Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
rodicamaries spune:
Terrapin, si eu am problema asta, numai ca am doar unul, dar e destul de dureros si daca-i singur...
si eu tot natural o sa nasc...
doctorul tau ce zice?
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt
Annisia spune:
Tomitza ce slabanoaga esti! Ce ma poti enerva frate!!!! Si vezi ca ti s-a lasat burtica, da?! Asta inseamna ca intr-o saptamana maxim esti pe val... Mama ce calumea ai ramas... Eu m-am desfacut din toate balamalele si m-am deformat total... Numai tu esti di vina....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
PS - pentru Tomitza - acum inteleg eu cum poti matale sa faci sex... Ia sa ai 30 de kile in plus si sa iti trebuiasca macaraua sa te intorci de pe o parte pe alta, sa vezi ce chef de sex ai... Tu ca tu, da partenerul cred ca are o erectie inversa cand vede asa peisaj...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Happiness_4_us spune:
Annisio, nebuna esti fato! AM ras cu lacrimi!
Gabriela si Slippers, bun venit acasa!
Sim, l-am admirat pe bb Stefan de n-am mai putut sa-mi iau ochii de la el. Cum sta el atent, parca intelege absolut tot, manca-l-ar mama pe el de dulcic ce este! Sa va traiasca!
Aminoreanu, felicitari!
Toma_lly, esti de belea! Arati super bine, numai burtica e de tine! Bravos!
Sabina balerina, bafta maine la cezariana si curaj, ca tu esti o femeie puternica! O sa fie totul bine si bb Gheo o sa vina pe lume asa cum trebuie!
Pupicei.
SUnt cu cohii pe voi!
Nana, 38+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Felicitari, Amironeanu ! Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si fiecare zi sa va fie senina !
Alte mamici ? Sabina, maine e ziua cea mare, sau ma insel ? Uite de la mine :
Nastere usoara si mai ales revenire rapida !!!
Nu stiu cand mai apuc sa intru, de-aia pun majoretele de acum, sa stiu ca n-am ratat ocazia
Inca nu am reusit sa ma organizez foarte bine, asa ca nu reusesc sa intru pe net decat o data pe zi, in principiu imi citesc mailurile si apoi verific cine a mai nascut, nu prea am timp sa citesc ce ati mai scris ( si asta regret tare mult, ca mi-e dor de voi )
Ieri am fost la doctor la Medicover, v-am zis ca am facut abonament Kidcard. Pentru ca am sunat la call center si nu la hotline, m-au chemat pe mine acolo, desi intentia mea fusese sa chem doctorul acasa. ( pentru tine, Sim, sa stii, daca vrei sa vina acasa suna la hotline )
Au masurat-o ( a crescut cu 2,5 cm ) , au cantarit-o ( a ajuns la 2.92 kg de la 2.81 kg la iesirea din maternitate si 2.88 kg la nastere ) si a zis ca e bine. A venit si un medic ortoped si s-a uitat la ea si a zis ca e OK din punctul lui de vedere.
Pentru ca ieri, exact inainte sa plecam spre doctor tocmai cazuse buricutzul ( iar noi ne-am panicat, nu mai stiam cu ce sa-i dam ) am dus-o asa si a dezinfectat-o acolo, i-a dat cu nu stiu ce nitrat (parca) si a zis ca daca zilele aseta observam sa supureaza pe acolo sa sunam la hotline si poate mai tragem o fuga pana la ei sa mai ii dea o data (inteleg ca ala cicatrizeaza rana)
In fine, am mai vorbit de una de alta, despre baita, despre curatat, ne-a zis ca daca totul e OK sa mai venim cand implineste o luna.
Am fost la dr. Mihaela Oros, mi s-a parut OK. Cam tinerica Prima impresie e buna, nu as putea sa spun ca nu mi-a placut ceva la ea sau ca m-a impresionat in mod deosebit.
Sim, tu cum te descurci cu Stefan, te admir, vad ca mai reusesti sa postezi si pe DC ... Mai e mama ta la tine ? Si sa stii ca a mai crescut bebe Stefan. Si nu stiu de ce mi se pare ca i s-a mai inchis parul Dar tot frumusel este.
Va pupam pe toate !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
Annisia spune:
Nanita, mataluta faci un strop de pipilica pe tine, la gandul ca Razvan o sa-ti rupa pasarica? Ce se intampla cu tine frate de nu mai activezi pe aici? Esti deprimata? Ai probleme? Bai, tu faci sex nebuno, ca sa nasti mai usor.... Te-am prins??? Hai mai ia o gura (de aer...) si mai stai si cu noi la palavre...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Terrapin spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Terrapin, si eu am problema asta, numai ca am doar unul, dar e destul de dureros si daca-i singur...
si eu tot natural o sa nasc...
doctorul tau ce zice?
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt
Rodica, eu m-am mai plans la medic pe la inceputul sarcinii si mi-a dat supozitoare si unguent, dar eu eram obisnuita cu astfel de tratamente.
Acum situatia e diferita, chiar s-au agravat si mi-e teama sa nu o patesc mai rau la nastere.
Maine merg la control si chiar vreau sa-i spun dr-ei despre aceasta problema.
37+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Dany, daca nu ai motive religioase, nu prea inteleg de ce sa fie facuta circumcizia.
Nu cred in utilitatea ei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Mersi si tie de raspuns...pai eu am citit si avanatjele si dezavantaje....si stiind 2 cazuri fara circumcizie care au facut boala aceea....imi scapa acum numele...am decis ca vrem sa ii facem circumcizie....Dar nu stiu pe nimeni sa fi facut de curand sa imi explice cum s-a simtit bb....ca stiu ca e recomandat de facut la 7-8 zile...
28+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Originally posted by Sabina
Dany, daca nu ai motive religioase, nu prea inteleg de ce sa fie facuta circumcizia.
Nu cred in utilitatea ei.
SUBSCRIU 100%!
Piciulika 35+ Michael
OK! Mersi!!!
28+ ANDREI
carpatina spune:
Tocmai ce m-am intors de la masa.. si mi-e o foameeeeee! Daca n-as fi fost cu colegii, si daca nu mi-ar fi fost jena de ei.. cred ca m-as mai fi ospatat cu o portie de mancare. Nu stiu ce-o fi cu mine, demult nu mi-a mai fost asa foame... Plus ca am si o durere de spateeeee...
Nu era una dintre noi programata sa nasca azi? Parca asa-mi amintesc...
(mai bine in plus decat in minus )
Picio, felicitari pentru reusita! Nu te-o ajuta cu micutul M, dar sigur te-o ajuta cu surioara lui
35+ cu Ioana