Societate de asigurari serioasa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

eu am casco, rca si asigurare de casa la omniasig
masina e luata tot cu credit si n-am intampinat problemele acestea, ci au decurs super usor
cred ca ai dat tu de un sictirit

Culmea e ca am dat nu peste unul, ci peste trei sictiriti in acelasi birou. De unde trag concluzia ca starea asta este un ...mod de viata la ei. Pana si cei de la Service s-au alertat cum pot fi atat de lipsiti de serviabilitate fata de clienti astia de la Omniasig...In fata mea un tip cu un Megane se plangea ca de 3 luni il purtau pe drumuri pentru inlocuirea unei usi si a unui spoiler.

Pentru mine...au devenit zero de acum inainte. Acum ma gandesc sa optez intre BCR asigurari si Generali dar astept mai multe pareri de la voi. Sunt data peste cap de experienta cu astia de care v-am pomenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Eu votez tot cu Generali, sunt cu 25-30% mai ieftini decat cei de la Allianz si la fel de buni. Am avut acum 2 ani Casco la Allianz, iar cand a fost sa-mi reinoiesc polita mi-au dat o cotatie de am cazut pe spate. La Generali a fost cu 350eur mai ieftin, dupa cateva luni de la data cand am facut polita mi-am gasit masina cu geamul din spate spart in parcare, la ei a fost foarte simplu,,,mai greu a fost cu cei de la Opel care nu-l aveau pe stoc. Generali a platit fara nici o birocratie in plus. Nu stiu cum sunt ei in caz de dauna totala, aici as vrea si eu sa aud mai multe opinii, fiindca mai e putin si trebuie sa-mi reinoiesc si eu polita!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput