Liceul Tonitza- rog amanunte!

Liceul Tonitza- rog amanunte! | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

as dori informatii legate de acest liceu. Site-ul lor este in lucrare asa ca prea multe nu am aflat.

Va multumesc

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am un baiat la Tonitza, este in clasa a X-a. Ce ai vrea sa stii? Este un liceu de arta si chiar asa este, in sensul ca prea multa scoala nu se face (dar oricum in cele mai multe licee din Romania nu se face cine stie ce scoala...). Fiul meu este acolo abia de anul trecut.

Cred ca ar fi mai bine sa imi spui mai exact ce te intereseaza, daca te-ai uitat pe site-ul liceului inseamna ca vrei niste informatii, nu pareri personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fomalhauti,

merci pentru raspuns...m-ar interesa parerea ta personala si nu ceea ce scrie pe site.
Baiatul meu invata aici tot la un liceu de arta si el e in clasa XI asa ca vad cit se pune accent pe materii...asa cum spui si tu ...ce e important e artele..insa m-am obisnuit. Oricum ca bacalaureatul se da oricum la toate liceele din aceelasi lucru...nimeni nu-i scuteste ca ei invata la un liceu de arte.
Aici insa pot sa-si aleaga sa de-a bac. in functie de ce fel de grad a invatat matematica sau engleza, gramatica, chimie....
Nu am nici cea mai vaga idee cum e acum bacul in Romania...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Lilach uite unde poti gasi mai multe informatii http://www.edu.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Noi inca nu ne-am gandit la bac. Deocamdata ne gandim la specializarea pe care o va face de anul viitor. Baiatul meu si-ar dori mult "grafica pe calculator", dar nu cred ca va putea alege asta, are note mici....
Stiu ca la bac exista materii obligatorii pentru toata lumea (sigur romana), materii obligatorii pentru un anumit profil (ceva de specialitate, probabil) si materii la alegere. Oricum, matematica nu cred ca se da la Tonitza fiindca eu am inteles ca nu se mai face deloc matematica din clasa a XI-a.
In legatura cu viitorul, eu imi fac mai putine griji pentru baiatul meu cel mare, care este la Tonitza, decct pentru ceilalti copii. Chiar si ministerul a constatat ca isi gasesc mai usor de lucru. Anul trecut, cand a dat baiatul meu examen, au fost foarte multe locuri la Tonitza fiindca s-a constatat ca este unul din putinele licee ai carui absolventi nu sunt someri.

Mergi la inceput