Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Uffff... conferinta aia nu e veste buna ... sper sa nu ii vina la al meu doctor idei sa mearga la conferinta in timp ce nasc eu ...

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

pussi ai dreptate se scrie nudli,am gresit eu...,nici eu nu ma mai facut de mult!!ca se pune direct la kg,sigur!!
pufulet,sa sti ca am mancat dar fara smantana,da era foarte buna !! Ce nebune suntem,toata ziua numai despre mancare,mancare..,oare ne putem abtine macar o zi fara sa discutam de atatea bunataturi...! Sotii nostrii sunt niste norocosi,ca ne au,suntem niste bucatarese de nota 10..!Cum ne-am gasit toate aici

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

eu va las ca intarzi,pupici!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by RGE

ERIKA nu are carnita in el sosul...dar am carne tocata...o sa fac atunci cum mi-ai spus tu ..te tin la curent..
DANY piftia miroase si arata bestial..am pus si cateva boabe de piper si o ceapa taiata in doua pe care am aruncat-o dupa ce a fiert iar morocvii i-am taiat cum ai spus tu si arata bine tare sper sa se lege..am terminat si salata orientala...as baga niste mere la copt ca al meu scump si drag sot mi-a mancat toti biscuitii Petit Beurre si nu pot sa fac mere rase cu biscuiti

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Nu mai imi vb de mancareeeeeeee eu sunt inca la birou si salivez... dar ajung eu acasaaaaa

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFU ..da astazi am schimbat semnatura nu am mai avut rabdare..mai era o zi dar ....o zi in pluz una in minus nu mai conteaza!!..de ce ??te-ai speriat??

AMR maxim 7 saptamani!!

Mergi la inceput

..ce conferinta ca eu m-am pierdut pe drum...
..oricum eu am DPN in octombrie...daca bebe nu vrea sa vina oricum pana pe 1 noiembrie cred ca-mi declanseaza ca deja e prea mult

AMR maxim 7 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Rox, pai am vazut brusc AMR 7 saptamini, si mi-am zis wov, nu mai avem mult si avem prima mamica
Ati terminat cumparaturi, bagaj, etc?

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai fetelor, m-ati innebunit. Trec de la o pofta la alta. INCETATI!!!!!
Erika, sotul meu nu e asa de norocos. Eu sunt norocoasa pentru ca el gateste 90% din timp. Ma dati afara din grup pt ca sunt asa de puturosila?
Acum imi curg balele dupa budinca aia cu branza de vaci, smantana si alte alea. M-ati omorat. Pai cum sa nu te ingrasi daca prietenele de pe DC vorbesc numai de mancare?

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

PUFU...bagaj??..nope..nici nu m-am apucat...iar pt bebe am patutz si hainute....oricum nu ma grabesc ca trebuie sa astepte sa stea acolo cuminte in burtica sa se coaca
...NU MI SE LEAGA PIFTIA....am bagat-o la frigider si degeaba/..incerc varianta congelator??

AMR maxim 7 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor eu am acid la stomacel ... si nu pot sa mananc dulce, lactate si acreli .... fructe

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput