Reclama "mascata" la mica publicitate
Am observat ca in mod constant apar cateva anunturi la rubrica de Mica publicitate, unele la cateva zile, dar altele chiar in fiecare zi (cum este de exemplu cel cu titlul "Sapunuri 100% naturale" sau cel cu "Jucarii pentru copii cuminti").
N-am reactionat pana acum pentru ca nu m-a afectat problema, dar cand am pus si eu un anunt si am vazut ca dispare de pe prima pagina (unde este cel mai vizionat) pentru a face loc eternelor anunturi cu sapunurile si jucariile ... m-am gandit ca poate imi scapa ceva !
Anunturile de la Mica publicitate sunt "la liber" sau sunt de fapt reclame mascate ?!
Boghi
poze Gongutza
si alte poze
Raspunsuri
Burtocika spune:
Mi s-a parut o dovada de respect fata de ceilalti sa nu "procedez la fel" ... Asa pot sa stau non-stop pe forum si sa-mi pun anuntul de n-spe ori, ca sa ramana pe prima pagina ...
Daca asta este raspunsul moderatorilor, probabil ca asa voi face ...
Boghi
poze Gongutza
si alte poze
papadie spune:
E o lipsa de fair play pt. ceilalti utilizatori (si e si enervant ). O sa dam plingerea mai sus :) La admini.
n-o sa mai fie 'la liber'.
Burtocika spune:
Acum am pus anunturile (2 la numar) si vad ca nu mai apar deloc pe prima pagina ... de ce ?
Boghi
poze Gongutza
si alte poze
ocebine spune:
M-ai facut curioasa...n-am intrat pina acum ala Mica Publicitate...
Cine-i "bozoluza"? N-are nici o postare si miraculos anunturile ei/lui ocupa prima pagina.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
desprecopii spune:
acum am vazut si eu - hm... cred ca o sa ne gandim la alt fel de mica publicitate.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
hristina spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
acum am vazut si eu - hm... cred ca o sa ne gandim la alt fel de mica publicitate.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Ma mir ca n-ati vazut ca problema-i veche; oamenii de buna credinta isi pun mesajele,apar cateva minute pe prima pagina si apoi dispar langa celelalte; insa, alte mesaje,ale altor utilizatori sau nu, troneaza non-stop pe prima pagina; enervant!
Dar,repet,problema e veche si am sesizat-o,urmarit-o deoarece m-a dezgustat cum un anunt de-al meu a stat fix cateva minute, nu ore pe prima pagina,iar altele stau cu zilele; aceleasi, in fiecare zi!
Kasi si Victoria
Burtocika spune:
Pai exact asta spuneam si eu !
Am elucidat misterul, de ce anuntul pe care il pusesem cu 2 ore in urma nu ajunsese pe prima pagina : pt ca "bozoluza" pusese cel putin 15 anunturi dupa mine, care evident ca stateau pe prima pagina ...
Intre timp mi-am rezolvat problema, am vandut ce aveam de vandut, dar sper ca se va rezolva in vreun fel "chestiunea", pt ca pe mine chiar ma intereseaza sa vad pe prima pagina ce mai vand unii si altii, cu conditia sa fie "pe bune", si nu firme sau persoane care fac comert in mod curent ...
Boghi
poze Gongutza
si alte poze