese de acord sa o fac pe Diana... de parca ea era cea care decidea...si ca zicea ca ce imi mai trebuie al 2-lea.

Tonsis, bine ai venit !!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

iuliana, da' pe sf ana o serbati ?? ca in cazul asta uram si noi EMMA!!

si incerc sa-mi chinui neuronul acum, parca doar miruna mai e ana si proaspata sarbatorita, ana maria...

pupat restantieri si pe matei, si asteptam vesti de la mamici... si poze

roisinu, las' ca ne povestesti we viitor cum de-ati disparut juma de an...

Irinuca, sambata sau duminica?

noi avem un pic de muci. i-a adus iris, ei i-au trecut. i-a luat andrei... programul de "imunizare" pe toamna contine:
- oscilo, o doza saptamanal, la ambii copii
- imunoplant, doar andrei, ca nu se dea sub 2 ani...
- sirop catina, 2 lg pe zi, la amandoi
- sirop pin, 1 lg/zi amandoi
cu alte chestii nu m-am complicat... si vom vedea cat e de eficient sistemul.

mai nou andrei mananca miere. ptiu, sa nu se deoache, am crezut ca nu aud bine cand a cerut painica cu unt si miere "de abine". nu mai zic de unt, ca nu punea gura... miere nici nu voia sa auda...
aaaa, si am reusit sa-l facem sa manace cascaval. de la branza topita, dar nu de oricare, de-aia patratele cum mananca si copiii la tv, acum l-am pacalit si luam cascaval. dar musai trb sa fie tot patratele, ca altfel nu vrea. hmmm.. cand oare il fentez si cu branza, rosii, etc...

da' de tango nu stie nimeni nimic?? cum se descurca cu 2 pitici?

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ashaaaaaaaa....
In primul rand

LA MULTI ANI, SILVIA

si de asemenea

LA MULTI ANI
DAVID, ANA MARIA si MATEI

La multi ani si din partea noastra pentru Marii si Ane!
Un si cate-o pentru fiecare-n parte!

(Iuliana, si la mine a fost un trio de sarbatorit: pe 7 a facut Roxana 1 an si 7 luni, pe 8 a fost Sf. Maria deci ziua Oanei, iar pe 9 Sf. Ana si asta-i ziua mea onomastica. )

Tonsis bine ai venit printre noi.
Au fetele mare dreptate, cel mai usor sa va integrati ar fi sa mergeti la intalnirea din weekend .
La multi ani printesei Sisi, bineinteles.

Roisin, ce interesant povestesti tu despre domnisoarele tale.
Mai, ca tare-i bine cand se joaca impreuna.
Am inceput si noi sa avem asemenea perioade cand se retrag amandoua in dormitor si se joaca, iar noi stam si ne uitam ca bezmeuticii unul la celalalt, parca nu ne vine-a crede ca stam singuri .

Iuliana, felicitari pentru reusita nepotului.

Cris, uite si o alta parte pozitiva cu gradinitza: mananca mai bine copilul. Bravo!
Sa stii ca am copiat si eu "sistemul" tau de imunizare. Suna bine in urechile mele.
Noi abia lunea viitoare incepem gradi si ma apuca tristetea cand ma gandesc ca o s-o luam de la capat cu muci, cu tuse si-alte "minunatii" de-astea .

Mergi la inceput

La multi ani, Silvia!!!

asteptam sa intre mami sa ne spuna cat de frig e la "suedeji" si cum ati sarbatorit.

noi ne laudam cu "una calda, una rece". adica iris nu a mai plans la cresa, si cred ca de-acum nu-i mai iau si pe baieti cu masina, ca plangea can ii lasam in parcare... eu o imbracam si ea imi facea "PA", a intrat pe usa la grupa fara sa se uite inapoi.

in schimb.. andrei e acasa, cu febra si muci... febra s-a dus, azi-noapte era mai fierbinte, dar nasul ii ttooot curge... of, a venit toamna...

Mergi la inceput