Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
eu sunt un pic suparata si speriata ca yasmi e prea linistita, eu fiind obisnuita sa ma tupaie toata ziua. oare o fi ceva in neregula????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
stai intinsa pe partea stanga 1/2 ore.... sigur va misca!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
ancadragoman spune:
Gata m-am trezit,am dormit ca purcelele
Pussi eu merg la cinevva acasa si imi face masaj ,este super si chiar se merita ....
Irina te pupa mamam.
Fetelor eu m-am apucat de bagaj,am luat asaa:prosop,camasi de noapte 3,pampersi,servetele umede ptr mine si ptr bb,vata,tampoane de noapte,tifon,niste hainute ptr bb,alcool sanitar,comprese sterile si cam atat.
BB nici eu nu am sintito azi miscand prea tare,asa ca stai linistita
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
Lala_D spune:
Anca mai pune in bagajul tau supozitoare cu glicerina si niste fiole sau pastile cu algocalmin. Eventual si o crema pentru sani si una pt funduletul Mariei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Victo spune:
BB yasmi...pai nu ne-ai auzit maica pe noi vaitandu-ne...de arsuri zic...solutia..saraturi toata ziua..lapte rece la culcare..rennie peste noapte..aa..BB, vezi ca chestiile cu zahar nu sunt indicate la arsuri.
fetelor..Yasmi si erika..va permiteti sa stai noaptea la taclale, ca dormiti dimineata pana la 11..da bebe meu nu ma mai lasa d epe la 8..:(
pufule..tu ce paitsi mama de umbli noaptea hai-hui???
eu am primit vreo 3 biberoane Avent de la cumnata-mea.a.sa ca nu mai iau altele. cu suzeta nu vreau sa-l invat, s avad daca reusesc.:)
Ramo..dar ai facut marea incercare in materie de epilat..adica epilat inghinal total?/..pe mine ma apucasera transpiratiile...si parca asa mult a durat..Acu ma rog sa tina cat mai mult!!
eu cu aspiratorul nu mai dau, ca mi se pare greu. azi m-a mai ajutat soacra in materie de curatenie..spalat geamuri..sters pe jos...noroc ca acum ocupam doar o camera si o baie minuscula..asa ca ma mai descurc cat de cat.
iar de maine pana vineri o sa ma ajute sa pun pe iarna vinete..zacusca..castraveti..Doamnne..numa spor sa avem!.
mai..ma duc sa fac un dusulet si spoi revin cu citittul si rapsunsuri..
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
ancadragoman spune:
Lala am mai luat supozitoare cu indometacin ,uitasem ...
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
Vasari spune:
Abia acum am ajuns acasa. Incredibil, dar rezultatele la analize inca n-au venit si le-am facut acum 3 saptamani cred... Rezultatul la examenul de urina nici nu mai e valabil.
Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad! Mai sta cineva prin Dr Taberei sa-mi recomande si mie un laborator de analize?
Am trecut pe la birou, colegii au fost foarte draguti si mi-au facut numai complimente. Asta a fost partea buna a zilei :)
Adina, sa te faci bine repede.
31+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by bb_yasmi
eu sunt un pic suparata si speriata ca yasmi e prea linistita, eu fiind obisnuita sa ma tupaie toata ziua. oare o fi ceva in neregula????
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
stai intinsa pe partea stanga 1/2 ore.... sigur va misca!
BURTICA ROZ
pussi, o simt dar mai putin. ea era ffff activa, chiar am plangeam ca am doare cat ma tupaie. sper sa isi revina zilele astea!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
pussi spune:
vasari imi pare rau ca n-ai rezultate!
BURTICA ROZ