Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna dimineata !
nu sunt la fel de consecventa ca voi cu scrisul , dar de citit citesc tot
se pare ca sunt intr-un alta serie de contractii nedureroase , cam de joia trecuta
ecografii , controale , colul e inchis , bebelusa e ok , dar tb sa iau ginipral nospa si uscosin !
ginipralul creste tensiunea , nospa scade tensiune , in concluzie ma doarecapul de trei zile , nu rau dar nici nu zbor!
cam asta fac acum la 28 de saptamani
am inteles ca va intalniti ?
pot sa aflu locul ? (e vb de ziua de maine?)

kiva27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

dany, imi pare rau... acum te simti mai bine? daca da, ai putea sa incerci sa recuperezi.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

dany, imi pare rau... acum te simti mai bine? daca da, ai putea sa incerci sa recuperezi.

31+

Nu mai am asa dureri,in schimb imi simt burtica umflata aceeasi senzatie pe care o am cand mananc f mult.Dar eu nu am papat nimic de ieri si nici nu pot manca.

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

si eu am un punct pe undeva prin dreapta care ma doare destul de tare, mai ales seara, nu prea stiu ce sa fac, cred ca pe-acolo sta caputul lui bb... din fericire am descoperit ca daca ma intind pe spate trece. Acum astept o eco sa vad daca e doar intindere sau altceva. Poate gasesti o solutie de moment sau poate trece de la sine.

31+

Mergi la inceput

bb, eu din ce am citit sunt tot mai convinsa sa nu folosesc gel de dus pentru bb. eu acum folosesc un sapun de copii fara miros care mi se pare super (klorane). E pt nou-nascuti, hipoalergenic si cu extract de galbenele. E cam 150.000 un sapun, dar eu zic ca merita. Multe tari din europa nici nu recomanda sa folosesti sapun pe bb, decat pt zona intima si incheieturi.

Poate fetele cu experienta ne ajuta mai mult.

Si pe de-o parte romanii recomanda baia zilnica, francezii de ex opteaza pt baita de 2-3 ori pe saptamana. Inca sunt nelamurita, sper sa ma hotarasc pana atunci.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari eu nu m-am gandit inca de cate ori sa le fac baita? Oricum am o nedumerire: dupa ce face kk si pisu trebuie spalat la sau doar sters cu servetele umede?

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

pussi eu sunt pt spalat! categoric :)

31+

Mergi la inceput

bun, dar nu le fac baita, ci le plal doar pe in chiuveta! Si servetelele le folosesc doar cand sunt in deplasari?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Asta cu baia este un subiect controversat.

Eu am optat si voi opta si acum pentru baita zilnica deoarece stabileste un ritual de linistire seara.
Cel putin la Bogdan asa a fost. Bine asa este un balacit si acum ( e rac si se cunoaste).
Sper ca si pt bb sa fie baia un moment de relaxare.

Cat despre sters/ spalat la poponet : eu l-am cam sters doar cu servetele umede si doar in cazuri extreme l-am si spalat.
E drept Bogdan a avut o piele foarte buna, nu s-a iritat deloc.
In cazul in care apar iritatii se recomanda spalatul si lasatul popoului cat mai mult la aer liber.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Lala mersi, si pe caput cat de des se spala? zilnic?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput