Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
pufulet74 spune:
Uffff... conferinta aia nu e veste buna ... sper sa nu ii vina la al meu doctor idei sa mearga la conferinta in timp ce nasc eu ... 
------------------------
Flory
30+
Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
loub_erika spune:
pussi ai dreptate se scrie nudli,am gresit eu...,nici eu nu ma mai facut de mult!!ca se pune direct la kg,sigur!!![]()
pufulet,sa sti ca am mancat dar fara smantana,da era foarte buna !! Ce nebune suntem,toata ziua numai despre mancare,mancare..,oare ne putem abtine macar o zi fara sa discutam de atatea bunataturi...! Sotii nostrii sunt niste norocosi,ca ne au,suntem niste bucatarese de nota 10..!Cum ne-am gasit toate aici 
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
eu va las ca intarzi,pupici!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
ERIKA nu are carnita in el sosul...dar am carne tocata...o sa fac atunci cum mi-ai spus tu ..te tin la curent..
DANY piftia miroase si arata bestial..am pus si cateva boabe de piper si o ceapa taiata in doua pe care am aruncat-o dupa ce a fiert iar morocvii i-am taiat cum ai spus tu si arata bine tare sper sa se lege..am terminat si salata orientala...as baga niste mere la copt ca al meu scump si drag sot mi-a mancat toti biscuitii Petit Beurre si nu pot sa fac mere rase cu biscuiti
ROXANA33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Nu mai imi vb de mancareeeeeeee eu sunt inca la birou si salivez...

dar ajung eu acasaaaaa 

Dana
25+
Luca-Rares www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
RGE spune:
PUFU ..da astazi am schimbat semnatura nu am mai avut rabdare..mai era o zi dar ..![]()
..o zi in pluz una in minus nu mai conteaza!!..de ce ??te-ai speriat??
ROXANA
33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
RGE spune:
..ce conferinta ca eu m-am pierdut pe drum...

..oricum eu am DPN in octombrie...daca bebe nu vrea sa vina oricum pana pe 1 noiembrie cred ca-mi declanseaza ca deja e prea mult![]()
ROXANA
33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
pufulet74 spune:
Rox, pai am vazut brusc AMR 7 saptamini, si mi-am zis wov, nu mai avem mult si avem prima mamica
Ati terminat cumparaturi, bagaj, etc?
------------------------
Flory
30+
Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Roxxy80 spune:
Mai fetelor, m-ati innebunit. Trec de la o pofta la alta. INCETATI!!!!!
Erika, sotul meu nu e asa de norocos. Eu sunt norocoasa pentru ca el gateste 90% din timp. Ma dati afara din grup pt ca sunt asa de puturosila?![]()
Acum imi curg balele dupa budinca aia cu branza de vaci, smantana si alte alea. M-ati omorat. Pai cum sa nu te ingrasi daca prietenele de pe DC vorbesc numai de mancare?

![]()
Roxxy
26+
Rares Matei
RGE spune:
PUFU...bagaj??
..nope..nici nu m-am apucat...iar pt bebe am patutz si hainute....oricum nu ma grabesc ca trebuie sa astepte sa stea acolo cuminte in burtica sa se coaca![]()
...NU MI SE LEAGA PIFTIA....am bagat-o la frigider si degeaba/..incerc varianta congelator??![]()
ROXANA
33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
pussi spune:
fetelor eu am acid la stomacel ... si nu pot sa mananc dulce
, lactate
si acreli .... fructe![]()
PUSSI
25+
SABINA ELENA &